Nieuw

Gezochte marokkaanse crimineel in Portugal opgepakt om vermiste meisjes

Sam en Femke de twee Nederlandse meisjes van 16 jaar oud die vermist waren sinds afgelopen dinsdag werden zaterdag gevonden in Albufeira, Portugal.

De twee jonge meiden waren daar samen met een man van Marokkaanse afkomst die gelijk door de plaatselijke autoriteiten werd gearresteerd.

De twee minderjarigen werden zaterdagmiddag in een hotel aangetroffen vergezeld van de Marokkaanse man die vanuit Eindhoven, Nederland naar Malaga, Spanje was gevlogen samen met de beide meisjes. Iets wat overigens door de Nederlandse justitie niet wordt bevestigd of bekend. Volgens eerste melding vanuit Nederland zouden de meisjes deze gezochte Marokkaanse crimineel pas in Spanje hebben ontmoet.

De Criminal Investigation Unit van de Gerechtelijke Politie (PJ) heeft gelijk contact opgenomen met het leger, na ontvangst van een verzoek om noodhulp van de Nederlandse autoriteiten omtrent informatie over de verblijfplaats van de twee minderjarigen meisjes. Tegen de Marokkaanse man liep reeds een lopend arrestatiebevel, dus deze is gelijk opgepakt door de Portugese politie. Hij werd meegenomen naar het PJ in Faro net zoals de meisjes echter reisde deze gelijk door naar de Algarve.

De twee tieners werden gesignaleerd op de luchthaven door beveiligingscamera’s. De meisjes hebben geen valse namen gebruikt en er is ook geen bewijs dat ze werden gedwongen om te reizen via Spanje naar Portugal.

De ouders waren in Spanje om affiches te verspreiden met de foto’s van hun dochters.

Toen ze van huis vertrokken lieten ze hun telefoon achter. De autoriteiten zullen nu proberen om de beweegredenen van deze reis van de meisjes te achterhalen en er achter te komen hoe ze erin geslaagd zijn om met het vliegtuig zonder ouders en zonder toestemming van de ouders deze reis te ondernemen.

Bron : Jornal de Noticias

Waarom ik deze bron aanhaal?

Dat is eigenlijk de zelfde reden waarom de mainstream media in elke kop de opmerkingen plaatst dat de meisjes gevonden zijn bij een Nederlandse man in Portugal om ergens een stukje verderop te melden dat dit een Marokkaan is met een dubbel paspoort en een strafblad alsmede het feit dat hij door justitie gezocht werd. Jornal de Noticias heeft een afwijkend verhaal, een verhaal dat op diverse punten afwijkt van de verhalen die wij hier lezen en een verhaal dat bijvoorbeeld ook de laatste vraag van de Portugese justitie verklaart : Hoe kan het dat twee jonge minderjarige meisjes zonder toestemming alleen kunnen reizen van Nederland naar Spanje en vervolgens naar Portugal?

Ik denk niet dat wij ooit de waarheid zullen vernemen omtrent de ware toedracht van de vermissing van deze meisjes en ik denk dat de meisjes en hun ouders blij moeten zijn wanneer er verder niets gebeurd is en dat ze veilig en wel weer huiswaarts kunnen keren.

Kinderen mogen en kunnen fouten maken en wij als volwassenen moeten deze kinderen beschermen en helpen. Het is ongelooflijk en onvergeeflijk dat deze meisjes naar Spanje kunnen vliegen en vervolgens naar Portugal.

Hoe kan dit?

Zijn onze grenzen daadwerkelijk zo goed beveiligd dat iedereen zonder problemen zomaar in en uit kan reizen?

Veel vragen met betrekking tot dit verhaal van Sam, Femke en een Marokkaanse misdadiger die waarschijnlijk voor altijd onbeantwoord zullen blijven. Zelfs Petertje Rat de Vries gaat dit niet uitzoeken aangezien er een Marokkaan bij betrokken is en tja dat is niet goed voor het moraal van onze multiculturele samenleving.

met groet Bolo

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

37 Comments on Gezochte marokkaanse crimineel in Portugal opgepakt om vermiste meisjes

 1. polderboy // november 20, 2016 om 13:02 //

  Tegen de (waarschijnlijk) voortvluchtige veroordeelde 34 jarige Marokkaan, die daarom werd gearresteerd, liep een Europees arrestatiebevel.
  Hij verklaarde de meisjes de avond ervoor ontmoet te hebben en hun daarna te hebben aangegeven bij de autoriteiten?
  http://www.cmjornal.pt/portugal/detalhe/jovens-holandesas-encontradas-com-homem-procurado

  De Marokkaan, wiens NAW-gegevens op basis van de privacy wetgeving natuurlijk heftig worden beschermd, ontkent dus dat hij de meisjes heeft begeleid in hun reis?
  Misschien had hij de meisjes alleen een prachtige vakantie beloofd, op het platteland in Marokko, vlak naast een hoerenkast, en daarnaast verklaard dat hij intens veel van een van hun hield?
  Gebeurd wel meer met die Marokkaanse loverboys, dat ze intens verliefd worden op hun meisjes en hun een prachtige toekomst samen beloven.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 13:19 //

  In verwarring. Dat is denk ik de beste omschrijving na het lezen van het artikel. Waarom? Nou we zien toch met enige regelmaat programma’s voorbij komen als “Oh oh Cherso”en “Zon, zuipen ziekenhuis” of aanverwante programma’s. Niemand is verbaasd, jongeren die als groep afreizen om voor het eerst zonder de ouders op vakantie te gaan en zich vervolgens helemaal vol laten lopen met diverse alcoholica. Soa’s tieren welig. Veel van die jongeren zijn onder de achttien. En het is weliswaar lang geleden dat ik op vakantie naar het buitenland ben geweest maar kan me toch nog wel een paar plaatsen herinneren waar ik even doorheen ben gekomen en die erom berucht waren dat de jeugd daar verschrikkelijk de beest uithing. En ondanks dat ik toen een stuk jonger was dan nu het geval is heb ik daar met verbazing naar gekeken maar dan met name om het waanzinnige drankgebruik en niet omdat de ouders toestemming hadden gegeven dat ze op vakantie zouden gaan naar Spanje of Griekenland. Vroeg of laat vliegen kinderen uit, de ene ouder gaat daar anders mee om dan de andere. Terug kijkende ging ik ook als zestienjarige voor het eerst met een kameraad op pad. Nee niet naar Spanje, daar was destijds geen geld voor, maar met de brommers en een tent naar Kaatsheuvel. Ja ook wij lieten ons het bier goed smaken, en ja wij hadden ook regelmatig grote moeite onze tent terug te vinden of wisten de volgende ochtend niet meer goed hoe we in de tent beland waren. Nou waren onze financiën minder toereikend dan ze bij de huidige jeugd zijn maar ook wij hebben de beest uitgehangen. Moeten we dat nu afschaffen omdat er twee bakvissen de benen hebben genomen? En gesteld dat we dat doen zijn ze dan veilig?
  Ik denk het niet, opgroeien doe je met vallen en opstaan, meestal loopt het met een sisser af, soms iets minder en zo nu en dan gaat het helemaal verkeerd. That’s life.

  Like

 3. De oorzaak van dit soort ‘gevallen’? “Goedgelovigheid en de Multiculturele knuffel-propaganda”

  Liked by 1 persoon

 4. Nu kan ik uit eigen ervaring melden dat Marokkanen (vooral jonge mannen) ook wel heel overtuigend kunnen liegen. Lief, boos, verleidelijk: ze beheersen het volledige repertoire. Ze hangen hele toneelstukjes op, beloven je het paradijs op aarde, en het voornaamste: ze geven nooit op. Desnoods lopen ze je dagen lang achterna. Als je je een beetje verveeld, in je eentje bent, een beetje zwak staat: ze ruiken het.

  Liked by 1 persoon

 5. er liggen in de havens maarook op de /guardiane rivier vele hele dure jachten met gewapende bodyguards, de schepen zijn van vooral oliesjeiks en ander gespuis. een paar jonge meiden die daar op een feetje komen verlaten het schip alleen op open zee, met een gewicht aan de voeten. deze meisjes hebben ontzettend veel geluk gehad, Vele anderen zullen altijd vermist zijn, mogelijk is de englese maddie ook op deze wijze verhandeld. de marrokaan zal snel weer vrij zijn, mogelijk een rtop advocaat krijgen en gewoon straks verder ronselen en verhandelen.
  van portugal naar marokko is niet zover varen, en blank jong vlees leverd gewoon geld op. zijn verhaal zal zijn dat hij ze leuk vond, verder niets. hij zal niet praten tenzij men in portugal een accu en een paar statskabels gebruikt en hem in varkensvet gaar kookt, een andere manier is er niet. het zou vele verdwijningen oplossen vermoed ik.

  wat betreft de handel en wandel van werelds rijksten, diplomaten en andere ‘belangrijke’ lui, dat komtzeker niet in het nieuws, zij zijn de eigenaren van het nieuws.
  wat er bekend is bij overheid en justitie zal bijna altijd worden geblokkeeerrd vanuit hogere regionen. diplomaten halen de meesty smerige praktijken uit, maar straf is niet aanwezig. onschendbaar….blijkbaar.

  enkel een totaal van regeringen en politiek onafhankelijk politiekorps of een ander soort groep kan hier iets aan doen. of een prive initiatief met voldoende financieele steun.

  de misstanden in deze wereld en de zieke dingen die gebeuren bestaan bij de gratie van politieke en zwijggeld, desinterr4esse en lamlendigheid..

  Liked by 1 persoon

 6. 16 wordt door de overheid beschouwd meerderjarig: je mag reizen zonder toestemming van ouders. En seks door een volwassene met een 16-jarige is geen ontucht.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 16:23 //

  Is dat zo Karel, ik was in de veronderstelling dat dat nog steeds een misdrijf was, bij mijn weten was het dat vroeger wel.

  Liked by 1 persoon

 8. HetZalWeIWeer // november 20, 2016 om 17:31 //

  Er waren nog wat topambtenaren die het met 16 jarige deden, toen hebben ze dat wat Karel zegt meteen ingevoerd, dit om niet bang te zijn om vervolgd te worden.

  Liked by 1 persoon

 9. HetZalWeIWeer // november 20, 2016 om 17:47 //

  Nederland heeft om zijn uitlevering gevraagd, als dat lukt, loopt dat eventjes heel erg goed voor hem af.

  Liked by 2 people

 10. Marokkaanse man wordt van vrouwenhandel verdacht. i.c. blanke slavinnenhandel.

  Liked by 1 persoon

 11. misselijkmakend

  Like

 12. HetZalWeIWeer // november 20, 2016 om 19:55 //

  Op die luxe jachten hebben ze dan auctions.

  Liked by 1 persoon

 13. polderboy // november 20, 2016 om 20:02 //

  @Bert 18:14
  Oh, dan zit hij zo in Marokko aan het zwembad, waarheen hij vlucht tijdens feestverlof in de bak, net als die Saban in Turkije.
  Potentiële bomgordel Marokkanen slokken immers de hele opsporingscapaciteit op, en daarna de mensen met een uitstaande boete voor een kapot fietslampje, want dat is poen.
  Het is hier een islamitisch paradijs op aarde voor dat soort slavinnen handelaren.

  Liked by 1 persoon

 14. Het viel mij nog mee dat het NOS journaal een keertje niet alleen vertelde dat het een Nederlander was maar ook eentje met een Marokkaans paspoort.
  Zou dit een piep klein beginnetje kunnen zijn van ietsje meer de waarheid gaan vertellen als het allochtone daders betreft?
  Of ben ik dan erg optimistisch?

  Liked by 1 persoon

 15. de Telegraaf:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27072822/__Vrouw_achter_auto_gesleurd__.html
  Duitser???????.
  Wellicht iemand afkomstig uit een Duister land.

  Liked by 1 persoon

 16. Vrouw achter auto aan gesleurd, AD en Televaag houden moslim uit hun berichtgeving, kind van vijf verkrachtin Australië, dus ik ff Google. ….australia rape en wat krijg ik……allemaal blanke vrouwen die Door moslims verkracht worden, in de taxi van Uber, in de wc, overal eigenlijk.
  en nog mag het probleem niet genoemd worden, namelijk dat er tussen mensen ook dieren rondlopen die van uiterlijk openen lijken. En dat het bijna altijd moslims zijn……
  ik heb ze nooit uitgenodigd, niemand die ik ken heeft ze nooit gevraagd te komen, en toch worden ze bevoordeeld tegenover onze zwakkeren, word door polietiek en politie de andere kant op gekeken als er weer verkrachtingen plaatsvinden en staat een leger aan hulpverleners klaar om de daders te “helpen”….Hoe ziek kan je zijn?of beter, hoe laf.

  Liked by 2 people

 17. polderboy // november 21, 2016 om 15:28 //

  @Duchesne 13:06
  De dader en de in levensgevaar verkerende vrouw,die incoma ligt en 250 meter achter de auto gesleept werd, totdat het touw los ging (anders was ze tot de dood rond gesleept), waren beide van twee Turks-Koerdische “grootfamilies”, die daar leven. Inmiddels heeft de politie allerlei zekerheidsmaatregelen moeten nemen i.v.m. wraakacties.

  Dat gruwelijke gelazer zal steeds normaler worden. Ik ben er daarom voorstander van, om moslims verplicht onder het sharia strafrecht te plaatsen. Verplicht, mits ze zelf de islam afzweren.
  Alleen de rechten uit islam willen, zonder de plichten kan immers niet. Dat leidt tot onbalans. In casu dus wat ledematen of de geitenneukerskop eraf.

  Like

 18. Claudia M. // november 21, 2016 om 18:18 //

  @Tijl Uylenspiegel – 13.19
  Deze ging als zestienjarige dus helemaal nergens alleen of met vrienden heen en als ‘zij’ dat wel gedaan had, had ‘zij’ niet meer thuis hoeven te komen. Daar was moeders toch echt heel erg duidelijk in. Pas na mijn 18de mocht ik met vrienden op pad.

  Wat deze meiden in hoofd gestegen is, weet ik niet. Pubers van vandaag zijn andere pubers dan wij waren en daarnaast hadden wij gewoon helemaal niets te zeggen. De wil van Pa & Ma was wet en daar had je je aan te conformeren.

  Enfin, iedereen mag blij zijn dat de dametjes weer heelhuids thuis zijn en laten we hopen dat anderen er geen voorbeeld aan nemen, want de ellende had ook niet te overzien kunnen zijn.
  Ik ben wel benieuwd, of beter gezegd uitermate nieuwsgierig, naar reden? Wat heeft deze zestienjarige wichten in moedersnaam bezield om dit te doen?

  Like

 19. Nieuws : Marokkaan die verdacht is vrijgelaten Door Portugese politie. Nederland vroeg om zijn uitlevering, maar helaas…..en dat noemen we nu “well connected”

  Like

 20. polderboy // november 21, 2016 om 23:21 //

  De Marokkaan is inmiddels vrij, is hier te lezen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27079530/__Verdachte_vermissingszaak_vrij__.html

  Geen bewijs verder, en het arrestatiebevel wat de Nederlandse overheid tegen hem had uitgegeven is logisch verklaarbaar, om de volgende reden.

  In een zeer recent bericht wordt herhaald, dat de man op de camerabeelden met de meisjes als compagnon is gezien op de luchthaven en met hen meereisde (acompanhadas pelo homem com quem viajaram de avião desde Eindhoven, Holanda, até Málaga, Espanha).
  http://www.lusofonia.news/jovens-holandesas-encontradas-em-albufeira-com-cadastrado/

  Vermoedelijk dus toch een loverboy, waar je strafrechtelijk niks tegen kunt doen, want hij verleidt ze, en dwingt ze niet.

  Je dochters dus bijzonder goed waarschuwen, dat in een bepaalde hier inmiddels bekende cultuur dat soort intens verrotte hufters gemeengoed zijn. Waar gaat het ook eigenlijk om: een paar ongelovige hoeren…

  Like

 21. enkel eigen rechter spelen helpt in deze

  Like

 22. ’Verdachte vermissingszaak door vormfout vrij’

  Justitie heeft geen idee waarom de man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de vermissing van Sam en Femke is vrijgelaten. Volgens de Portugese tv-zender Tvi24 deugde het Europese arrestatiebevel dat Nederland indiende niet.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27080776/___Verdachte_vrij_om_vormfout___.html

  Like

 23. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 16:09 //

  De man heeft kunnen aantonen, dat hij de plek waar de meisjes verbleven heeft doorgegeven zodat ze weer terecht zouden zijn.

  Like

 24. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 16:11 //

  Even wat anders, nu is filmen opeens geen probleem:

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6948931/af731444/marokkaanse_bruiloft_in_belgi_.html

  Like

 25. Volgens de eigenaresse Fatima waren ze ,,heel erg vrolijk, alsof ze vakantie aan het vieren waren.” De vrouw zegt ook de politie te hebben ingelicht. Na haar tip werden de meisjes gevonden.
  http://www.ad.nl/binnenland/vermiste-meisjes-sam-en-femke-waren-in-vakantiestemming~a9accbf8/

  Like

 26. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 16:11
  Die moeten allemaal weer terug naar het bedrijf waarvan ze gehuurd zijn.

  Like

 27. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 16:20 //

  @BertG

  😉

  Like

 28. Esperanza // november 22, 2016 om 16:23 //

  De meest prijzige seksslaven zijn die tussen 1 en 9. Na 20 jaar begin te prijs al snel te dalen.

  http://joostniemoller.nl/2015/08/blanke-slavin-lekkerste-moslimhapje/

  Like

 29. de eigenaar van het hostel dat de twee meisjes uit Bergen op Zoom onderdak bood, doet haar verhaal.

  ‘Alle andere hostels zijn dicht. Normaal gesproken zouden we jongeren van deze leeftijd niet toelaten zonder een begeleiding van een volwassene, maar ik vond het niet verantwoord om ze weer de straat op te sturen.

  De eigenaar van het hostel kan (of wil) niets zeggen over de gearresteerde dertiger. ‘Wat ik wel kan zeggen, is dat hij hier niet is geweest.’ Ze zegt zich voor de rest aan de afspraak te houden die zij met de politie maakte. Toen Fatima haar vermoedens over de minderjarigheid van de meisjes bewaarheid zag, heeft ze ogenblikkelijk de politie gebeld. Als we haar mogen geloven, was zij het dus die de tip gaf.

  Politie gelooft verhaal verdachte niet

  Dat staat in schril contrast met de lezing van de Marokkaanse Nederlander. Hij zegt dat hij degene was die de politie belde.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/teruggekeerde-sam-en-femke-waren-in-vrolijke-vakantiestemming-404465/

  Liked by 1 persoon

 30. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 16:34 //

  Verhaal rammelt dus weer aan alle kanten.

  Het hostel heeft er misschien wel mee te maken, een tussenstation, maar het werd mischien te link?
  Dan maar dwaalsporen achterlaten, wie zal het zeggen.

  Like

 31. had ik al gezegd dat hij “well connected” was……
  over een tijdjekomt deze broeder bovendrijven, of verdwijnt voor immer.
  net als terrorisme is er maar een manier om te bestrijden, pak de financiers en de rest volgt. idem met kinderprostitutie en dat soort smeerlapperij, zolang als er betaald word blijft het bestaan, tenzij de klanten op zijn. en dat is eenvoudiger dan we denkien, maar net als met terrorisme bestrijding; je moet het ook willen bestrijden. als de wil er niet is dan word het probleem ook niet opgelost.

  misschien is het meest duidelijke de wijsheid van rose Tattoo, met het nummer “all the lessons”

  Liked by 1 persoon

 32. Helaas had ik gelijk met me laatste alinea en nee geen bevestiging van mijn gelijk, maar een conclusie die na mijn mening elke lezer van Fenixx zelf ook wel had getrokken aangezien het zo Gods voorspelbaar is. De meisjes zijn terug HOERA de Kut Mar uh sorry de lieve allochtoon die ook nog een beetje aan kinderhandel doet in zijn vrije tijd was zich van geen kwaad bewust, ach rot op please

  Veel vragen met betrekking tot dit verhaal van Sam, Femke en een Marokkaanse misdadiger die waarschijnlijk voor altijd onbeantwoord zullen blijven. Zelfs Petertje Rat de Vries gaat dit niet uitzoeken aangezien er een Marokkaan bij betrokken is en tja dat is niet goed voor het moraal van onze multiculturele samenleving.

  Like

 33. Iedereen hier valt vies door de mand. Jakkes. Man heeft ervoor gezorgd dat ze nu weer thuis zijn. Verdient eerder schouderklopje dan jullie vooringenomen oordeel. En wat nou veilingen onder sjeiks… je verzint het niet.

  Eigenlijk volstrekt logisch dat DENK hIer in NL voet aan de grond krijgt.

  Like

 34. @Bartje // november 25, 2016 om 19:23

  Onderbouw je bewering eens.

  Like

 35. ja wil die onderbouwing ook wel horen Fub, maar Bartje wanneer je als bron de staatsomroep gaat geven dan laat maar.

  Like

 36. Wat de meisjes betrefd heb je met opvoeden ook een poldermodel wat niet meer werkt.
  Voor procedurefout zal het wel opzet geweest zijn zeker, hoeven ze ook geen “Marok ras” 150 uur werkstraf op te leggen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: