Nieuw

Matthijs en Jeroen zijn bang. En terecht.

Door Joost Niemoller

Wat we nu al een week zien; de woedende, verwarde, verbijsterde, paniekerige Jeroen en Matthijs op de Nederlandse tv, die zichzelf en hun knechten bevragen over wat er toch aan de hand is met de wereld. Na Trump. Want dit zagen ze niet aankomen. Nee, dit zag ‘niemand’ aankomen. Dat wil zeggen ‘niemand’ onder ‘iedereen.’ Want ja, anderen bestaan er toch niet?

Wat is er aan de hand?

Wat is er aan de hand?

Wat is er aan de hand?

Daar gaat het steeds over. En werkelijk, ze hebben geen flauw benul.

Er komt ondertussen alleen maar onzin uit:

We moeten luisteren naar de Boze Blanke Man.

Misschien bestaat de Boze Blanke Man wel niet.

Of misschien toch wel.

Kunnen we Frans Bauer geen programma geven? Die begrijpt die mensen.

We doen het hartstikke goed hoor, kijk maar naar de kijkcijfers. Iedereen kijkt. Maar ze kijken niet naar alles. Ze kijken ook naar de Rijdende Rechter.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2016/11/matthijs-en-jeroen-bang-en-terecht/

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Matthijs en Jeroen zijn bang. En terecht.

 1. Dat is het punt. Ook als ik met die mensen praat: ze hebben gelijk en dus hebben ze gelijk. Als je er wat tegen in brengt, dan is het niks dan schoppen tegen. Want je zegt niet wat zij nuttig vinden = wat zij horen willen. Het is de verhouding van een “wijze” vader tegenover zijn opstandige puberzoon. Compleet zinloos.
  Europa stevent op een confrontatie af.

  Over 13 dagen Oostenrijk en Italië.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 21, 2016 om 01:33 //

  Inderdaad wel eigenaardig want je hoort het aan de lopende band “men” zag het niet aankomen. Nee dat is het effect van oogkleppen, je kunt maar een kant opkijken, al het andere speelt zich af buiten je gezichtsveld. Ziek wordt een mens er ook van dat alles wat afwijkt van hun linkse ‘visie’ wordt weggezet als populisme, was het hele socialisme niet ooit gebaseerd op populisme? Een van de grootste populisten die Nederland ooit gekend heeft, Marcel van Dam is verdomme zelfs nog directeur geweest van de Vara!

  Like

 3. Republikein // november 21, 2016 om 02:55 //

  Links is een aangeboren hersenafwijking, gaat nooit over.

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 21, 2016 om 09:59 //

  Het is maar hoe je iets wilt beschrijven. Wij hebben altijd alles verkeerd gezien, al de ‘vluchtelingen’ zijn geen islamieten uit Joostmagwetenwaariestan maar komen allen uit HONGARIJE! Zo, dat u het weet. Dit stond in de Volkskrant en die krant liegt nooooooooooiiiiiiiiitttt!

  Like

 5. Een vluchteling veranderd onderweg in een gelukkige prijswinnaar want hij mag gratis en voor niets zijn prijs huisje boompje beestje en extra geld komen innen.
  Het is alleen zo gek dat er zoveel zijn die deze prijs claimen.

  Like

 6. Claudia M. // november 21, 2016 om 18:45 //

  Zodra ik die stem van Matthijs van Nieuwkerk hoor, gaat ie af, ik kan er niets aan doen, ik vind het een vreselijke man. Jeroen Pauw is voor mij te laat, de wekker gaat immers om 6.00 uur weer. Daarnaast zijn er vaak alleen maar gasten op herhaling, wiens mening mij compleet gestolen kan worden, omdat deze veelal ook niet de mijne is. Af en toe pik ik wel eens een stukje mee, maar dat duurt meestal nooit lang, wat een droefenis…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: