Nieuw

Mark Rutte, de financier en dus medeplichtige van genocidepleger Erdogan, is nu ook vrienden met Shabir Burhani 

We weten niet hoeveel van de 6 miljard van de Turkijedeal Terreurdeal die Rutte sloot met de Hitlerbewonderaar uit Ankara rechtstreeks naar ISIS wordt overgemaakt, want de Turkse financiën zijn gegarandeerd ondoorzichtig. Gesteld wordt dat dat geld in eerste instantie gebruikt wordt om ‘vluchtelingen’ in Turkije op te vangen en als je niet verder kijkt dan je neus lang is, klinkt dat misschien vredig. Maar Turkije laat voornamelijk soennitische Syriërs toe en vestigt die in voornamelijk Koerdische gebieden om daar op die manier de bevolkingssamenstelling te veranderen. En ook dat valt onder de definities van genocide. Turkije maakt zich tegelijkertijd aan meerdere vormen van genocide schuldig.

01.jpg

Nee, dit is niet Aleppo. Dit is Cisre in Turks Koerdistan. Dit is wat de vriend van Mark Rutte doet. Er zijn inmiddels minstens een half miljoen mensen ontheemd.

Een fatsoenlijk land zou onmiddellijk alle contacten met een dergelijke staat verbreken, maar Nederland is onder Mark Rutte al lang geen fatsoenlijk land meer. Mark Rutte is een EU-trekpop, een EU die voortdurend gebiedsuitbreiding nastreeft als het Vierde Rijk dat het is. ISIS is een creatie van Qatar en Saoedi-Barbarije en het Westen, omdat Assad geen soennitische pijpleiding over Syrisch grondgebied toestond. Vijf jaar lang heeft een nep-coalitie toneelgespeeld dat ze ISIS bevochten met zero resultaat. Het enige wat die coalitie deed was de complete infrastructuur van Syrië vernietigen. Toen Rusland het meer dan zat was en zich er mee ging bemoeien stortte ISIS snel in.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de marionet Rutte zijn vreugde niet kon verbergen toen die eindelijk eens Nederlands bekendste ISIS-fan de hand mocht schudden.

Shabir Burhani, ook wel bekend als Maiwand al-Afghani, schrijft op zijn blog over de ontmoeting met de man die al lang voor een Tribunaal had moeten staan:

Naamloos.png

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Mark Rutte, de financier en dus medeplichtige van genocidepleger Erdogan, is nu ook vrienden met Shabir Burhani 

 1. D. G. Neree // november 19, 2016 om 18:56 //

  Nog nooit zo’n willoze en leeghoofdige ledenpop als Rutte meegemaakt. Hij zal nog lopen te schateren als heel Nederland onderloopt. Of als hij naar de kerkers wordt afgevoerd om daar op water en brood weg te kwijnen.

  Liked by 3 people

 2. Esperanza // november 19, 2016 om 19:37 //

  Zachte heelmeesters,stinkende wonden

  ‘Elke oplossing begint bij de goede diagnose. Wilders benoemt het probleem, Trump doet dat. Die zegt: ‘We have a problem with radical islam.’ Obama zei het anders: ‘We have a problem with violent extremism.’ Dat is de verkeerde diagnose, te vaag. Dat het om islamisme gaat, moet je uitspreken. Zolang politici dat hier niet doen, krijg je een heel grote PVV.’

  http://www.volkskrant.nl/opinie/-het-wildersproces-loopt-niet-goed-af~a4418115/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=3e25e149497df743646861de566ec044fe5e0e9a

  Like

 3. Het is islam, niet islamisme, net als het nazisme is en niet nazismisme.

  Het is niets anders dan taalknoeierij.

  “Dat islamistisch theoterrorisme is ontstaan in 1989 met de fatwa over Rushdie.”

  Ook niet, het is ontstaan toe Mo migreerde van Mekka naar Medina.

  Liked by 1 persoon

 4. Esperanza // november 19, 2016 om 19:54 //

  Liked by 1 persoon

 5. Esperanza // november 19, 2016 om 20:03 //

  Ja, Fub @19:51, Clteur heeft zijn nek al genoeg uitgestoken als getuige à décharge voor Wilders. D’r zijn er weinig in zijn positie die hem dat nadoen.

  Liked by 3 people

 6. Esperanza // november 19, 2016 om 20:07 //

  Er zit ook nog wat in de spambox, Fub, na 19:37 en voor 19:51.

  Like

 7. Er zat ook nog iets van rs en Edjan in. Wel melden als iets niet doorkomt mensen, we kunnen niet ruiken dat er iets in het filter hangt 😉

  Like

 8. Ik mis niets Ik ben lie

  Like

 9. lief!

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 00:32 //

  Dat je niets mist nemen we voor kennisgeving aan Edjan, of je lief bent dat houden we nog even in beraad 🙂

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: