Nieuw

Leiden: Zwarte Piet afgevoerd door politie

Een man, verkleed als Zwarte Piet, gedroeg zich volgens de politie dusdanig provocerend dat hij aangehouden werd. De andere man werd opgepakt in de buurt van het station. Hij weigerde weg te gaan nadat de politie daar om vroeg. Beide mannen zijn verhoord en daarna naar huis gestuurd met een proces-verbaal.

Filmpje bij Omroep West >>

En filmpje op You-Tube gevonden:

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Leiden: Zwarte Piet afgevoerd door politie

 1. polderboy // november 20, 2016 om 19:23 //

  Die hooguit 20 “wereldverbeteraars”, die daar veilig achter een dure belastinghaag van politie staan, hebben wel weer een topdag en een fijn uitje gehad: de sfeer op een kinderfeestje verziekt en iedereen verrot gescholden voor fascist.

  Misschien toch eens overwegen om die wereld verbeterende idioten niet op een gesloten afdeling te plaatsen.

  Liked by 1 persoon

 2. vroeger had je Veenhuizen voor dit soort lamzakken.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 23:03 //

  Een handvol nieuwkomers die letterlijk alles racisme vinden maar wel ervoor gekozen hebben om hier een bestaan op te bouwen aangevuld met wat beroeps “actievoerders” die bij alles wat naar links ruikt acte de presense geven. Les 1 in hoe maak je een zinloos bestaan nog zinlozer.

  Like

 4. Als onze cultuur je niet bevalt primaat dan lazer je maar op waar je vandaan gekomen bent de apenheul

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: