Nieuw

Moe van nikkers die elkaar vermoorden

Een journaliste van de lokale nieuwszender WDIV in Detroit werd ontslagen na het zeggen van het streng verboden woord “nikker” tijdens een privé-gesprek met een collega.

Lauren Podell, 31, een verslaggeefster van de lokale zender WDIV is ontslagen nadat bekend werd dat ze het woord “nikkers” had gebruikt in een privé-gesprek op het werk. Ze vertelde een collega dat ze “moe is van de rapportages over nikkers die elkaar in Detroit vermoorden”.

“I’m tired of reporting on these niggers killing each other in Detroit.”

Detroit ligt in de staat Michigan en wordt beschouwd als een van de gevaarlijkste steden van Amerika. 82 procent van de ongeveer 670.000 inwoners van de stad zijn Afro-Amerikanen. In 2015 zijn in deze stad 295 moorden gerapporteerd.

Misdaadstatistieken van de FBI laten zien dat er verleden jaar in Detroit 530 verkrachtingen zijn gerapporteerd, 3.547 overvallen, 27.559 berovingen, 7.820 inbraken en 11.846 gevallen van mishandeling.

Feiten kunnen je baan kosten.

Lees meer:

http://www.deadlinedetroit.com/articles/16241/n-word_slip_costs_reporter_lauren_podell_her_job_at_wdiv#.WDIsM7IrLRZ

Doe mee met 7.707 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (2816 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on Moe van nikkers die elkaar vermoorden

 1. Hypocriet gezeik. Negers noemen elkaar onderling Niggah, noemen mij – en dat is denigrerend bedoeld – Whitey, maar een blanke mag geen neger zeggen omdat de policor bedacht heeft dat het racistisch is.

  Ga weg met je scheefmoraal !

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // november 21, 2016 om 02:02 //

  Oh ik dacht dat snowball het gangbare scheldwoord was. Best bijzonder trouwens dat in een invloedrijk land als de USA meerdere steden uitermate risicovol zijn. Ik weet nog dat mijn zwager destijds voor een paar weken uitgezonden werd naar Miami en dat zijn Amerikaanse collega’s hem heel erg in bescherming namen omdat je niet zomaar alle buurten in kunt gaan, ze hebben daar ook no-go areas maar dan niet vanwege islamitische import maar vanwege zwarte Amerikanen die complete woonwijken onder controle hadden. Daar naar binnen rijden met een huurauto schijnt erg risicovol te zijn, ze herkennen dat aan het nummerbord en dan ben je als het ware vogelvrij.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 21, 2016 om 02:07 //

  Ook een leuk weetje, van de bevolking van de USA is slechts 12,4% afro-Amerikaans.

  Like

 4. Niet als je duidelijk zichtbaar een AR-15 uit je raam hebt steken. En dat hoeft niet duur te zijn, bij sommige dealers krijg je er gratis één bij de aanschaf van een auto:

  naamloos

  Car buyers can get a free AR-15 in Rochester
  http://www.wmur.com/article/car-buyers-can-get-a-free-ar-15-in-rochester/5116508

  Like

 5. ongesgoolde // november 21, 2016 om 02:11 //

  Lauren was blijkbaar even vergeten dat in het huidige klimaat een “gevoel” rechten heeft(de waanzin), en extra speciale rechten wanneer het halfapen betreft(de ruif waar ze jaren uit heeft gevreten).
  De advise show….haha, hier nog zo’n kernfysicus:

  Like

 6. Tijl 02.07

  Dat verandert muito rapido Tijl (is me ff teveel werk weer plaatje hier neer te zetten, maar dit stukje stond ooit ook op DVC, zie de grafieken:

  https://fubar.mobi/2015/01/27/blank-meisje-biedt-gedwongen-excuses-aan-voor-haar-lange-blonde-haren/

  Like

 7. Pedo politici, waarvan de politieke voorkeur wordt afgeschermd
  De Edward Brongersma salamitactiek
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27072482/__Noorse_politici_in_omvangrijk_pedonetwerk__.html

  Like

 8. Het beste dat de mensen kunnen doen om corruptie en smeerlapperij te bevechten is zorgen dat daders een gezicht krijgen, een naam en een adres, liefst met beeld. Bestrijden kan pas als je deze smeerlappen ze uit hun “comfortzone” haalt, en die zone is de privacywetgeving.
  Namen, adressen, vakantiehuis, familie, al die info kan anderen beschermen.
  Voorkomen is helaas onmogelijk, de kans om dingen opnieuw te doen echter wel.
  informaties de sleutel tot het bestrijden van misstanden, en Internet de uitgelezen plek om die informatie te delen. Het mooie is, iedereen kan dat stukje strijd voeren, wat mist is een soort postbus site waar al die informatie op kan worden verzameld. Een prikbord, een plek die niet Door een dictatoriale overheid is te raken, een plek waar vrijheid ook echt vrijheid is.
  kortom, de schandpaal.

  Like

 9. Is het mogelijk een site / prikbord op te richten die zweeft in het Internet, die wel informatie opneemt en door iedereen te raadplegen is, met enkele mensen die kunnen moderaten cq bijsnijden maar geen vaste plek heeft, een soort “cloud”……cloud nine ofzo
  Zoals de Rainbowgatherings, waar geen leiding is en niemand daardoor persoonlijk kan worden aangesproken omdat het geen organisatie is…..en daardoor niet grijpbaar is..is dat iets?

  Ik zou het fijn vinden als ik bijvoorbeeld iedere ochtend mijn urine bij Jesse Klaver Door de brievenbus kan duwen voor policor of rascisme onderzoek, of zoiets….mens wil toch weten hoe hij of zij erbij staat……

  Like

 10. @Duchesne, hahhaha, leefde Fortuyn nog maar, dan had klavertje4 een golden shower kunnen nemen.

  Like

 11. ieznogoedh // november 21, 2016 om 15:19 //

  Als het door de bank genomen zulke zeikerds waren vanwege hun kleur, zou ik medelijden met die negers hebben. Je zal toch maar zooooo vreselijk gefrustreerd door het leven moeten.
  Enfin, nu deze blondine die in een privégesprek het woord “niggers” gebruikte tegen een collega, die kennelijk niet kon wachten om aan de rest van de wereld te tonen hoe geweldig politiek correct hij of zij wel niet is, gedwongen is om haar baan op te zeggen (en dan moet die nieuwszender excuses aanbieden, hoe verzin je het) kan ze wellicht mediamuts voor de Trump administratie worden. Zou wel een goede grap zijn.

  Like

 12. @ Fubar hahahahahahhahaha waar vinden ze die fucking retards echt wat een mental hospital dat hele Amerika .
  Ja het eiland valt om en zinkt dan tuurlijk joh maar de aarde is plat dus het zinkt niet goed? .lmfao
  Btw die gozer van de advise show heb ik ook nog wel wat advise voor de amerikaanse sylvana .
  hij maakt ook overall een black white issue van zum kotzen echt waar .
  Hey advise show hier voor onder de kerstboom http://www.traktatieblog.com/2011/04/creatief-met-negerzoenen.html

  Like

 13. Esperanza // november 21, 2016 om 18:26 //

  Like

 14. Esperanza // november 21, 2016 om 21:33 //

  Like

 15. Meer meer Nikkers die elkaar afmaken!
  Het kAn niet genoeg zijn!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: