Nieuw

Gen. Mike Flynn elected as Trump’s new national security adviser, ‘Islam is a political ideology’.

 

Via The Muslim Issue >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Gen. Mike Flynn elected as Trump’s new national security adviser, ‘Islam is a political ideology’.

 1. polderboy // november 20, 2016 om 11:34 //

  Dat interview van Al Jazeera is veelzeggend.

  Het is alleen maar de moslimwereld die telt, waar je dan ook nog van verwacht wordt alles af te weten, anders deug je niet om de wereld te leiden. Kortom, voor Al Jazeera bestaat maar een wereld, de moslimwereld, en niks anders telt (geen enkele vraag over China, India en hun invloed sfeer, of Zuid Amerika, of Afrika).

  De interviewer heeft het bijvoorbeeld (vanaf 10:10) over “the biggest geopolitical issue in the world” als het over dat coupje in Turkije gaat, en zegt dat “if Turkey collapses we all know what is going to happen in the moslim majority world..”. Nou en? Maak elkaar maar af dan, niet mijn probleem.
  En zoek een kinderjuf, en goede leiders, en ga eens in een normaal religieus dogma geloven. Kortom, verveel ons niet continue met je drammerige loverboy gezeik. Een corrigerende tik, nou beter een beuk om die arrogante zelfoverschatting te corrigeren, wordt anders echt noodzakelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. En vanaf nu tweet ik dat als het weer eens zo is, eerder vandaag ook al gedaan:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: