Nieuw

Boegeroep voor Asscher

Ook bij het tweede PvdA-debat tussen Lodewijk Asscher en Diederik Samsom is het er hard aan toegegaan. Bij een discussie over arbeidsmigratie en Europa werd de vicepremier zelfs uitgejouwd door een deel van het publiek, nadat hij Samsom er van had beschuldigd dat het hem ‘niet kan schelen’ dat mensen zich van Europa afkeren.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Boegeroep voor Asscher

 1. Tijl Uylenspiegel // november 20, 2016 om 14:01 //

  Ook bij de PvdA weten ze dat het niet uitmaakt wat ze over je schrijven, als ze maar over je schrijven en dus zullen we dit type berichten de komende tijd veel vaker tegenkomen, de ene keer botsen ze de andere keer leggen ze het bij. Punt is dat een van beiden of soms allebei uitgebreid aan het woord komen en in het geval van de PvdA doen alsof ze nog een partij zijn die ertoe doet. Te vrezen valt voor de PvdA dat het allemaal een beetje to little to late is, zeker als je de reactiepanels op nieuwssites leest lijkt het er sterk op dat Nederland het eindelijk wel een beetje gehad heeft met de Samsoms de Asschers en de Spektruien. En dat is ook de hoogste tijd.

  Liked by 1 persoon

 2. De PvdA hoort dan ook niet in de krant maar in de petoet.

  Like

 3. @Fubar als ze maar eerst de gestolen poet terug geven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: