Nieuw

Door Pegida gesponsorde Zwarte Pieten on tour

Zwarte Piet is GEEN racisme!
Tot 5 december zullen wij van Pegida Nederland regelmatig als Zwarte Piet opduiken, en laten zien dat Zwarte Piet bij onze cultuur hoort en een traditie is die moet blijven.
Kijk bij Albert Heijn als Zwarte Piet gaat betalen welke caissière hij kiest, een juiste keuze die iedereen zou moeten maken als je tegen de islamisering bent!
Wij sluiten zwart niet uit, wij willen BLACKFACES!

Zwart Piet is sinds dit jaar ook niet meer welkom in Amsterdam Zuidoost en dus niet meer tijdens de intocht in Reigersbos. Pegida Nederland kwam met de Zwarte Pieten in actie en ging door het winkelcentrum Regeigersbos met positieve reacties. Bij de school grenzend aan het winkelcentrum kwamen een hoop kinderen gillend en rennend op ons af. Zwarte Piet, Zwarte Piet mogen we pepernoten!

Dit jaar zijn we geweest, volgend jaar weer en komen we ook met meer!!

Vanmiddag waren de Zwarte Pieten in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam.

Allemaal blije kinderen en ouders die met de Zwarte Pieten op de foto gingen, en ja natuurlijk pepernoten, pepernoten van Zwarte Piet.
We zijn o.a. bij de Blokker, Hema, Etos en het Kruidvat langs geweest.

Het was een geslaagde middag in het grootse overdekte winkelcentrum van Nederland op een klein incident na met de beveiliger.
We kwamen aan in het winkelcentrum en wij mochten van de beveiliger niet het winkelcentrum in, omdat het winkelmanagement dat niet wilde hebben.
Toen de beveiliger voor de derde keer kwam, en ja wij waren gewoon het winkelcentrum verder ingegaan, hebben we gezegd meneer de beveiliger bel de politie maar en een prettige dag.

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Door Pegida gesponsorde Zwarte Pieten on tour

  1. Behoorlijk ziek beetje kinderfeestje gebruiken om fascistische ideeen te promoten!

    Like

  2. @ Martin, gelijk heb je, vriend, wordt tijd, dat ze die zwarte racisten opsluiten.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: