Nieuw

Meerderheid van de Latijns-Amerikanen in de Verenigde Staten ondersteunt het immigratiebeleid van Trump

De gevestigde media schreeuwt al een tijdje van de daken dat Latijns-Amerikanen het immigratiebeleid van Donald Trump verafschuwen en vreselijk bang zijn voor hen toekomst in de Verenigde Staten. Maar zoals altijd met de oprispingen uit het ouwe stinkende karkas blijkt dit ook weer ver van de waarheid te zijn en als vanouds uit een dikke linkse duim is gezogen – een recent onderzoek toont aan dat een meerderheid van de Latijns-Amerikanen in de Verenigde Staten in feite het strengere immigratiebeleid van Trump ondersteunen.

Na de onlangs gehouden presidentsverkiezingen ondersteunt een ruime 59 procent van de Latijns-Amerikaanse kiezers het immigratiebeleid van Trump. Slechts 33 procent van deze bevolkingsgroep verklaart een voorstander te zijn van het immigratiebeleid van Hillary Clinton.

De onaangename verrassing voor de linkse zweefmutsjes is nog groter nu blijkt dat 50 procent van de Latijns-Amerikanen het liefst een overtreffende strengere wetgeving zien tegen illegale immigranten, en het voor hun illegale landgenoten zo moeilijk mogelijk moet worden gemaakt om in de V.S. te verblijven, als bonus wil 56 procent dat er never nooit niet illegale immigranten een amnestie wordt aangeboden.

Verder blijkt dat 36 procent van de sombrero’s van mening is dat de immigratiepolitiek van de V.S. onder het beleid van Barack Obama veel te laks is geweest – slechts 18 procent is van mening dat het te streng was.

Lees meer:

http://latino.foxnews.com/latino/politics/2016/11/18/poll-58-latino-voters-support-trump-on-immigration-even-when-disliking-him/

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3915 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Meerderheid van de Latijns-Amerikanen in de Verenigde Staten ondersteunt het immigratiebeleid van Trump

 1. rommel,

  Off-topic. Heb je hier iets van meegekregen? Wat zijn dat voor vlaggen? Zou 13 november zijn geweest, maar dit twitter-account heb ik al vaker betrapt op onjuistheden, qua datering.

  Like

 2. Dat is Nordfront. De geharde jongens van sta vast in Zweden die oprecht bereid zijn voor hun vaderland dood te vechten dan het overgeven aan de islam. Het zijn een soort Zweden Democraten maar dan nog een stukje erger.

  https://www.nordfront.se/english

  Like

 3. Als ik die vlaggen zie moet ik weer denken aan mijn Oost-Duitse stiefpa met zijn Pruisische opvoeding waar ik met veel succes onder grootgebracht ben. Wat uiteindelijk toegeleid heeft tot de eindstation in Stalingrad. Als je me nog kan volgen. Toch wel een een beetje een soort übermensch. Je kan zeggen wat je wil, maar die Duitsers hebben ook ook goeie dingen gedaan. Waar ik het levende bewijs van ben.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 00:58 //

  Er zit wel een addertje onder het gras, men heeft het over de Latijns-Amerikaanse STEMMERS, dat wil zeggen de mensen die legaal in Amerika zijn en tevens genaturaliseerd zijn want anders mogen ze niet stemmen. Hun illegale en voormalige landgenoten (en dat zijn er veel meer) denken er waarschijnlijk heel anders over

  Like

 5. Net zoiets als dat langharig ongewassen tuig wat je pand kraakt en met zijn vieze reet er gratis in gaat zitten.

  Like

 6. Esperanza // november 20, 2016 om 01:39 //

  Like

 7. Zeg Es,

  Heb je ook twitter? Ik zie je de hele tijd met stukjes aankomen via twitterlinks, en nu dit weer. Zeg me eens welk account?

  Like

 8. Dus dit is het topic dat we uitkiezen om vol te plempen met voor sommige lezers afschrikwekkende goddeloze shit vandaag ?

  Liked by 1 persoon

 9. Esperanza // november 20, 2016 om 02:18 //

  Fub, behalve dat ik hier comments drop,doe ik zelf niet aan Twitter, Facebook; Linkedin of weet ik wat.
  Maar ik klik weleens door op Twitteraccounts van anderen zoaks bijv ook dat van jou.

  21th century man.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 02:19 //

  Nee ik durf niet meer Fubar voor je het weet gaan ze me dadelijk ook nog dicteren waar ik over moet schrijven. Ik begrijp het trouwens niet, ik heb geen onvertogen woord gezegd!

  Like

 11. ? Ben je dan geblokt op twitter? En nee, ik heb hier nog geen onvertogen woord van je gelezen.

  Like

 12. Esperanza // november 20, 2016 om 02:27 //

  Boys dream, Stacys mom.

  Liked by 2 people

 13. @Esperanza // november 20, 2016 om 02:18 /

  Ah zo.

  Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 00:58 /
  Er zit wel een addertje onder het gras, men heeft het over de Latijns-Amerikaanse STEMMERS, dat wil zeggen de mensen die legaal in Amerika zijn en tevens genaturaliseerd zijn want anders mogen ze niet stemmen
  ———-

  Jij hebt dat stukje gemist dat ik ergens geplaatst heb dat Obama illegale Hispanics aanspoorde te stemmen omdat ze toch niet gepakt konden worden.

  Like

 14. Ik zie het liever het moordfront aan de gang.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Meerderheid van de Latijns-Amerikanen in de Verenigde Staten ondersteunt het immigratiebeleid van Trump | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: