Nieuw

Hillary in badpak levert stroom aan boze reacties op, het alternatief…….

 

Nadat er door een straatartiest een muurschildering was geplaatst op een huisgevel in Melbourne, werd er heftig tegen geprotesteerd door plaatselijke politici en sommige groeperingen. De oorspronkelijke kunstenaar keerde daarop terug en wijzigde het beeld dat voor de klagers minder provicatief/aanstootgevend blijkt te zijn. De daaropvolgende reacties van de klagers ken ik helaas niet.
Merk in de oorspronkelijke tekening de dollarbiljetten op die tussen de gordel steken 🙂 . Er zijn dan toch kritische kunstenaars die hun huiswerk maken en lessen trekken uit de politiek van de voorbije 50 jaren.

Antoine Griffon

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Hillary in badpak levert stroom aan boze reacties op, het alternatief…….

 1. Hahahahahahaha gouden actie

  Like

 2. Fubar, sorry dat ik hier zo inbreek maar ik heb al een mail naar de redactie gestuurd en die is blijkbaar niet aangekomen. Ik zou graag een kaart naar Avidia willen sturen en zo dus graag haar adres willen hebben.
  Zij schijnt ook niet te kunnen internetten? Ik kan haar eventueel nog wel een laptop lenen. Geweldig is het ding niet maar je kunt er mee internetten: als er wifi is.

  Like

 3. Goed opgelost, die kunstenaar. Met boerka is het eigenlijk nog veel sterker. Zeker met die tekst erbij!

  Like

 4. Edjan,

  Als het goed is heb je een mailtje van me.

  Liked by 1 persoon

 5. Bedankt. Gaat goed komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: