Nieuw

Turks wetsvoorstel laat verkrachters met slachtoffers trouwen om straf te ontlopen

Leden van de regeringspartij AKP hebben een controversieel wetsvoorstel ingediend waardoor verkrachters onder bepaalde voorwaarden met hun minderjarig slachtoffer kunnen trouwen om straffen te ontlopen.

Het voorstel overleefde al een eerste stemmingsronde, maar moet dinsdag ook nog een tweede stemming doorstaan.

De wet zou van toepassing zijn op gevallen van seksueel misbruik op minderjarigen die voor 16 november 2016 plaatsvonden en waarbij geen geweld of dreiging werd gebruikt of waarbij niet tegen de wil van het kind werd gehandeld. In totaal zou ze daardoor een oplossing bieden voor ongeveer 3.000 mannen.

Verder lezen via Het Nieuwsblad

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Turks wetsvoorstel laat verkrachters met slachtoffers trouwen om straf te ontlopen

 1. Macarios - lichting 69-6 // november 18, 2016 om 21:06 //

  Ook hier weer het ingeschapen geweten massaal dichtgeschroeid met brandijzers. Ze zullen er nooit mee wegkomen. In eeuwigheid niet.

  Like

 2. De EU apologeten zijn gek op het turkse fascisme.

  Like

 3. @Bert // november 19, 2016 om 10:09 //
  Allicht zijn ze daar gek op. De turkse democratie is hun lichtende voorbeeld. Eindelijk dat achterlijke plebs eens onder de duim. Dat plebs dat nergens iets van af weet en maar overal tegen aan staat te trappen. Eindelijk eens slagvaardig kunnen zijn.
  De rest kan ze geen bal schelen. De rest? Welke rest?

  Like

 4. Dit krijg je met barbaarse landen, die de EU met alle macht als lid wil binnenhalen! We gaan met die al aanwezige Neanderthalers weer terug naar het stenen tijdperk!

  Like

 5. polderboy // november 19, 2016 om 11:45 //

  Volgens het Mekkaanse slagersfiliaal, de APK, gaat het bij deze wet om ten onrechte achter de tralies zittende vaders te kunnen herenigen met hun kroost en bijbehorende extreem jonge alleenstaande moedertjes.

  Zal dus wel gaan lukken, ik bedoel, om via een achterdeurtje de rest van die geitenneukerssharia erdoor te rammen, als je weet dat Rutte, de PvdA en hun DENK-kloontjes je hier al op Schiphol met een bosje bloemen staan op te wachten, om je als asielzoeker met je lieftallige kindbruidje te mogen verwelkomen.

  Like

 6. Kom kom mensen. In plaats van overal maar tegen aan te trappen waar we geen benul van hebben, kunnen we ons beter alvast gaan aanpassen. Als het zo verder gaat, krijgen we dat nl. hier ook. Binnen 5 jaar.
  Dus ga maar vast af en toe wat verkrachten. Ik weet het: het is even wennen en de een zal het beter afgaan dan de ander. Zoek wel iets leuks uit want misschien moet je er nog wel mee gaan trouwen.
  Ik snap nu dat je er dan (als we door de sharia zijn bevrijd) vier mag hebben. Je zult in een dronken bui en in een donker steegje per ongeluk een lelijk wijf genot verschaft hebben! Allah sta ons bij. Dan sluit je die lelijkerd toch gewoon in de keuken op.
  U ziet: Edjan is de steven al aan het wenden. Integreren, mensen!

  Like

 7. Maar de feministen dan? Hoor ik de angshazen al roepen. Nou, de feministen heb ik hier nog niet over gehoord, dus die vinden het prima, toch? Eindelijk zijn de feministen het een keer met ons eens.

  Like

 8. polderboy // november 19, 2016 om 15:28 //

  @Edjan 13:42
  Staat er toch echt, dus benul is m.i. sprake van:
  “The Justice Ministry said in a statement the proposal was designed to free men who married underage girls in religious ceremonies that were agreed to by the girl and her family.”
  http://www.dw.com/en/uproar-in-turkey-over-proposal-to-pardon-child-rapists/a-36447688?
  Het gaat hier dus om religieus uithuwelijken van kindjes volgens de sharia.

  Polygamie, wanneer de vrouw niet voldoet (bedenk maar wat) mag ook in de sharia, dus stelt achterban Groenlinks in hun propagandakanaal de Volkskrant dat meteen ter discussie:
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/polygamie-niet-meer-bestraffen-het-is-prive~a4418602/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: