Nieuw

Nieuwsuur zoekt contact

In de redactiemail:

Geachte heer/mevrouw,

Ik neem contact met u op namens het tv-programma Nieuwsuur. Wij willen aandacht besteden aan relatief jonge, populaire Nederlandse nieuws- en opiniesites en blogs.  We vragen ons af waar zij vandaan komen, wie de sites bezoekt en wie erachter zit. Met veel interesse las ik uw site fenixx.org. Ik zou heel graag in contact komen met de makers ervan. Zou u contact met mij willen opnemen? U kunt mij bereiken op het mobiele nummer 064016xxxx of op ties.brock@nieuwsuur.nl. Ik hoor graag van u!

Vriendelijke groet,

Ties Brock
Redacteur Nieuwsuur

Aangezien ik de aandachtsbesteding van Nieuwsuur voor onze jonge, populaire Nederlandse nieuws- en opiniesite en blog met u, de kleine trouw schare bezoekers wil delen, die ik als de belangrijkste makers van Fenixx zie, roep ik op om u bekend te maken waar u vandaan komt, en wie deze site bezoekt en wie erachter zit.

Was het altijd al uw droom om contact te maken met de Hilversumse leugenfabriek is nu uw kans. Om op de t.v als rechtse tokkie te verschijnen en beroemd worden als racistische fascist. Grijp de buitenkans want rommel slaat hem over.

Maar dat mag u nieuwe held die windmolens gaat vechten niet beletten het pleit voor Fenixx voor de camera te beslechten.

Vandaar dat ik het in de groep gooi en iedereen oproep, die de moeite neemt hier langs te komen, naar voren te stappen en zijn plicht gaat doen waar ik het uit veiligheidsoverweging even verzaak.

Vergeet niet een ruime onkostenvergoeding te declareren, en met de redactie van Fenixx, het liefst alleen met mij te delen.

We worden nog is befaamd.

Toevoeging Fub: Eerst maken ze ons uit voor nazi’s -omdat we niet gediend zijn van de nazislam- en dan denken ze nu dat we ze nog een antwoord gaan geven. Fragment van Nieuwsuur 21-8-2015 waarin Twan Huys zegt dat we een gestrekte rechterarm hebben:

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

14 Comments on Nieuwsuur zoekt contact

 1. Esperanza // november 18, 2016 om 19:01 //

  Like

 2. hslot4 // november 18, 2016 om 18:53 //
  Nee, niet over de grot van Sylvana maar over het verplicht stellen van TV. In het boek 1984 van Orwell was dit zo en via het scherm kon je ook door de overheid bekeken worden en kreeg je zelfs op je flikker bij onaangepast gedrag. Waarom ook niet? Het is eigenlijk een goed idee. Vreemd dat de overheid er zelf nog niet opgekomen is. Hoewel er tegenwoordig technische oplossingen zijn die minstens zo goed zijn of zelfs beter.
  Ik ben oud en wijs en het zal me aan me reet roesten. En de jongeren kan het niks schelen.

  Like

 3. Dijken en ons geen zand in de ogen laten strooien door deze regering; metafoor

  Like

 4. Ties heeft nog niet geantwoord op mijn tweet aan hem, en is in de tussentijd wel op twitter geweest. Blijkbaar wil die toch niet zo heel graag contact 😛

  Like

 5. D. G. Neree // november 18, 2016 om 20:46 //

  Ik vind dat de heer Brock dit dient te lezen: https://ejbron.wordpress.com/2016/11/18/reactie-van-een-bezorgde-lezer-van-de-site-e-j-bron-op-dhr-brock-van-nieuwsuur/
  [Edit: Bron heeft het al aan Brock gemaild]

  Like

 6. D. G. Neree // november 18, 2016 om 20:48 //

  Ik denk dat die Ties niet weet wat hem overkomt! 😀

  Liked by 2 people

 7. Volgens mij maken al die reacties van jullie de kans voor mij om een eigen talkshow te verkrijgen in zendtijd van de staatsomroep tegen vergoeding voor mij die juist onder de Balkenende norm ligt niet echt groter 😛

  Liked by 3 people

 8. D. G. Neree // november 18, 2016 om 21:17 //

  Bolo, je kunt een afscheidingsbeweging beginnen en alle geheimen van dit ondergrondse complot aan Nieuwsuur openbaren. Kostje gekocht! Even wat vuile was buiten hangen over hoe we in onze kelders de harten van ontvoerde moslims uitrukken en door varkensharten vervangen en onder satanisch gelach en het zingen van een loflied op Anders Breivik linkse goedmenschen spietsen in navolging van Vlad Tepes. O nee, wacht, nu heb ik het al verklapt.

  Liked by 2 people

 9. wow hoe weet jij dat wij dat hier elke zaterdagavond onder het genot van een biertje in de kelder doen?

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // november 19, 2016 om 03:52 //

  Like

 11. De BBC Bullshit broadcast corporation weer betrapt op het maken van fake news items.
  Dit keer oa een gefabriceerde chemische aanval .
  Moeten de burgers weer even voor oorlog interventie laten stemmen.

  Like

 12. D. G. Neree // november 19, 2016 om 10:54 //

  “hoe weet jij dat wij dat hier elke zaterdagavond onder het genot van een biertje in de kelder doen?”

  Rammelt met zijn sleutelbos.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 11:57 //

  Speciaal voor Greengo ;

  Like

 14. Al even geleden ben ik afgehaakt bij verpolitiekte actualiteitenrubrieken om mezelf de ergernissen van een bewust omgekeerde wereld (https://www.youtube.com/watch?v=i_Ma-4LORU0) te besparen. Sporadisch pik ik er nog wel eens iets van op om anderen te verhelderen dat er elders minder gefilterde informatie te verkrijgen is voor wie zelf nadenkt en weegt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: