Nieuwsticker

Boegeroep voor Asscher

Ook bij het tweede PvdA-debat tussen Lodewijk Asscher en Diederik Samsom is het er hard aan toegegaan. Bij een discussie over arbeidsmigratie en Europa werd de vicepremier zelfs uitgejouwd door een deel van het publiek, nadat hij Samsom er van had beschuldigd dat het hem ‘niet kan schelen’ dat mensen zich van Europa afkeren.

Telegraaf >>

Doe mee met 7.224 andere volgers

About Fubar (4528 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Boegeroep voor Asscher

 1. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 14:01 //

  Ook bij de PvdA weten ze dat het niet uitmaakt wat ze over je schrijven, als ze maar over je schrijven en dus zullen we dit type berichten de komende tijd veel vaker tegenkomen, de ene keer botsen ze de andere keer leggen ze het bij. Punt is dat een van beiden of soms allebei uitgebreid aan het woord komen en in het geval van de PvdA doen alsof ze nog een partij zijn die ertoe doet. Te vrezen valt voor de PvdA dat het allemaal een beetje to little to late is, zeker als je de reactiepanels op nieuwssites leest lijkt het er sterk op dat Nederland het eindelijk wel een beetje gehad heeft met de Samsoms de Asschers en de Spektruien. En dat is ook de hoogste tijd.

  Liked by 1 persoon

 2. De PvdA hoort dan ook niet in de krant maar in de petoet.

  Like

 3. @Fubar als ze maar eerst de gestolen poet terug geven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: