Nieuw

Europese leiders moeten stoppen met vingertje wijzen en snel een voorbeeld aan Rodrigo Duterte gaan nemen om ons te beschermen tegen moslimterreur

Ja kom maar op zodra je deze kop hebt gelezen en waggel nog even rond als een juist onthoofde kip om te roepen wat een geweldige maf deze Filipijns president Rodrigo Duterte wel niet is. Ja de man is fout en gestoord in de ogen van velen en zijn uitspraken omtrent andere wereldleiders zijn op zijn zachts gesteld onhandig. Zo noemde hij Barak Obama een hoerenzoon, was paus Franciscus een klootzak aangezien hij te lang in de file stond tijdens zijn bezoek aan Italië en met zijn vrouwonvriendelijke ‘humor’ en uitermate domme opmerkingen omtrent een Australisch meervoudig verkrachtingsslachtoffer bezorgde hij zich wereldwijd meer vijanden dan Sylvana Simons tijdens de ledenvergadering van de Ku Klux Klan.

Echter is Filipijns president Rodrigo Duterte niet enkel een mafkees met een grote bek, maar ook leider die zijn mensen wenst te beschermen. Dat dit niet allemaal op een subtiele wijze hoeft te gebeuren bewijst zijn actie in oktober 2015 toen hij twee miljoen pesos bood voor de arrestatie van een bendeleider van autodieven, het dubbele als die zou worden gedood en een miljoen pesos extra als hij zou worden onthoofd en het hoofd hem in ijs zou worden overhandigd. In 2016 probeerde hij het drugsprobleem op de Filepijnen op te lossen. ‘Deze hoerenzonen verwoesten onze kinderen‘, hij riep op om drugdealers en verslaafde te vermoorden. De hieruit voortkomende heksenjacht kosten het leven aan 3600 mensen.

En dan roep ik Mark Rutte en al die andere ongeschikte Europese minkukels op om een voorbeeld aan deze man te nemen?

Ja! Rodrigo Duterte strijd al zijn hele leven tegen moslims. De Filipijnen zijn een land met een voornamelijk katholieke bevolking, enkel het meest zuidelijke eiland Mindanao heeft een grote moslimbevolking, en tientallen jaren plegen deze moslims wrede laffe terreur aanslagen tegen het Filipijns volk. Uiteraard volgen er nu de bekende Groen Links, PvdA, D’66 en SP reacties met de nietszeggende mededeling dat deze moslims onderdrukt worden, wellicht zelfs wel een soort zielige palestijnen zijn en weet ik veel wat voor gehuil tegen de wind ze nog meer kunnen produceren.

De Filipijnse president kwam afgelopen maandag met de opzienbarende mededeling dat verdreven islamitische jihadisten uit Syrië en Irak beter weg kunnen blijven uit zijn land aangezien hij met betrekking tot de bestrijding van moslimterreur schijt heeft aan mensenrechten en de daarbij horende instanties. Kijk dit is nou een leider van mijn hart,  een leider die het opneemt voor zijn mensen, eentje die niet met zijn voeten laat spelen en tot het uiterste wil gaan om zijn volk te beschermen. En wanneer zo een leider dan schijt heeft aan mensenrechten wanneer hij daar last van heeft om islamitische terreur te kunnen stoppen dan heb ik schijt aan zijn eerdere fouten en respecteer ik zo een president. Een man die laat horen en zien dat hij er is voor zijn volk en deze man is dus ook democratisch gekozen en dat is nou weer iets wat onze VVD clown zonder ballen niet kan zeggen.

Rodrigo Duterte heeft slechte ervaringen opgedaan in de provincie Mindanao wat al geruime tijd een broeinest is voor islamterreur en hij maakt zich terecht zorgen omtrent de instroom van nieuwe extremisten die de onveiligheid in Mindanao kunnen misbruiken om een slag te kunnen slaan op de Filipijnen. Tijdens een toespraak alwaar hij bovenstaande verkondigde merkte hij ook nog eens op dat deze islamitische terroristen zelf geen donder geven om de mensenrechten van hun eigen slachtoffers en dat ze om die reden dus ook niet hoefde te rekenen op bescherming door mensenrechten wanneer ze pogen voet te zetten aan Filipijnse grond.

Met Indonesië en Maleisië werken de Filipijnen samen om buitenlandse extremisten op afstand te houden. Het nog steeds aanhoudende moslim geweld vanuit  de provincie Mindanao laat de bevolking van de Filipijnen de noodzaak zien van het optreden gesteund door hun president en dit ondanks verontwaardiging vanuit Europa en de Verenigde Staten. Duterte waarschuwde al dat dat hij zijn uitvoerende macht kan gebruiken om wetteloosheid aan te pakken op de Filipijnen door de opschorting van habeas corpus, een wettelijke bescherming tegen willekeurige arrestatie en detentie. De grondwet laat een schorsing hiervan voor 60 dagen toe “in het geval van een invasie of opstand, wanneer de openbare veiligheid dit vereist” en maakt arrestaties mogelijk zonder bevel en detentie en zonder aanklacht voor de duur van drie dagen.

Duterte kwam alvast met een strenge waarschuwing aan degenen die achter gewelddaden tegen zijn mensen zitten en melde hen dat hij “nog meer drastische maatregelen” zou kunnen en gaan nemen om ze te stoppen.

‘Pleur ze maar in zee allemaal’ lijkt me een prima oplossing.

Of de aanpak van de Filipijns president Rodrigo Duterte gaat werken dat staat tot nog toe enkel in de sterren geschreven echter onderneemt hij wel een poging om zijn volk te beschermen en alhoewel je best vragen kunnen zetten omtrent zijn manier van aanpak is het in elk geval meer dan dat wat ‘onze’ regering allemaal doet om ons te beschermen tegen een spervuur van moslimterreur. Verkrachtingen van (jonge)vrouwen en meisjes door moslims zijn een gewoon goed geworden waar al niet eens meer van wordt opgekeken. Oudere die worden berooft, homo’s die in elkaar worden geslagen, hulpverleners die worden bespuugt en gehinderd tijdens hun werk en zo verder. Is dit normaal? Of zijn dit de duidelijke tekenen omtrent het feit dat de islam de Nederlandse normen en waarden aan het wegtrappen is? Kindbruidjes, sharia politie en de moskee is de baas in de wijk. Moet ik nog verdergaan?

Ben bang dat we al te laat zijn en dat voor ons zelfs de aanpak van president Rodrigo Duterte niet meer gaat werken. Ik ben er voor, alle rechten voor moslims afschaffen en alle moslims zonder strafblad die zich hier normaal gedragen en kunnen leven zonder moskee, koran, achterlijke ideologie, dubbel paspoort en gebruik van dat debiele woestijnzand taaltje mogen blijven en de rest moet lekker oprotten.

In maart met Geert Wilders aan het roer kan ons zinkende schip wellicht nog een redding tegemoet zien, maar dan moet hij wel 51% van de stemmen krijgen en dat gaat nooit lukken, helaas.

met groet Bolo

 

 

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2074 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Europese leiders moeten stoppen met vingertje wijzen en snel een voorbeeld aan Rodrigo Duterte gaan nemen om ons te beschermen tegen moslimterreur

 1. Wat zal Duterte blij zijn, dat die Obama, vriend van de islamo fascisten en drugshandelaren is opgeduveld

  Like

 2. Duterte is een leider zoals het hoort en een man naar mijn hart. Niks vrij baan aan het tuig en misdadigers die je beroven en de vrouwen verkrachten. Je bent gekozen om het volk te beschermen en om maatregelen te nemen, en niet zoals in Europa gekozen worden en je vervolgens nergens niets van aantrekken en alles doen om het vieze tuig maar naar de zin te maken. Neem er een voorbeeld aan jullie kansloze leiders van Europa.

  Like

 3. Het werd hem, door e.o.a. afgevaardigde van de ‘Universele Mensenrechten’ (oorspronkelijke versie) alsook diverse internationale media kwalijk genomen dat hij talloze arrestaties liet verrichten zonder hiervoor voldoende faciliteiten in het 7000+ eilandenrijk te hebben. Zijn antwoord hierop was dat er aan die faciliteiten gewerkt werd en dat dit, mede door corruptie, niet voldoende was vormgegeven. Dit was/is voor hem geen reden om toch per direct te beginnen met de Filipijnen schoon te vegen van corruptie en terreur. Waaronder velen zitting hadden (..) binnen de wetgevende-, controlerende- en uitvoerende macht. Ga daar dus maar eens aanstaan; DU30 gaf die belofte aan het volk, werd vervolgens gekozen en is nu bezig gezonde structuren aan te brengen of hij doet daartoe een goede poging. Daarbij is hij, gezien zijn leeftijd, net zo fit als een Trump. Een ander weerwoord welke hij gaf, en wat mij betreft ijzersterk, op de aantijging niet volgens de ‘Universele mensenrechten’ te handelen, was het erop wijzen dat door het ‘oorlogje spelen’ in het M.O. nu een gestimuleerde, afgedwongen massa-emigratie plaatsvindt naar o.a. Europa en waar men ook niet beschikt over de nodige faciliteiten. Dat laatste kan niemand ontkennen.

  Like

 4. maar dan moet hij wel 51% van de stemmen krijgen en dat gaat nooit lukken, helaas.

  Of zou een Trumpse overwinning ook in Nederland kunnen plaatsvinden?
  Dan moet alleen letterlijk iedereen die tegen het huidige pro-islam bewind is dat nu gevoerd wordt gaan stemmen, en dan wel op PVV, of als dat een brug te ver is desnoods maar op VNL, maar niet de stem verloren laten gaan.
  In de VS is het tenslotte gelukt, ondanks de verhalen van de media.
  Nu hier nog.

  Like

 5. Duterte is de juiste man op de juiste plaats. Een vechter uit Davao (Mindanao) die daar goed werk kan verrichten met 1 van de beste elite troepen.
  Recentelijk nog een vrouw vermoord en de man meegenomen voor losgeld.
  Ik hoop voor Mindanao dat Duterte helemaal Rambo gaat in het zuiden.
  Bij elke shopping mall staat daar veel beveiliging met shotguns, opzouten met die moslims daar, wat een klote volk is het toch.

  Like

 6. Macarios 69 // november 18, 2016 om 16:54 //

  “En alle moslims zonder strafblad die zich hier normaal gedragen en kunnen leven zonder moskee, koran, achterlijke ideologie, dubbel paspoort en gebruik van dat debiele woestijnzand taaltje mogen blijven”.

  Hier gaat het (al)weer fout.
  Alleen islamieten die openlijk de islam afzweren, zou hier moeten staan, maar die bestaan niet. Ook de o zo vriendelijke islamitische buurman kan morgen zomaar ontploffen. Letterlijk.

  islam verdient geen mensenrechten. Satans elitetroepen uit de afgrond van het dodenrijk hebben maar 1 doel; de hele mensheid vernietigen. Deze ploerten met dichtgeschroeid geweten (waarom wordt dit op geen enkele site vermeld?) verdienen enkel de eeuwige vuurpoel. Zonder einde en als afschuw voor eeuwig.

  Goed artikel overigens. Rodrigo Duterte; een man die het verschil nog ziet tussen goed en kwaad en nog opkomt voor zijn eigen, goedwillend volk. Dat is hier (buiten onze Greet) nog ver te zoeken.

  Like

 7. Precies, kijk alleen maar wat er in Joegoslavië gebeurde……je moslim buurman is
  in eens je grootste vijand.
  Dus alle moslims terug naar waar ze thuishoren en dat is niet Europa

  Like

 8. Dat is zelfs niet de Filipijnen, al zitten ze er al een jaartje of 500 zoals ik ergens las. En als dat al zo was, was men een kleine minderheid. Totdat men op rooftocht ging en stap voor stap het land annexeerde volgens islamitisch gebruik. Daarmee de oeroude, veelal animistisch http://www.encyclo.nl/begrip/Animisme ingestelde, stammen onder de voet lopend en uitmoordend. De ene sultan na de andere, familiegerelateerde, sultan nam hele gebieden op het grote zuidelijk eiland in beslag en waar, ook volgens islamitisch gebruik, men zich dient te houden aan dat wat men sharia noemt en het bevel van hun mohammed. Het politieke bewind voor DU30 gooide het op allerlei corrupte akkoordjes met deze zuidelijke machten waardoor deze zich ‘legitiem’ verder kon ontwikkelen tot een islamitisch doodseskader. De Palestijnen van de Filipijnen? Wie er zo tegenaan kijkt, is ziek in z’n bovenkamer.

  Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. ach Fub ze kunnen beter op Fenixx lezen…….

  Liked by 1 persoon

 11. Republikein // november 19, 2016 om 04:22 //

  Die Filistijn is niet voor de poes.
  Ook leuk op GS.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/04/gevonden_meest_bizarre_preside.html

  Liked by 1 persoon

 12. beste president ooit , de vorige waren slaven van de us, deze man vecht om de corruptie , drugs en geschonde mensenrechten van zijn volk goed te krijgen , koste wat t kost , de verslaafde hebben n termijn gehad zich te melden , wie dat niet deden is eigen schuld en dat moslim terreur aangepakt word is goed maar wil niet zeggen dat iedere moslim n terrorist is , wel zijn verweg de meeste n moslim

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. De nieuwe wereldleiders waarbij vergeleken Mark Rutte een schandknaapje is (4) Rodrigo Duterte: her opvoeder van De Filipijnen

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: