Nieuw

SHOCK VIDEO: 80-Yr-Old Italian Hotel Owner FORCED by Police to House ‘Refugees’

Shocking video out of Italy shows an 80-year-old hotel owner try and barricade the doors to his hotel to avoid being forced to house a small army of so-called “refugees,” all of whom appear to be military-aged males from Africa.

From Diversity Macht Frei:

The elderly gentleman in the video is Luigi Fogli, a businessman in his 80s, who runs a hotel (Hotel Lory) in Ficarolo, in the province of Rovigo. Not long ago, he inquired about providing asylum accommodation services from the local government, but chose not to pursue the matter further when he found out that he would only be paid 7 euros per “refugee” per night. At that point, the local prefecture simply confiscated his hotel and forced the invaders upon him.

Information Liberation >>

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on SHOCK VIDEO: 80-Yr-Old Italian Hotel Owner FORCED by Police to House ‘Refugees’

  1. ongesgoolde // november 19, 2016 om 22:43 //

    Haha, serves him right.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: