Nieuw

Asielparasiet, licht getint tuig wat maakt het uit de hond die zaterdagavond in Zelhem vrouw met veel geweld (probeerde te) verkrachte was met de fiets

ZELHEM – De man die zaterdag rond middernacht aan de Boeninksteeg in Zelhem een vrouw van middelbare leeftijd in de struiken trok, was net als het slachtoffer op de fiets. Volgens de politie fietste de Zelhemse vrouw vanuit het centrum naar het buitengebied, waar een nog onbekende man haar met geweld overmeesterde en in de struiken trok.

Vervolgens zou de man met een fiets zijn gevlucht. De politie geeft aan dat de dader ‘een licht getinte huidskleur’ heeft.

Buurt
Bewoners van de Boeninksteeg verbazen zich erover dat de politie nog geen buurtronde heeft gemaakt. Agenten waren in de nacht van zaterdag op zondag volop bezig met het onderzoek, maar zouden verder niemand hebben geïnformeerd. „Voor hetzelfde geld loopt er iemand met een geweer rond. Pas tegen vieren werd verteld dat we rustig naar bed konden”, zegt een omwonende.

Verder lezen via De Gelderlander

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Asielparasiet, licht getint tuig wat maakt het uit de hond die zaterdagavond in Zelhem vrouw met veel geweld (probeerde te) verkrachte was met de fiets

 1. In plaats van bed, bad, brood kun je ze beter een laptop, glijmiddel en een keukenrol geven, of een nekschot natuurlijk.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // november 22, 2016 om 11:53 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. Republikein // november 22, 2016 om 22:31 //

  Wie zegt dat hij gevlucht is, hij was toch op de fiets, is lopen dan een optie?
  Tot hoever loopt een haas het bos in?

  Like

 4. Tot hoever loopt een haas het bos in?

  Tot mijn kogel hem raakt……

  Like

 5. Republikein // november 23, 2016 om 01:12 //

  Vorsicht bitte….

  Kritik an Asylpolitik bei Facebook – Waffenschein entzogen!

  Die Meinungsfreiheit im einstmaligen Land der Dichter und Denker haben die politisch wie medialen Eliten mittlerweile auf den Stand eines Dritte-Welt-Landes runtergeprügelt.

  Jedem, der sich dieser Gleichschaltung, und sei es nur durch einen Kommentar, widersetzt, droht die Zerstörung seiner beruflichen und persönlichen Existenz.
  Immer aggressiver überwachen die Zensoren soziale Netzwerke. Die Gesinnungspolizei des Heiko Maas hat nun Sportschützen ins Visier genommen, die sie mithilfe verwaltungsrechtlicher Vorschriften mundtot halten will.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: