Nieuw

Turkse AKP moedigt kinderverkrachters aan

Er is grote ophef in Turkije ontstaan, nu de islamitische regeringspartij AKP mannen die minderjarige meisjes hebben misbruikt, aanmoedigt om met hun slachtoffers te trouwen. Als ze dat doen, zullen ze volgens het omstreden wetsvoorstel gevangenisstraf ontlopen.

Door het huwelijk krijgt het kind dat slachtoffer van misbruik is geweest, dus levenslang met haar dader. Dit gebeurt in de praktijk al vaak in Turkije. Maar de AKP wil nu dat dit ook wettelijk wordt gesteund en aangemoedigd.

Telegraaf >>

De vrienden van Mark Rutte …

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Turkse AKP moedigt kinderverkrachters aan

 1. Volgens eurofiel Aleksander P. biedt het turkse fascisme onvermoede voordelen voor de geile linkse man.

  Like

 2. In onze middeleeuwen waren (zeker in de hogere kringen) veel huwelijken gearrangeerd. Het jonge meisje werd uitgehuwelijkt aan een goede partij. Soms was ze op een ander verliefd en die “schaakte” haar dan. Als de woedende familie er achter kwam, was het te laat, want dan was HET al gedaan en dan lag de eer van het meisje en haar familie aan gruzelementen. De enige oplossing om nog iets van die eer te redden, was, dat de schaker met het geschaakte meisje trouwde. Vaak was dat dus ook juist de bedoeling. Eind goed, al goed. Hoewel het financieel vaak minder was.

  We kenden hier in de middeleeuwen dus iets wat lijkt op wat er nu in turkije aan de hand is.

  Overigens was het huwelijk toen in Europa een onderlinge aangelegenheid. De priester stond er maar wat bij te kijken. De notaris had (in de hogere kringen) een veel belangrijkere rol. Later in de geschiedenis ging de priester zich er wat actiever mee bemoeien. Rond die tijd (weet echt niet meer in welke eeuw maar laaaang geleden) werd het meisje tijdens de ceremonie ook gevraagd of ze het echt wel wilde, om gedwongen huwelijken en toestanden met zgn, “schaken” enigszins tegen te gaan.

  Like

 3. Wat ik hierboven beschreef, is dus “schaken” en “onteren” met toestemming (of op verzoek) van het meisje dat niet uitgehuwelijkt wilde worden aan een ouwe, rijke vent en verliefd was op de jonge, knappe koetsier oid. Ze spraken het dan met elkaar af.

  Het zal ook wel eens tegen de zin van het meisje gebeurd zijn. Maar ik weet niet hoe vaak en waarschijnlijk weet niemand dat precies. Dan was er dus sprake van ontvoering en verkrachting. Zoals nu in Turkije.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: