Nieuw

Leger Myanmar slaat binnenvallende mohammedaanse Rohingya horden terug

Zo zul je het niet in de krant lezen, want moslims zijn per definitie zielig en worden met uitsterven bedreigd al zijn ze met meer dan 1,5 miljard gehersenspoelde zombies. Wat er in Myanmar gebeurt is een typisch voorbeeld van Hijra, verovering door migratie zoals islam ook in Europa toepast. Wij zijn zo dom onze eigen onderwerping aan te moedigen, maar de boeddhisten in het voormalige Birma niet.

De Rohingya komen uit Bangladesh, waar moslims alle boeddhisten hebben uitgemoord, en emigreren naar Myanmar waar ze de oorspronkelijke bevolking, boeddhisten verjagen. Maar dat zeggen ze er niet bij in de krant waar ze als zielige minderheid worden afgeschilderd. Een minderheid … Nog wel ja. Zo begon het in 56 landen die inmiddels door de islam gekoloniseerd zijn ook.

01

                                                bevolkingsgroei Bangladesh

Myanmarees leger vernietigt op grote schaal dorpen Rohingya-moslims

Het leger van Myanmar vernietigt op grote schaal dorpen van de islamitische Rohingya in het noordwesten van het land. Dit blijkt uit satellietbeelden die Human Rights Watch maandag publiceerde. Ze bevestigen eerdere berichten over harde legeracties tegen de Rohingya. De mensenrechtenorganisatie wil dat Myanmar de Verenigde Naties een onderzoek laat instellen. Volkskrant >>

Ook vinden er vanuit Bangladesh steeds vaker mohammedaanse aanslagen plaats in dat andere buurland, India. Bangladesh is dat fijne land waar:

During the 1971 Bangladesh war for independence, members of the Pakistani military and supporting Bihari and Bengali Razaker militias from Jamaat e Islami raped between two and four hundred thousand Bangladeshiwomen in a systematic campaign of genocidal rape.[1][2][3][4] During the war, a fatwa in Pakistan declared that the Bengali ‘freedom fighters’ were Hindus and that their women could be taken as the ‘booty of war’.[5]

With the goal of putting down Bengali nationalism, the Pakistan Army launched Operation Searchlight on 25 March 1971.[26] According to Eric Heinze the Pakistani forces targeted both Hindus and Bengali-speaking Muslims.[27] In the ensuing 1971 Bangladesh genocide, the army caused the deaths of up to 3 million people, created up to 10 million refugees who fled to India, and displaced a further 30 million within East Pakistan.[28]   (wiki)

En alle ‘mensenrechtenactivisten’ maar jammeren dat de boeddhisten van Myanmar dit soort volk liever niet over de vloer hebben.

 

 

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Leger Myanmar slaat binnenvallende mohammedaanse Rohingya horden terug

 1. boeddhisten zijn de meest vredelievende mensen die ik ken, als zij overgaan tot actie wil dat zeggen dat ze geen andere keuze hebben. Ik wens ze veel succes in hun strijd tegen de oprukkende islam.

  Like

 2. polderboy // november 22, 2016 om 19:16 //

  @ojjo 07.07
  Mee eens.

  Hier kun je lezen dat het probleem al in 2012 uit de hand liep, onder “2012 Rakhine State riots”:https://en.wikipedia.org/wiki/Rakhine_State

  In Wiki is e.a. wel feitelijk onjuist. Het begon immers met de verkrachting en moord op een boeddhistisch meisje, wat niet de eerste keer was in die regio, waarop de vlam in de pan sloeg en boeddhisten enkele moslims als vergeldingsactie hebben gepakt.
  Daarop zijn moslims in het deel van Rakhine, waar ze in de meerderheid waren, hele dorpen vol boeddhisten gaan egaliseren, waarop een ongekend moedige reactie kwam van de zijde van de lokale minderheid aan boeddhisten.

  De boeddhisten hadden geen andere keuze, dan zich manmoedig te verdedigen en zelf ook tot de aanval over te gaan.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: