Nieuw

Filmpje; culturele verrijking

Geen idee waar, wanneer of waarom. Dit zijn het soort barbaren die met honderdduizenden door de VVD en PvdA geïmporteerd worden omdat, … Ja, omdat wat eigenlijk? Ons land wordt er niet beter van. En ik kan geen andere reden dan precies dat bedenken. Ze willen dat ons land naar de verdommenis gaat. Dit is de diversiteit van Jesse Klaver. Dit is de cultuurverrijking van D66. Tijd dat die partijen tot de laatste zetel worden afgebroken.

Kijk en huiver:

h/t @BILTSTRAAT_UTR

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Filmpje; culturele verrijking

 1. Ja feministes en gutmenschen komt u maar !!!!!!!!!!!!!! .
  wat niets niks nada still ? goh wat gek .

  Like

 2. Waarom die barbaren hier naar binnen worden gehaald?…..Dit is het Koudenhove-kalergi plan dat al een hele tijd aan de gang is.
  Blank Europa moet bruin worden door het binnenlaten van negers en moslims.
  Verdeel en heers dus.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Deze ‘verrijkende’ multicultuur zal in Nederland een gewoonte worden, als u weer voor dezelfde islamofiele regeringsleiders kiest!

  Like

 4. Filmpje wordt niet zichtbaar. Iets gemist ?

  Like

 5. Graag voortaan het woord “`cultuurverrijking“`… veranderen in; CULTUURVERZEIKING.

  Like

 6. @Wim Vreeswijk // november 21, 2016 om 20:20

  Hier doet die het. BertG. had daar ook wel eens last van en dat kwam geloof ik door een add-blocker.

  Like

 7. polderboy // november 21, 2016 om 22:04 //

  Ik begrijp de commotie niet.

  Wie de Koran hoog heeft, en gematigd religieus is, weet dat een moslim de plicht heeft de vrouw tot gehoorzaamheid te dwingen, ook middels lijfstraffen.
  Daarnaast, een vrouw die stijf van de angst leeft, zal echt niet ongehoorzaam zijn.

  Daarnaast heeft ze ook veel macht, want er lopen toch heel wat ongelovige honden rond, en homo’s, en godslasterende christenen, en polytheïsten, en ongehoorzame vrouwen, waar ze als commandant van haar zonen, en neven, haar huiveringwekkende vernederingen die ze moet ondergaan en haar angsten, weer rijkelijk op kan compenseren.
  Dan is ze niet de masochist, maar kan ze helemaal de sadist gaan.

  Overigens, de een noemt het een vredelievende cultuur, want iedereen doet wat goed is volgens Allah; en de ander noemt het een cultuurverrijking.

  Normale mensen zitten er wel mee natuurlijk.

  Like

 8. HetZalWeIWeer // november 21, 2016 om 22:11 //

  In ons vorige huis, gebeurde dit bij de buuren ook regelmatig, buitenzitten met vrienden was een schaamteloze vertoning, een vriend toen van ons stond helemaal geschokt richting de schutting te kijken en zei, “WTF” en nog meer van dat.

  Voor ons was het al gewoon geworden dat dit naast ons gaande was tot diep in de nacht.

  Politie werd door diverse mensen gebeld, ze kwamen niet, want Islam en dan mag het.

  Like

 9. Esperanza // november 21, 2016 om 22:17 //

  Kan geen kwaad, nog maar ‘ns een keertje psychiaer van Syrische afkomst Wafa Sultan aan het woord.

  Like

 10. polderboy // november 21, 2016 om 22:38 //

  @Esperanza 22:17
  De vrouw steekt een prachtig betoog af, en de enige verwijtende reactie wanneer die kerel met die Fez op zijn hoofd in beeld komt is:”Ben je een ketter!!?”

  Hij bevestigd daarmee haar hele betoog. Je kan net zo goed tegen een dode boom gaan lullen, want die ideologische pantserplaten die die kerel in zijn kop gespijkerd heeft gekregen, krijg je er met geen moker meer uit geramd.

  De enige juiste rationele oplossing: PVV stemmen en oprotten met die islam.

  Like

 11. @Wim Vreeswijk even Opera browser instaleren hoop browsers hebben moeite met die twitter shit

  Liked by 1 persoon

 12. Dat moeten ze met Sylvana ook eens doen heeft ze redden om te janken

  Like

 13. Wie of wat is hieraan schuldig?
  WIJ ZELF !

  Deels doordat de (DOOR “ONS” RECENT WEER GEKOZEN!) Haagse politici (nog steeds op EEN na: GEERT WILDERS, … want Baudet moet zich nog wat beter bewijzen!), bestaan uit egocentrische (dus OPPORTUNISTISCHE!) karakters, die (ook tegenwoordig!) “over lijken (van de Islam terreur!) gaan” OM MAAR HUN EU-CARRIERE VEILIG TE BLIJVEN STELLEN!

  WIJ ZELF, omdat … ONDANKS DE (WERELDWIJD!) STEEDS FREQUENTERE (MOSLIM) AANSLAGEN (die steeds meer- en vooral dichterbij komen!) de meeste (westerse!) “Nederlanders” door hun “LINKS HAAGS GEZAG” dagelijks (via de weer “LINKSE Publieke … (en dus via Den Haag door de belastingbetaler belachelijk hoog gesubsidieerd worden!) … Omroepen” worden geïndoctrineerd, die elke kritiek op het EU(“Brussels”) z.g. “vluchtelingen beleid” als racistisch en xenofobie Strafbaar stellen!
  ( Zie de twee politieke show processen contra Wilders en schoffering van zijn bijna twee miljoen Nederlandse kiezers!)
  EEN SCHANDE VOOR ONZE z.g. DEMOCRATIE en bewijs van “LINKE DICTATUUR” !

  EN … DIT GAAT NOG STEEDS DOOR dank zei ONZE z.g. “OVERHEDEN” en hun gesubsidieerde “verdieners aan de vluchtelingen Industrie : Dom, naïef en achterlijk onwetend gehouden z.g. “Sociaal voelende, doch onwijs suïcidale Nederlanders”, die met hun “stom gedrag” alle mede Nederlanders DIE WEL HET GEVAAR VAN DE ISLAM INVOER INZIEN (en daar tegen waarschuwen EN DAAROM PVV STEMMEN!) meesleuren in “WO III”!
  ONZIN?
  (Zie mijn twitter: “IK zie op TV “een herhaling van het POLIGOON NIEUWS over 1930-1940”)

  Vooral het (nog steeds gebleken) OVERGROOT VROUWELIJK DEEL*/ van kiesgerechtigd Nederland, heeft (zelfs na 12.5 jaar wereldwijd pure ISLAM bedreiging van Geert Wilders, …. wiens PVV juist de belangen van hun*/ vrijheden blijft bevechten!) … NOG STEEDS NIET DE VOLLE STEUN van dat “vrouwelijk Nederland” krijgt!
  WAAROM ZIJN DIE DAMES NOG STEEDS ZO STOM?

  (Zie mijn twitter vlak voor 15 maart jl.: “Nederlandse vrouwen, die straks NIET op de PVV stemmen, zullen “later” door hun (klein)dochters VERVLOEKT WORDEN”! )

  De meesten van hen hebben WEER openlijk “PRO-ISLAM “linkse” partijen gestemd” (w.o. het laffe D66 en het “auto hatende” GL … “Die Jesse Klaver is toch zo’n leuke Marokkaanse knul!”.
  WIE ZIJN ER NU GEK IN DIT LAND?
  WIE LATEN ZICH HUN EIGEN (westerse) VRIJHEDEN als (gelijkberechtigde en geëmancipeerde) VROUW door een ANTI-ONS-ALLEN en openlijk VROUWHATENDE en DISCRMINERENDE SEKTE (PUUR PATRIARCHAAL) MACHTS ORGANISATIE OVERMEESTEREN EN BEZETTEN?
  “DAMES … BEDANKT!”

  (Waarom ik al die Nederlandse mannen niet noem? Vergeet niet, dat de OERSTRIJD tussen mannen en vrouwen OOK OM “OVERHEERSING VAN MANNEN OVER VROUWEN” is gegaan!
  Vandaar dat DAAROM (ook politiek Den Haag zit er vol mee!) IK NIET GEK STA TE KIJKEN ALS HEEL VEEL MANNEN … DE ISLAMISERING WEL ZIEN ZITTEN!
  (En de dames “DAT NIET WILLEN INZIEN”, omdat ze ALTIJD AL “VAN STERKE MANNEN HEBBEN GEHOUDEN!” (Eerst puur Fysiek en nu meer Maatschappelijk financieel!)
  Hun “OERSTREVEN” naar een man, die HAAR KINDEREN de meeste kans op EEN VEILIG EN GERIEFLIJK NEST (zouden kunnen) garanderen!

  Even terug naar onze eeuwen met “Rooms Kerkelijke Dictatuur”: “Man is verplicht tot werken en is aan één wettelijk getrouwde vrouw en zijn kinderen onderhouds plichtig!
  De vrouw is gehoorzaamheid aan hem verplicht en aan de zorg en opvoeding van zijn kinderen! ( “De drie “K’s” ! Weet U nog?)

  De ISLAM eist nog precies hetzelfde jegens zijn VERPLICHTE volgelingen EN STREEFT AGGRESSIEF ER NAAR DAT DE HELE WERELD AAN DEZE EIS MOET VOLDOEN!
  HOE?

  Nu door een AL JARENLANG (gedwongen) geboorte explosie, vervolgens (door eigen opzettelijk onderling geweld!) een verplichte “vluchtelingen stroom naar NIET ISLAMITISCHE LANDEN”! EN vervolgens DAAR (OOK DOOR GEDWONGEN AANMAAK VAN VEEL KINDEREN .. (MET en NB betaalt door de STOMME gast-landen!) … politiek/maatschappelijke invloed af te dwingen …. MIS(ge)BRUIK MAKEND VAN HET (westers) DEMOCRATISCH KIESSTELSEL (One man one Vote) HET GASTLAND ISLAMISEREN!

  PvdA en alle “Links-Christelijke” partijen HEBBEN DAT (nog steeds) NIET WILLEN INZIEN! (Hun eigen ondergang … is nu met de PvdA begonnen!)

  Het is al jaren een FEIT, dat vooral z.g. “zich intellectueel en “gestudeerd” noemende dames, vooral in het Onderwijs, Advocatuur en in de ZORG-sector werkzaam zijn!
  NB: Als er in Nederland specifieke sectoren zijn WAAR HET DE AFGELOPEN JAREN GRUWELIJK MIS IS (gegaan), IS HET WEL in ONDERWIJS, RECHTSPRAAK en DE ZORG!

  Als “iemand” vindt van niet? Graag een ant-these MET BEWIJS!
  Voor mij is het al “11 mei 1940” geworden!
  (NB: Het gloednieuwe GROTERE Regeringsvliegtuig … heel politiek Den Haag kan erin! … staat al voor ze klaar voor hun VLUCHT naar het veilige Amerika! (Idem onze “Elite” op 11-05-40!)

  En U … “wij” … dank zei de meeste “Links-Christelijke” vrouwen NU en hun PRO-ISLAM mannen, die “hun vrouw weer eens ongestraft willen slaan en verkrachten (KORAN C.F. !) sleuren “ONS” (PVV-ers!) mee in de komende WO III ( ISLAM terroristen tegen ALLE “ONGELOVIGEN”! )

  HEEL DE (ons opgedrongen) “EU” DOET HIERAAN MEE!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: