Nieuw

Merkel met Obama: Het internet is een ‘verstorende’ kracht, die beteugeld, gemanaged en gestuurd moet worden door de overheid

Sprekend op een gezamenlijke persconferentie met de vertrekkende Amerikaanse president Barack Hoessein Obama op zijn afscheidstour, maakte de Duitse kanselier Angela Merkel huiveringwekkende opmerkingen over haar opvattingen over de noodzaak voor de overheid om het internet te controleren en haalde ze hard uit naar anti-islamiserings demonstranten die ze er van beschuldigde de Duitse geest voor vrijheid te gijzelen.

De Duitse kanselier Merkel, die momenteel de afweging aan het maken is of ze voor een historische vierde termijn zal gaan op grond van haar pro-migratie politiek waarvoor ze door president Obama met lof overladen werd, adresseerde het populisme in hun gezamenlijke verklaring.

Ze betitelde de sterke stijging van interesse in ‘rechtse’ politiek “als een golf die ons overspoelt”, Merkel merkte op dat het sentiment over lijkt te komen waaien uit de Verenigde Staten, met een arglistige verwijzing naar President-Elect Donald Trump zei ze dat het een probleem is waar ze in Europa ook mee te maken heeft. Ze zei:

“Kijk naar het Europese parlement. Daar zitten veel mensen die op zoek zijn naar simplistische oplossingen en die simplistische oplossingen prediken die zeer onvriendelijk zijn. We hebben ze hier in Europa ook, en in Duitsland ook.”

Blijkbaar wijt ze het opkomende populisme – politiek die populair is bij kiezers – aan het internet, en de Duitse kanselier impliceerde dat het internet onderworpen zou moeten worden aan zeer beperkende censuurwetten zoals die in het leven waren geroepen door veel Europese naties om het verstorende effect van de geschreven pers te beteugelen. Ze zei:

“Digitalisering is een verstorende technologische kracht die diepgewortelde verandering teweegbrengt in een maatschappij. Kijk naar de geschiedenis van de gedrukte pers, toen die uitgevonden werd wat voor consequenties dat had. Of de industrialisatie wat voor consequenties dat had.”

de geciteerde passages zijn vanaf 36:15

“Heel vaak leidde dit tot een enorm transformatieproces binnen individuele samenlevingen en duurde het een hele tijd voor die samenlevingen geleerd hadden om de juiste politiek te vinden om dit te beteugelen, te managen en te sturen. We leven in een periode van diepgaande veranderingen.”

De kanselier nam ook de tijd om zich uit te spreken tegen de populisten in haar land en wijtte de onvrede over de massa-immigratie aan de export van productiebanen naar het buitenland. Over de slogan van de anti-massa immigratie en counter-islamiserings beweging Pegida ‘Wij zijn het Volk’ – ‘Wir Sind Das Volk’ – zei de kanselier:

“De meest belangrijke en nobele taak voor politici deze dagen is er voor te zorgen dat elke persoon zijn plaats kan vinden. Maar zij die ogenschijnlijk tot zekere groepen behoren zeggen ‘Wij zijn het volk, en anderen niet’.”

De slogan heeft Pegida overgenomen van de counter-communisme beweging in de voormalige DDR (Oost-Duitsland) in de jaren 80. Merkel, een voormalige Oost-Duitse communist, zei dat die woorden van protest tegen de dictatoriale regeringsmacht haar toen vreugde gebracht hadden, maar niet vandaag. Ze zei:

“In de tijd dat wij deze slogan hadden in de DDR, toen de mensen in de straten stonden en riepen ‘Wij zijn het volk’ gaf het me grote vreugd, maar het feit dat deze mensen het gekaapt hebben daar word ik niet vrolijk van.”

Mevr. Merkels uitspraken over internetcensuur worden misschien verwelkomd door velen in de traditionele mainstream media, wiens grip op het narratief verzwakt wordt door digitale nieuws services zoals Breitbart.

Deze week publiceerde het Duitse Die Zeit een stuk dat riep om controlemechanismen om een “Duitse Donald Trump” te voorkomen, terwijl het Britse Independent kwam met een lijst van ‘fake’ News sites, die, zo claimden zij, er voor gezorgd hadden dat er stemmen richting Trump gingen. Een van de sites op de lijst was Breitbart.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2016/11/17/merkel-obama-internet-disruptive-force/

Nigel Farage heeft ook nog iets te melden over de persconferentie van Obama en Merkel:

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

68 Comments on Merkel met Obama: Het internet is een ‘verstorende’ kracht, die beteugeld, gemanaged en gestuurd moet worden door de overheid

 1. Has Wikileaks Has been Compromised? MEGATHREAD – conspiracy https://m.reddit.com/r/conspiracy/comments/5cgwau/has_wikileaks_has_been_compromised_megathread/

  Er zouden aanwijzingen zijn dat Wikileaks gecompromiteerd is sinds de dag dat Assange in de ambassade van Equador afgesloten werd van internet en in de VS een massale DDos aanval werd uitgevoerd.
  Het bericht stelt dat de DDos mogelijk met opzet is uitgevoerd om de deadman-switch van wikileaks niet te kunnen laten activeren.
  Tevens zou de publieke PGP sleutel waarmee berichten normaal ondertekend zijn niet meer op wikileaks getoond worden, en de berichten sinds die datum niet meer ondertekend worden. Het zou wijzen op een wereldwijde actie tegen wikileaks waarbij de wikileaks computers zouden zijn overgenomen.
  Als inderdaad dit het geval zou zijn is iemand die naar wikileaks lekt zijn leven niet meer zeker.
  Wie weet meer hiervan ?

  Like

 2. Die gestoorde teef mag wel oppassen dat ze niet binnenkort aan een touw bungelt.

  Like

 3. Freduardo // november 19, 2016 om 01:15 //

  Kan iemand hier een duitse versie van maken?

  Liked by 1 persoon

 4. Ik mag dat filmpje niet. Ze steken er de draak mee.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 01:59 //

  Toch geeft haar standpunt wel te denken. Ja een omwenteling is gaande, niet allen hier of in Duitsland maar ook in Frankrijk Oostenrijk en Italië bijvoorbeeld, maar die omwenteling is nog maar heel pril en nog niet tot wasdom gekomen. Gesteld dat ze nu op het internet ingrijpen en het aan banden leggen zou die omwenteling (denk ik) niet stoppen maar wel ernstig vertragen, en laten we wel wezen, die tijd hebben we niet, het is allang over twaalven en als we te lang dralen is het gewoon te laat. We kunnen het nu nog niet inschatten maar internet is ook eindig, de technologische vooruitgang van de afgelopen 25 jaar is met een duizelingwekkende vaart gegaan, en die vaart is nog niet gestopt, die gaat in alle hevigheid door. Tien jaar terug kon je met een mobieltje bellen en als je een luxe uitvoering had kon je er een foto mee maken met 10 pixels of zo. Kijk wat er nu mee mogelijk is! Ik heb nog altijd een desktop maar loop (volgens velen) al hopeloos achter want ik zou een laptop moeten hebben. De ontwikkelingen gaan onwijs snel en over tien jaar kijkt men meewarig terug op internet. Het vervelende is dat ze door nu het internet ingrijpend aan banden te leggen de strijd tegen de instroom, de islamisering, het oplevende nationalisme nog behoorlijk kunnen schaden.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik had tien jaar terug een laptop en die heb ik stukgemept op de rand van mijn bureau, wat een ondingen. Ik had dat ding gekocht omdat ik toen af en toe naar Brazilië ging om wat te neuken en ik dan mijn eigen apparaat had en niet ding van mijn msm (bestaat inmiddels niet meer) verslaafde vrouw te hoeven inpikken. Nu heb ik een tablet, maar dat zwerft meestal op de bovenverdieping als muziekstation omdat ik het ook onhandig vind. Doe mij maar een groot scherm, hoe groter hoe lekkerder en een onverwoestbaar toetsenbord waar je uit volle kracht op kan toetsenrammen en dat niet gelijk gaat lopen sputteren als je er eten, as, tabak, hash, speed, whiskey en bier in gooit en vervolgens in de vaatwasser smijt.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 02:34 //

  Ja zo voel ik het ook hoewel ook ik moet toegeven dat zo’n ding wel handig kan zijn, ik zou dan vanuit een jachthaventje gewoon een artikeltje kunnen schrijven of jullie vervelen met mijn betweterige commentaren 🙂

  Like

 8. Het wordt tijd dat het gewone klootjesvolk van het internet wordt afgeschopt en we weer beginnen waar het ooit is begonnen. Met hackers en anarchisten, op een dos prompt en een modem. En hang dan meteen die Bill Gates met zijn Windows op. Daar is de ellende begonnen. Terug naar die goeie ouwe dat niemand er ballen verstand van had en je eigen Autoexec.bat en Config.sys moest programmeren voordat je mocht meedoen in het computerlevengevoel. Tijd voor een reset. Een ouderwetse dos 2.0 control alt delete om opnieuw te beginnen. Met een zwart scherm en een wit c: prompt. Het internet en de computer is verloren gegaan aan tragische sukkels die er de ballen verstand van hebben en hun lot hebben gelegd in Facebook, Twitter en andere commerciële digitale genotsmiddelen. Om ook een beetje mee te doen in de virtuele waanzin. Met je porem en je hele familie erbij. In het schouwvenster van de rest van de wereld. Idioten. Mislukte aandachttrekkers. Digitale hoeren. Bit en byte gleuven en lullen.

  En op de horizon horen we een achtergrondliedje om deze dramatische reactie een sterke decor te geven.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 02:51 //

  Kijk nou gaat rommel even de nerd uithangen!

  Like

 10. Vroeger was ik van alles op de hoogte. Bleef constant bij de nieuwste ontwikkelingen. Tegenwoordig op mijn leeftijd interesseer ik me alleen nog maar voor neuken en zuipen. Voor de rest heb ik het ergens verloren. Wat niet wil zeggen dat ik nog steeds een beschaafd mens ben. Als men begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 11. Autoexec.bat en Config.sys Een ouderwetse dos 2.0 control alt delete (en als die het niet deed kon je altijd nog de stekker er uit trekken)

  Those were the days 😉

  Format C

  Like

 12. Ik heb welgeteld een stukkie getikt op dat tablet, werd ook gelijk een heel afwijkend stukkie (zou wel vaker willen, maar EU-islam dwingt me dit te doen):

  Badend in de stralende god op mijn balkon komt er een wesp op mijn naakte tepel zitten, denkt zeker dat het een bloemetje is, auw hij prikt, en ik ben allergisch voor god, het is niet helemaal waar ik verzin het ter plekke bij elkaar. Ik probeer hem al de hele tijd te fotograferen als het vliegende godje dat ie is, steeds als ik hem bijna heb vliegt ie weer weg, ongrijpbaar, bloem na bloem zuigt ie helemaal leeg de gulzige veelvraat, alsof alles van hem is.

  De plantjes maken van het simpele water dat ik elke dag geef, met pokon en gedroogde koemestkorrels, nectar, godendrank, een godsdienaar ben ik, slaaf van de geel zwart gestreepte prikkers.

  Mijn huis trilt, de Aarde splijt.

  Niet god, maar de muziek, de bas dendert van muur tot muur. Ik water nog snel gods akker in een cementkuip. Sproei het zaad in de volle zon, die de Aarde weer uitdroogt en krakeleert.

  De yuppen van de begane grond proberen de jihadi van twee hoog uit te roken met hun vuurkorven en barbeknoeis. Ik mijmer wat over mijn verwilderde tuin aan het park. Het jaar er voor zat er een wespennest in mijn werkplaats. Tussen het plafond en de vloer er boven (het is zelden andersom). Op een dag de hele tussenruimte volgespoten met purschuim. Zo hier komen ze niet meer uit. Het jaar er op was de kolonie verhuisd vijftig meter verderop aan de rand van de tuin en zou ik ze definitief vernietigen. Een jerrycan benzine en een molotov zou het wel doen dacht ik. Nou perfect hoor. Mijn beschermende kleding kon weer uit. Er kwamen er maar een paar achter me aan. Mijn overal zakte op mijn enkels en ik lag plat op de antieke Waalvemaatjes.

  Ik moet weg. Ik kan hier niet eeuwig blijven zitten. Bovendien produceert de jihadi van beneden geen geurtjes in het portiek zoals Pechtold schijnt te denken, maar meurt het alsof ie gefermenteerde christenlijken aan uitkoken is.

  https://fubar.mobi/2015/05/06/badend-in-god-op-mijn-balkon/

  Liked by 1 persoon

 13. En ineens is op Fenixx alles anders. Of ben ik de enige die het zie? Fub, wat heb je gedaan? De hele lay-out is naar de klote.

  Like

 14. Ik zie niks anders, ik heb ook niks gedaan.

  Like

 15. Tijd om je nerd capaciteiten aan te spreken denk ik. Ik wou net vragen (had nog nergens aangezeten hoor) of ik eens Donald en Melania die zo groot bovenaan prijken zal verwijderen. Staan er al een week tenslotte. Al is het wel een lekker foto om passerende linksmensjes mee te irriteren 😉

  Liked by 1 persoon

 16. Zag net deze langskomen op twitter:

  Like

 17. Ik zie het nu weer normaal. Foutje van mij. Soms gebeuren er vreemde dingen voor mijn ogen.

  Like

 18. Zal wel iets te maken hebben met teveel lsd op jeugdige leeftijd wat nog steeds ergens is blijven hangen.

  Liked by 1 persoon

 19. Mooi dan ga ik nu even aan de lay-out klooien. Hou je vast.

  Like

 20. Het wordt tijd dat we een pornoadvertentie bovenaan plaatsen en eindelijk is geld verdienen.

  Liked by 1 persoon

 21. Of iets voor vegetariërs:

  Alsof courgettes geen gevoelens hebben.

  Like

 22. Ik zou liever reclame voor een druksconsortium plaatsen, die hebben ook veel geld, maar om een of andere reden heb ik het idee dat die er niet zo happig op zijn 😉

  Like

 23. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:00 //

  Geen idee waar je het idee vandaan haalt dat ik Donald & Melania daar neergezet had, dat gaat echt mijn capaciteiten ver te boven hoor. Ik schrijf af en toe stukjes die soms gewaardeerd worden veel verder dan dat reiken mijn kunsten niet hoor!

  Like

 24. IK had heel groot op de voorpagina Donald en Mel geplakt Tijl. Rustig maar. Plaats eens een muziekje, wat luister jij zoal, daar hebben we geen idee van na al die tijd.

  Like

 25. Voor een kleine financiële vergoeding ben ik bereid foto’s van de blote muts van mijn Zweedse veel jongere en mooie vrouwding op de site te plaatsen. Zo ben ik dan ook wel weer. Ik deel het feminisme.

  Like

 26. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:04 //

  Hierzo! Had ik de hele avond Joseph Schmidt en Enrico Caruso op de achtergrond meedraaien, denk ik “kom laat ik eens het filmpje van Fubar bekijken”! ! Of je een klap met een slap ‘ding’ in je gezicht krijgt!
  Nee je maakt zo geen vrienden hoor Fubar 😦

  Liked by 1 persoon

 27. Die is al ver over de veertig en in haar vijfde maand nu als ik goed heb meegeteld.

  Like

 28. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:07 //

  U vraagt, ik draai ;

  Like

 29. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:09 //

  En om mijn guur rechtse inborst nog even te tonen;

  Liked by 1 persoon

 30. Toen je vroeger een kroeg had, Tijl. had je daar ook klanten bij, of …

  Like

 31. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:15 //

  Like

 32. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:21 //

  Nou dat kun je wel zeggen ja maar tussen wat je in een kroeg laat draaien en waar je op je gemak van kunt genieten zit een levensgroot verschil. En ik lieg er geen letter van als ik zeg dat wij een schrikbarende omzet draaiden. (overigens niet door mijn kunsten hoor maar door de man die het gemaakt had tot wat het was en waar wij hem van pachtten)

  Like

 33. Wat draaide je daar dan ?

  Ik had niet zoveel keuze ik had een disco in mijn huis en de deur was nooit op slot. Lag ik eindelijk te pitten op vijf hoog drong er een soort vage dreun door vanaf beneden. Ik maar weer naar beneden in mijn onderbroek. “Wat doe jij hier in onderbroek?” “Dit is MIJN huis, en ik ga nu douchen, als je wilt pissen gebruik je de plee op drie hoog maar want die op de begane grond is even bezet.”

  Like

 34. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:31 //

  Van alles en nog wat, maar niet die psychedelische rock waar jullie zo van lijken te houden, Queen was zo’n beetje de limit, dat kon nog net.

  Like

 35. Hagenesen zeker.

  Like

 36. En Vader Abraham in het kleine café met de Zangeres Zonder Naam.

  Like

 37. Mijn persoonlijke DJ (naast vele anderen), heb ook vaak decor voor hem gebouwd. Kwam nog als ie doodziek was, Willem:

  Like

 38. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:50 //

  Een heel gemêleerd publiek in ieder geval met heel veel Engelsen (maar dan ook echt heel veel Engelsen!) Eén van de eerste kroegen waar dart gespeeld werd, ik geloof dat we een stuk of zes teams hadden die in de competitie speelden en dat was in die tijd heel bijzonder.

  Liked by 1 persoon

 39. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 04:55 //

  En niet te vergeten dat er vrouwen achter de bar stonden, en niet van die misselijke hè, meer dat je zegt “Jan pak de leuning”!

  Like

 40. Das revolutionair, vrouwen achter de bar. Dat zie je anders nooit 😛

  Like

 41. Voor dit dingetje maar even een muziekje van mijn vrind gejat:

  Like

 42. Macarios 69-6 // november 19, 2016 om 09:12 //

  Mijn leven lang ploegendienst gedraaid omdat dit goed betaalde. Hier lopen ze massaal vrijwillig nachtdienst, kotsen gore taal uit, zuipen en hoereren alles bij elkaar en lasteren God. Jammer van zo’n goede site. Ik ben hier weg.

  Like

 43. Beste Rommel,
  De nachtelijke teksten die niet meer zo helder worden opgeschreven bevatten een hoop banaliteit. De serieuzere reacties vallen niet eens meer op.
  Nu ben ik reeds het nodige gewend van jullie en neem het niet zo nauw, maar je hoeft zo niet bang te zijn dat je website opeens over loopt van nieuwe klanten. Die jaag je namelijk weg op deze manier.
  Bedenk zelf of je met je oude vertrouwde cluppie aan klanten door wilt gaan, prima, jouw keus, of dat je ook nieuwe klanten aan wilt trekken.

  Like

 44. HetZalWeIWeer // november 19, 2016 om 10:25 //

  @Macarios
  Dat heb je met extreem, andere beschuldigen van iets waar ze zich zelf aan den lopende band schuldig aan maken.
  Geweldig toch?!

  ontopic:

  En als dat al niet genoeg is…
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/11/amal-clooney-waarschuwt-donald-trump

  Like

 45. polderboy // november 19, 2016 om 10:34 //

  Macarios 69-6 09:12
  Ik zal er wat van zeggen tegen de redactie: drankflessen en reeds betaalde temeiers onmiddellijk bij mij inleveren en nu godverdomme alleen nog goede artikelen schrijven.
  Zo goed, Macarios?

  Wat Obama en Merkel betreft: de laatste zit al veel te lang aan de macht, en dat Messiaanse domineesdochter geleuter van die troel is daarom wel begrijpelijk, maar van Obama had ik niet verwacht, dat hij zo snel zou gaan lijden aan “self righteous smugness”

  Liked by 1 persoon

 46. D. G. Neree // november 19, 2016 om 11:20 //

  Fubar, heb je je vriend ooit verteld dat we zijn muziek hebben gebruikt?

  Like

 47. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De 2 meest gevaarlijke mensen die de moslims de wereld willen laten overheersen. 1 hebben we reeds gedumpt, nu de andere nog!

  Like

 48. Weet je nou wat het zo verstorend maakt ? ……………. alstublaft :
  Angela Merkel’s Belly Dance in Bikini

  Like

 49. Ik heb hem drie jaar terug voor het laatst gezien, Neree.. En hij is alleen bereikbaar via facebook en dat vertik ik.

  Like

 50. Like

 51. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/chios_2016_migranten_frituren.html#comments
  De turken vermoordden 40000 Grieken op Chios en nu doen de geïmporteerde fascistische kolonisten van de Duitse Stasi dochter Merkel het nog is dunnetjes over,
  De brandstapel is nog een te milde straf voor dat stuk drek.

  Like

 52. Het moordlustige turkse volk nooit bij de EU.
  http://spiedelen.com/article/slachting-van-chios

  Like

 53. Like

 54. Like

 55. Like

 56. D. G. Neree // november 19, 2016 om 20:17 //

  In Engeland is het al raak. Overheid mag computers hacken. http://www.zerohedge.com/news/2016-11-19/britain-passes-snooper-charter-ending-all-privacy

  Like

 57. Valt mee, gegevens worden daar maar een jaar bewaard, hier twee.

  Like

 58. D. G. Neree // november 20, 2016 om 00:41 //

  Maar ondertussen hebben ze het recht om bij je computer in te breken. De providers moeten de gegevens wel een jaar bewaren, maar binnen die tijd heeft de overheid alles al gedownload.

  Like

 59. Een jaar bewaren? Geheugenruimte kost niet veel meer. Ze kunnen en zullen elke scheet die je laat opslaan en voor eeuwig bewaren. Kan altijd nog eens van pas komen.

  Ze zullen van elke willekeurige dag kunnen nagaan waar je met de auto heengereden bent, hoe snel je reed, waar je gepind hebt, wat je gekocht hebt, wat je gezegd hebt in een telefoongesprek, wat je gemaild hebt en welke websites je bekeken hebt. Wat voor ziektes je hebt en wat voor pillen je slikt. Je alcohol- en druks misbruik. Je seksuele voorkeuren. En meneer agent kan dat allemaal inzien op dat computertje van hem.

  Al die dingen apart kan al lang. Maar als het centraal opgeslagen wordt, is het erger dan wanneer ze je een chip implanteren.

  Like

 60. Ik ben niet verbaasd.

  Iets van 27 jaar geleden liep ik bureau Balistraat binnen:

  – wat komt u doen
  -melden dat ik een feestje geef, ik dacht ik kom eens naar jullie ipv omgekeerd
  – wie bent u dan
  -Blankenstraat 120 t/m 128 (alle koppies draaiden zich om en riepen in koor, het discohuis, klaarblijkelijk was ik bekend bij ze 😉
  – kom maar even mee dan laten we u de computer zien (nooit begrepen hoezo dat zomaar kon of waarom, maar wat ik te zien kreeg verbaasde me, was nog met zo’n groen scherm en het ging allemaal niet snel, maar ze hadden zo’n 40 misdrijven op mijn adres genoteerd
  -ja maar dat heb ik allemaal niet gedaan
  -dat weten wij ook wel, maar dat is handig dat we alles op 1 adres opslaan (WTF)

  Ik was al klaar met ze, maar vanaf toen definitief.

  Liked by 1 persoon

 61. HetZalWeIWeer // november 20, 2016 om 12:42 //

  “-dat weten wij ook wel, maar dat is handig dat we alles op 1 adres opslaan (WTF)”

  Voor hun statistieken van de buurt denk ik zo, maar dat je zomaar even insider mocht wezen, toemaar!

  De aanval is inmiddels op volle vaart, ein zwei ein zwei:

  Fenixx een hoax site?!
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2016/11/trap-er-niet-in-zo-herken-je-nepnieuws

  https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites

  Like

 62. We staan erop! Een hoax-site zijn we. Zeggen ze.

  Like

 63. Telkens bij het oproepen van dit onderwerp, verdwijnt deze pagina. Hackers nu al actief, pro-merkel?

  Like

 64. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 16:29 //

  Nou ik zal het maar verklappen Edjan, ik ben ook een hoax, ik besta helemaal niet! 🙂

  Liked by 2 people

 65. HetZalWeIWeer // november 20, 2016 om 16:41 //

  Bot?!

  😉

  Like

 66. Nou Tijl, daar kijk ik van op. Maar ja, een mens kan zich vergissen.
  Misschien ben je een bot (programma dat automatisch taken uitvoert op een site) zoals HetZalWelWeer lijkt te suggereren? En ben je geprogrammeerd om hier de boel wat op te stoken?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Merkel met Obama: Het internet is een ‘verstorende’ kracht, die beteugeld, gemanaged en gestuurd moet worden door de overheid – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: