Nieuw

Oproep dictator Erdogan om Koerden Europa uit te jagen resulteert in slecht uitgevoerde aanslag op het Koerdisch instituut te Brussel

Dit gebeurde afgelopen donderdag en deze poging om het gebouw gelegen in Sint-Joost-ten-Node (Brussel) in vlammen te doen opgaan kan U niet zijn ontgaan aangezien de zoveelste laffe Turkse aanslag op Koerden buiten Turkije breeduit in beeld werd gebracht door onze staatsomroep en de staatspropaganda bladen. Of heeft U dit bericht ook gemist?

Voorafgaande aan deze slecht uitgevoerde poging gingen 2500 Koerden en sympathisanten van de Koerdische strijd voor vrijheid de straat op om in Brussel op een vreedzame wijze hun stem te laten horen tegen onder andere de vervolging van het Koerdische volk door Turkse legereenheden. De betoging werd opgezet door de Turkse oppositie en gericht tegen de dictatuur en het fascisme opgezet door de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan. De betoging werd georganiseerd door de pro-Koerdische oppositiepartij HDP en de Brusselse Koerdische organisatie NavBel. Verder werd er deelgenomen door Armeense en Assyrische minderheidsgroeperingen die ook nog steeds opgejaagd worden door Turkse jihadisten die buiten de eigen landsgrenzen maar wel binnen Europa opereren.

Aangezien het provoceren van de deelnemers aan deze demonstratietocht niet gelukte togen de schoothondjes van Erdogan richting Sint-Joost-ten-Nod in een poging om zich dan maar af te reageren op een gebouw van de Koerden. Dit resulteerde in wat schade aan een deur waar Bengaals vuurwerk tegenaan gesmeten werd en het ingooien van een raam.

Echter de schade is totaal niet van belang, wat wel van belang is dat is het feit dat een dictator uit een land dat vriendschappelijke betrekkingen onderhoud met de zelfbenoemde islamitische staat het voor elkaar krijgt om vanaf zijn ‘uit botten van Armeense genocide slachtoffers opgebouwde’ Turkse troon in België aanslagen laat uitvoeren op mensen en groeperingen die het niet met zijn beleid eens zijn.

Levensbedreigende omstandigheden voor alle in Europa wonende tegenstanders van deze dictator, dus zeer zeker niet alleen voor de Koerden. Hoelang gaat het nog duren voordat de Turkse dictator het bevel gaat geven om mensen om te leggen die hem niet zinnen? Ja ik weet het dat gebeurt al regelmatig, maar ik bedoel in dit geval mensen in Nederland, België, Duitsland en ga zo maar door. Ook al gebeurd denkt U? Wat te denken van politici die een grote mond opzetten tegen die twee clowns die namens Erdogan in Nederland in de tweede kamer zitten? Doodeng dat deze Turkse dictator volledig ongestoord en ongestraft aanslagen kan laten uitvoeren in andere Europese landen en dat hij dan ook nog eens als een welkome ‘bondgenoot’ gezien wordt door leeghoofden die het beleid bepalen in Nederland en andere Europese landen.

Terug naar Brussel, een tiental auto’s vol met Erdogans stormtroepen togen naar het aan de Bonneelsstraat gelegen instituut, stapten uit en kwamen vervolgens niet verder meer dan het ingooien van een ruit en het werpen van een brandbom. De politie van Brussel sprak over een incident en zag kennelijk de intimidatie die hier vanuit ging volledig over het hoofd. Ook de uitspraken van dictator Erdogan dat België een bolwerk is van PKK militanten en coupplegers die werken in opdracht van Fethullah Gülen hadden er niets met deze slechte poging om tot een aanslag te komen te maken.

Slechte poging? Of juist zeer geslaagd aangezien de tegenstanders van Erdogan hier wel degelijk van zijn geschrokken en er zeer zeker voor zorgt dat zijn tegenstanders zich zorgen gaan maken over de eigen veiligheid. Dit terwijl er weinig of geen ruchtbaarheid gegeven wordt aan deze aanslag in de internationale pers en er enkel berichtgeving is in lokale Brusselse kranten alsmede Het Laatste Nieuws in België en ARA Nieuws voor buiten de landsgrenzen. Een zeer slimme ‘mislukte’ aanslag om de druk er op te houden bij de tegenstanders en de media die amper reageren aangezien er ogenschijnlijk weinig aan de hand is. De politie te Brussel sprak ook over een incident dat nader onderzocht moet worden, dus een slimme ‘mislukte’ aanslag opgezet door dictator Erdogan? Of in opdracht van de Turkse dictator?

Ik verbaas me nergens meer over

met groet Bolo

Gebruikte foto en bron ARA News

 

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Oproep dictator Erdogan om Koerden Europa uit te jagen resulteert in slecht uitgevoerde aanslag op het Koerdisch instituut te Brussel

 1. “en kwamen vervolgens niet verder meer dan het ingooien van een ruit en het werpen van een brandbom”

  In Nederland kregen twee weken geleden Nederlanders in Enschede vier jaar omdat ze een schroeiplek veroorzaakt hadden op het grasveldje naast een moskee met een bierflesje gevuld met een brandbare vloeistof. Terrorisme, zo oordeelde de rechter.

  Steeds vaker wordt er met twee maten gemeten. De rechtsstaat is dood.

  Liked by 2 people

 2. Turkse fascisten wordt de hand boven het hoofd gehouden door Juncker en Timmermans.

  Like

 3. Like

 4. polderboy // november 19, 2016 om 18:16 //

  De video bij dit artikel toont dat de Turkse fascisten knokploeg zeker tien auto’s betrof, volgehangen met Turkse vlaggen en Erdogan brullende Ottomanen die openlijk de boel in een woonwijk in lichterlaaie zetten:
  http://www.lacapitale.be/1721372/article/2016-11-18/saint-josse-ten-noode-l-institut-kurde-a-ete-la-cible-de-manifestants-pro-erdoga

  Het was geen moskee natuurlijk, waar iemand per ongeluk een scheet liet toen hij langs fietste. Anders had in de fascisten, pardon, “linkse” media allang de pleuris uitgebroken.

  Liked by 1 persoon

 5. Tsja, ze hebben daar een Turkse burgemeester:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: