Nieuw

Marine Le Pen ruim op kop, terwijl anti-globalisme groeit

Wij berichtten vandaag al eerder dat:

Naamloos.png

Dat die kans nihil is kom ik zo op terug, de volgende tweet kreeg een stuk meer retweets dan de autotweet van het stukje hierboven, 8 tegen 28:

Dat dat inmiddels irrelevant is, omdat Sarkozy zich vandaag teruggetrokken heeft, omdat die als derde eindigde bij de Republikeinse voorverkiezing. Tsja. Goed nieuws voor Marine Le Pen denk ik, maar winnen gaat ze niet met het Franse kiesstelsel.

Anyways, eerst de vertaling van het stukje dat bij de titel hoort:

Er waait een anti-globalistische rechtse wind door Europa, veroorzaakt door de migratie/vluchtelingencrisis van vorig jaar, die op zijn beurt veroorzaakt werd door de elite in de EU, en een zeer pro-islamitische overheid in het Amerikaanse Witte Huis.

De mensen zijn het simpelweg zat. Ze zijn er klaar mee dat gedwongen hun levens steeds miserabeler worden en hebben angst, dat de no-go zones steeds groter worden, dat brute bendes verkrachten en plunderen, dat hun steden steeds gewelddadiger worden, en dat er alom islamitische terreuraanslagen plaatsvinden – en dat het zeker is dat het alleen maar erger zal worden.

En bovendien moeten ze zelf deze ellende bekostigen.

Het falende initiatief van de EU en de VN om van Europa een culturele mix te maken. (mixen kan met een keukenmixertje – ik meng er meestal verf mee – een cementmolen, of een gigantische hakselmasjien, de EU heeft het meest weg van de laatste, Fub), dat zeker zal eindigen in een gigantische bloederige puinhoop, kan misschien eindelijk beëindigd worden, of op zijn minst tot staan gebracht worden.

Met het Verenigd Koninkrijk uit de EU, en Trump aan de macht in de VS, en een groeiende oppositie in Oost-Europa, komen er nu een aantal verkiezingen aan die weinig goeds voorspellen voor de elites en hun agenda.

In Oostenrijk zijn er nieuwe presidentsverkiezingen op 4 december en Norbert Hofer van de rechtse FPÖ gaat aan de leiding in de peilingen. (vorige keer had hij verloren omdat de er gefraudeerd was met de verkiezingen, Fub)

Op dezelfde dag houdt Italië een referendum over politieke hervormingen en dat ziet er ook niet al te best uit voor de Italiaanse Premier Matteo Renzi, het risico bestaat dat die weggespoeld wordt door een golf van anti-establishment gevoel. (vijfsterrenbeweging van Beppe Grillo, zie hier op Fenixx, Fub)

Volgens Jan Techau van de Amerikaanse Academie in Berlijn zijn het echter de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland die volgend jaar de meeste opwinding zullen veroorzaken.

Hij gelooft dat de opstand complexe oorzaken heeft.

De financiële crises in de VS en Europa, was economisch pijnlijk en veroorzaakte diep wantrouwen tegen de elites die het gecreëerd hadden. De middenklasse vreest nu voor de toekomst en die angst ligt ten grondslag aan het Trumpisme en populisme, zegt Techau.

Hij noemt ook de weerstand tegen globalisering, identitaire politiek en xenofobie als belangrijke elementen om het te verklaren.

De vier volgende alinea’s sla ik over, die staan al weergegeven in het bovenste plaatje en de tweede tweet en mijn commentaar staat er ook al bij. Vergelijkingen Le Pen – Sarkozy zijn achterhaald.

In Nederland blijft de PVV van Geert Wilders almaar groeien (de PVV is al veel groter geweest in de peilingen, dus onzin, Fub) en vecht tegen minister president Mark Rutte in de strijd om de grootste partij van het land te worden. (alsof dat er toe doet, Fub:)

Naamloos.png

En in Duitsland gaat Angela Merkel, die nooit impopulairder was, weer meedoen met de verkiezingen. (maar je kan niemand noemen die in haar plaats zou winnen toch, Fub)

De wereld keert langzaam weer terug naar normaal. Voor sommigen, zoals de Zweden, waar democratie gestopt wordt door democratie, lijkt er echter weinig hoop te zijn. Alleen een aardverschuiving door de Zweden Democraten in 2018 zou het land heel misschien kunnen redden, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat dat gaat gebeuren.

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3387/le-pen-with-huge-lead-as-anti-globalism-grows.html

Het is af en toe wel fijn wat optimistische stukjes, maar echt realistisch is het niet. De peilingen wijzen er op dat Renzi het referendum in Italië overleeft. En al zeggen peilingen dan niks meer, we weten allemaal wat de EU met referenda doet. De EU is in hoog tempo censuurwetten aan het doorvoeren. De Britten mogen moslimterroristen geen moslims meer noemen, de Fransen deden het al niet, hier heten ze verward te zijn of Nederlander terwijl het mohammedanen zijn.

Wilders wordt geen minister-president met 120 tegen 30 zetels. In Duitsland kan ik niet iemand noemen die kanselier wordt als Merkel het niet wordt. In Frankrijk geven peilingen Marine Le Pen rond de 30% en daarmee is ze wel de grootste, maar dat zet nul zoden aan de dijk als de socialisten en Republikeinen zich verenigen, wat ze al eerder gedaan hebben.

En voor als de censuur en de media-indoctrinatie, die sterk opgevoerd zal worden, niet werkt, is de EU nu versneld bezig een eigen leger op te tuigen, dat kansloos is tegen de Russen en Mohammedanen, maar prima toegerust is om de eigen bevolking onder de duim te houden.

De overwinning zal niet makkelijk komen. We zijn bezet. En de vorige bezetting hebben we niet in het stemhokje beëindigd.

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

34 Comments on Marine Le Pen ruim op kop, terwijl anti-globalisme groeit

 1. Oh ja, Merkel heeft vandaag verklaard bereid te zijn dat EU-leger te bekostigen. Dat je even weet door wie we bezet zijn. Het Duitse Rijks is alsnog een feit.

  Liked by 2 people

 2. Gerrit Tienkamp // november 21, 2016 om 03:41 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. Esperanza // november 21, 2016 om 03:47 //

  Weinig opwekkend beeld schets je Fub, maar vrees dat je het bij het rechte eind hebt
  Ga mijn hoofd maar onder de dekens stoppen, wie weet blijken later de wonderen toch de wereld nog niet uit.

  Liked by 1 persoon

 4. Sweet dreams !

  Like

 5. Republikein // november 21, 2016 om 04:25 //

  Zwart.
  Wat mijn nichtje doet kan ik niet.
  Een beetje fun!

  Like

 6. De vorige bezetting hebben ‘we’ niet beeindigd want we zijn toen overgenomen door de nieuwe bezetters en het heeft inderdaad even geduurd maar nu plukken we daar gelukkig de vruchten van.

  Liked by 1 persoon

 7. Misschien ben ik iets minder pessimistisch dan Fubar.

  -Oostenrijk zie ik toch wel lukken voor de FPÖ.
  -Italië weet ik niet. Renzi houdt een referendum om wetgeving makkelijker te maken. Op zich een goed plan want dat is nu vrijwel onmogelijk. Maar: hij heeft zijn lot eraan verbonden en zijn volk ziet het referendum als een mogelijkheid om tegen zijn beleid te protesteren (pensioenen in gevaar als banken omvallen bijv.)
  -Le Pen komt idd niet aan de bak door samengaan socialisten en republikeinen tegen haar.
  -AfD doet het mooi maar bij lange na niet voldoende.
  -Wilders gaat 30 + zetels halen en wordt overal buiten gehouden MAAR de rest moet dan een coalitie vormen van 4, waarschijnlijk 5 partijen. Die zullen het snel met elkaar oneens worden en Wilders kan overal zijn steun onthouden. Het zou wel eens snel mis kunnen lopen en dan moeten ze nieuwe verkiezingen uitschrijven terwijl ze weinig voor elkaar gekregen hebben. KAN goed aflopen voor Wilders.

  Het slagen van Brexit en Trump geeft misschien een hoop angsthazen moed.

  Liked by 1 persoon

 8. There you go ! :

  “Breinbrouwsels // november 21, 2016 om 04:26 // Bewerken
  De vorige bezetting hebben ‘we’ niet beeindigd want we zijn toen overgenomen door de nieuwe bezetters en het heeft inderdaad even geduurd maar nu plukken we daar gelukkig de vruchten van.”

  Skydiving:

  Ow die is zonder skydiven, deze versie is met:

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 21, 2016 om 05:19 //

  Pieter Lakeman had het ook door, binnen zonder kloppen.
  Links is een aangeboren hersenafwijking.
  Een bucket list maken, m’n nichtje benoemde het in ’t filmpie, is voor zweefteven.

  Liked by 1 persoon

 10. Esperanza // november 21, 2016 om 05:38 //

  Fijne clip met die flying bakerman.

  I’m learning to fly, but I ain’t got wings
  Coming down is the hardest thing

  Liked by 1 persoon

 11. Esperanza // november 21, 2016 om 05:43 //

  Marion la douce, Frankrijks hoop in bange dagen.

  Liked by 1 persoon

 12. Esperanza // november 21, 2016 om 05:54 //

  Even terug kijken hierboven op 0:53 waar de politieke deugschoften weigeren Marion de hand te schudden.
  http://www.jeanmarcmorandini.com/article-288930-morandini-zap-un-depute-refuse-de-serrer-la-main-de-marion-marechal-le-pen.html

  Like

 13. Esperanza // november 21, 2016 om 06:05 //

  Like

 14. Republikein // november 21, 2016 om 06:06 //

  Op 2.19 de waarheid.

  Like

 15. Republikein // november 21, 2016 om 06:14 //

  K ga pitten, last van m’n stuitje, kan door trauma komen.

  Like

 16. Republikein // november 21, 2016 om 06:27 //

  Over trauma gesproken.
  Dit is traumatisch” zegt de burgemeester. “We moeten de dader vinden.”
  http://nos.nl/artikel/2144229-amerikaanse-agent-doodgeschoten-tweede-agent-kritiek.html

  En de mazzel.

  Like

 17. Of er ook in Europa volgend jaar een politieke aardverschuiving zal plaatsvinden zal sterk afhangen van de eerste honderd dagen van Trump als president.

  Gaat hij daadwerkelijk orde op zaken stellen op het gebied van de illegale migratie vanuit Mexico en een zeer strenge screening invoeren op moslims die naar de VS willen afreizen.

  Of worden zijn eerdere voorstellen afgezwakt tot symboolpolitiek met nauwelijks merkbare effecten op deze onderwerpen die een grote meerderheid van de bevolking zeer terecht bezig houden?

  Als het inderdaad stevig doorpakken wordt dan zal dit een zeer sterke motivatie vormen voor de burgers die de gang naar de stembus gaan maken om dus te kiezen voor politici die ook deze urgente problemen willen aanpakken, dwars tegen het huidige schrikbewind in van Brussel, Straatsburg, Merkel, Juncker en andere prominente collaborateurs met de politieke Islam.

  In Nederland zal de PVV ongetwijfeld de grootste partij gaan worden, maar Wilders zal zich de komende maanden meer moeten ontpoppen als een staatsman die zich wil inzetten voor de belangen van ALLE Nederlanders (m.u.v. van criminele Marokkanen) die niets willen weten van Islamisering, het salafisme, dictator Erdogan, DENK en het gedwongen opvangen van economische vluchtelingen vanuit Afrika.

  Met Donald Trump als voorbeeld kan ook Geert Wilders een handreiking doen naar alle goedwillende allochtonen (vergeef mij de term, maar er is nog geen censuur) die willen werken, zich niet bezig houden met terroristische praktijken, niet driftig zwaaien met Turkse vlaggen, zakkenrollen, het ontvoeren van onschuldige maagden, drugshandel en andere duistere praktijken.

  Wilders is echt geen onmens en de hardwerkende nazaten van de gastarbeiders die toch ook verantwoordelijk waren en zijn voor onze huidige welvaart en de verzorgingsstaat kunnen rekenen op zijn (voorwaardelijke) steun in hun pogingen om zich hier een plek in onze samenleving te verwerven. Voor een goede sfeer moeten we de realiteit wel eens opzij kunnen schuiven: met honing vangt men vliegen en die onderbuik heeft al genoeg te verduren gehad de afgelopen decennia, dus zand erover voor de goede zaak!

  Over de dubbele nationaliteit moet echter nog een hartig woordje worden gewisseld, dit kan in de praktijk leiden tot een dubbele loyaliteit en dat moeten wij met zijn allen zien te vermijden.
  Dus inleveren die paspoorten bij de betreffende consulaten, de tijd van de slavernij is voorbij en men kan nu eenmaal maar één heer dienen en dat is in dit geval ons Koningshuis en geen dictator of een potentaat die onaangekondigd zijn bezettingstroepen komt inspecteren.

  Mocht er aan al deze voorwaarden worden voldaan dan kan oom Geert in het landsbelang een kabinet gaan vormen met die partijen die niet op termijn een burgeroorlog willen riskeren tussen de autochtone – dus oorspronkelijke bevolking – en de discipelen van de radicale Islam.

  Maar we moeten ook realistisch zijn: de kans dat het een en ander daadwerkelijk zal gebeuren is niet echt groot.

  Er loopt namelijk nog een politiek proces tegen Wilders in een ultieme poging hem monddood te maken en in Duitsland hebben ze liever een Merkel aan het roer dan een z.g. rechtse populist van mannelijke signatuur die onaangename herinneringen zouden kunnen oproepen aan een duister Naziverleden.

  De tijd zal het leren of met name de bevolking van West-Europa liever wil leven onder het juk van de religieuze baardmannen of hun eigen identiteit willen beschermen door de grenzen te sluiten voor vluchtelingen van moslimsignatuur (waaronder terugkerende IS-strijders) en economische profiteurs uit Donker-Afrika.

  Nogmaals: de eerste honderd Trump-dagen zullen beslissend zijn.

  Er is nog hoop voor de autochtoon!

  Liked by 1 persoon

 18. polderboy // november 21, 2016 om 19:32 //

  Het kweekbakje West Europa is voor rechtgeaarde globalisten natuurlijk maar een laboratorium experiment van relatief beperkte omvang geweest, en inderdaad lijkt het cultuur mix kweekje interessante ontwikkelingen te vertonen.

  In dat kader is het micro-experiment, de toevoeging van die 100.000 zogenaamde democratische rebellen in Syrië in 2011 een veel groter succes geweest, getuige de prachtige islamvirus varianten die het heeft opgeleverd, zoals ISIS, Nusra een de vele andere dodelijke varianten die daar rondscharrelen.

  Joseph Mengele zou apetrots zijn geweest op die vernieuwende links liberale globalisten, had hij nog geleefd.

  Liked by 1 persoon

 19. polderboy // november 21, 2016 om 20:00 //

  @Bert 13:04
  Weer een nieuwe term overigens: “traditioneel gelovigen”?!
  Dat zijn dus de aanhangers van de gematigde traditioneel vredelievende sharia koppensnellers uit Saudi Arabië, die de Mushin Khan Koran verspreiden.

  Net zoals je indertijd de traditioneel gematigde Nazi’s had, die indertijd slachtoffer werden van die hele kleine groep fundamentalistische Nazi’s, die onze veiligheidsdiensten, naar achteraf bleek, net niet nauwlettend genoeg in de gaten hebben gehouden, zeg maar.

  Like

 20. Esperanza // november 21, 2016 om 22:00 //

  BREAKING: Terror cops arrest ISIS supporter who ‘spoke of Nice-style massacre in New York

  http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/563940/isis-supporter-arrested-new-york-attack-times-square

  Like

 21. Esperanza // november 21, 2016 om 22:07 //

  @Republikein om 06:27

  Misscchien dat ze hier wat mee kunnen nadat het kalf verdronken is: 😉
  https://en.wikipedia.org/wiki/Judith_Lewis_Herman

  Like

 22. Republikein // november 21, 2016 om 22:39 //

  Esperanza // november 21, 2016 om 22:07
  Het kalf moet wel verdrinken, anders klopt de uitleg niet van Siegfried Bok, daar kon Swaab nog iets van leren.

  Wat is de zin van leven … geweest?: Wiegedood of maternale …
  26 jan 2011 … De bevalling is een groot energie-vretend trauma voor moeder en kind en dat is ook de reden dat alle zoogdieren – behalve de mens – de …
  wetenschapeindtijd.blogspot.com
  Wat is de zin van leven … geweest?: Utopia deel 3 : Liefde is een …
  30 juni 2011 … Vanwege het feit dat zij de placenta voor goed moederschap niet opat, werd de bevalling voor moeder en kind een trauma met ernstige …
  wetenschapeindtijd.blogspot.com
  Wat is de zin van leven … geweest?: Hoe schade en schande ons …
  20 april 2012 … Zij overleefden feitelijk door de dierenwereld na te apen en daar hoorde het opeten van de placenta voor de vrouw ook bij om het giga-trauma …
  wetenschapeindtijd.blogspot.com
  Wat is de zin van leven … geweest?: Eind goed … Al goed : “Onze …
  13 maart 2012 … Weet je waarom het absoluut verboden is dat de vrouw de placenta opeet na de bevalling? Het geeft een super-trauma in the mind, die haar …
  wetenschapeindtijd.blogspot.com

  http://web.archive.org/web/20111231165620/http://www.wetenschap-eindtijd.com/index.html
  Lees het, of lees het niet, i.i.g. veel wijsheid, bracht me door depressieve buien.

  Like

 23. Esperanza // november 21, 2016 om 23:09 //

  Republiken, ik vind die van J.C. Bloem mooi: En het voorbestemde doel van ’t paren. Is niet minder dan de wieg het graf.

  http://cf.hum.uva.nl/dsp/ljc/bloem/insomnia.html

  Like

 24. Esperanza // november 21, 2016 om 23:12 //

  Of die van Nabokov:
  The cradle rocks above an abyss, and common sense tells us that our existence is but a brief crack of light between two eternities of darkness …

  https://thefloatinglibrary.com/2008/10/13/the-cradle-rocks-above-an-abyss/

  Like

 25. Esperanza // november 21, 2016 om 23:13 //

  Like

 26. Esperanza // november 21, 2016 om 23:30 //

  Curieus, die geestelijke vader van Lolita geilde ook op genitalia van vlinders.

  “Nabokov was a serious taxonomist,” according to the museum staff writer Nancy Pick, author of The Rarest of the Rare: Stories Behind the Treasures at the Harvard Museum of Natural History. “He actually did quite a good job at distinguishing species that you would not think were different—by looking at their genitalia under a microscope six hours a day, seven days a week, until his eyesight was permanently impaired.”[43]

  https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Nabokov

  Like

 27. Esperanza // november 21, 2016 om 23:30 //

  Like

 28. Esperanza // november 21, 2016 om 23:46 //

  Ten yeas after, ongeveer zelfde tijd als Gallagher.

  I never really understood religion
  Except it seems a good excuse to kill

  Like

 29. “De Britten mogen moslimterroristen geen moslims meer noemen, de Fransen deden het al niet, hier heten ze verward te zijn of Nederlander terwijl het mohammedanen zijn.”

  Voorbeeldje van vandaag:

  Like

 30. Like

 31. Republikein // november 22, 2016 om 00:34 //

  Nou zijn we wel zo’n beetje afgeweken van het topic.
  Enfin, wilde nog iets plempen over de keizersnede en blauw bloed, da’s dan voor een andere keer.
  Iets met binding moeder kind, not.

  Like

 32. Tijl Uylenspiegel // november 22, 2016 om 00:58 //

  Punt is, net als bij de Amerikaanse verkiezingen dat je hier maar een deel van het verhaal hoort. De media hebben het bijna uitsluitend over de andere kandidaten en dat als Marine le Pen straks samen met een linkse of een rechtse kandidaat overblijft links en rechts een blok gaan vormen om het ‘populisme’ een halt toe te roepen. En ‘populisme’ wordt dan uitgesproken alsof het een besmettelijke ziekte is, een soa of zo. Het maakt onze linkse media niet meer uit of links of rechts wint als die afschuwelijke le Pen maar verliest. En mocht le Pen het per ongeluk toch redden dan gaan ze zich weer met zijn allen afvragen hoe dit heeft kunnen gebeuren terwijl zij er toch zo voor gewaarschuwd hadden. Mocht le Pen niet winnen dan heeft het ‘fatsoen’ overwonnen dat zal de boodschap dan worden.

  Liked by 1 persoon

 33. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 13:48 //

  Meer vrouwen in de top was het motto toch, Hillery is het JammerDeJammerDeJammer niet geworden, maar er zijn nog kansen dames en heren, we hebben Le Pen nog!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: