Nieuw

De moordvrouwen van IS

Nu het kalifaat afbrokkelt, gaat IS vrouwen inzetten voor aanslagen. Niet alleen in het Midden-Oosten, ook in Europa, verwacht Brenda Stoter.

Een van de gevolgen van het krimpende kalifaat en de gefrustreerde territoriale ambities is dat teruggekeerde IS-strijders zullen proberen meer aanslagen in Europa te plegen. Gebruikmakend van de vluchtelingenstroom heeft IS tientallen strijders naar Europa gestuurd om aanslagen te plegen, waarschuwde afgelopen week de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV); ook voor Nederland geldt een verhoogde dreiging.

Het is te verwachten dat naarmate de terreurgroep terrein verliest, vrouwen gaan meevechten op het slagveld of ingezet worden voor het plegen van aanslagen – niet alleen in het Midden-Oosten, maar ook in Europa.

Trouw >>

Informatie van terreurcoördinator Dick Schoof is notoir onbetrouwbaar. Dit zei hij drie dagen voor Bataclan:

dick-schoof-1

ISIS zelf houdt het op 5000 strijders.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on De moordvrouwen van IS

  1. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 23:11 //

    Vraag me altijd af bij het zien van vrouwen in die zwarte gewaden waar het mis is gegaan en waarom zulke mensen niet gewoon verplicht worden opgenomen op de gesloten afdeling van een psychiatrische kliniek, want laten we eerlijk zijn, je moet toch ernstig gemankeerd zijn wil je zo’n ding aantrekken.
    Juffrouw op de afdeling klantenservice; Stil maar jongetje, ben je je moeder kwijt? Hoe ziet ze eruit? Ja weet ik veel, ze loopt de hele tijd met allerlei lappen over zich heen!

    Like

  2. als alle mannelijke laffaards in Europa lopen met hun telefoontjes blijven de vrouwen daar over

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: