Nieuw

Eén verkiezingsbelofte al vervuld – Na de verkiezingsoverwinning van Trump blijft Ford-fabriek in de V.S.

Na de verkiezingsoverwinning van Trump kondigt Ford aan dat zijn Lincoln SUV-fabriek niet naar Mexico verhuist zoals eerder aangekondigd, maar in de Verenigde Staten zal blijven.

Tijdens de verkiezingscampagne beloofde Donald Trump om te zorgen dat de Amerikaanse productie niet naar het buitenland zal vertrekken, onder andere door deregulering en bedrijfsvriendelijke wetgeving. Ford heeft nu medegedeeld dat ze is aangemoedigd door de verkiezingsoverwinning van Trump en daarom een grote autofabriek in de Verenigde Staten behouden in plaats van de productie maar Mexico te verhuizen. Daarnaast houdt Trump zijn verkiezingsbelofte om “het moeras te draineren”.

Al enige tijd werd gespeculeerd dat Ford de productie naar Mexico zal verhuizen als gevolg van de bedrijfs-vijandelijke presidentschap van Barack Obama. Als direct gevolg van de verkiezingsoverwinning van Donald Trump heeft Ford nu aangekondigd dat, in plaats daarvan, een grote fabriek in de staat Kentucky zal blijven. Ford heeft ook verklaard dat zij zich bemoedigd voelt door de verkiezingsoverwinning van Trump en het behoud van de Republikeinse meerderheid in het Congres. Voor Ford betekent dit deregulering en bedrijfsvriendelijke wetgeving, wat uiteindelijk meer banen betekent, zowel eenvoudige als geavanceerde, die anders in Mexico zouden eindigen blijven nu in de Verenigde Staten, in dit geval in Kentucky.

De media verspreidt geruchten dat Trump achterblijft met benoemingen in zijn regering en andere belangrijke posten, en dat er “rellen” zijn rond de overgangsregering. Deze geruchten van de media zijn volledig onjuist en niet gebaseerd op feiten, maar op de Trump-haat van journalisten.

Het feit is dat Trump geheel in een tijdslijn ligt met vroegere presidenten betreffende benoemingen van ministers en adviseurs. Verder bestaat er “tumult” omtrent een andere verkiezingsbelofte van Trump, “het moeras draineren”,  wat in de praktijk betekent dat hij de lobbyisten gaat verwijderen die zich nu als “insideres”proberen te positioneren in de administratie van Trump. Om de lobbyisten te verwijderen die al decennia lang door regeringsleiders in de V.S met open armen ontvangen zijn is geen eenvoudige en snelle taak, maar noodzakelijk.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/11/18/fordfabrik-stannar-i-usa-efter-trumpseger-och-vallofte-infrias-redan/

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3937 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

10 Comments on Eén verkiezingsbelofte al vervuld – Na de verkiezingsoverwinning van Trump blijft Ford-fabriek in de V.S.

 1. Macarios - lichting 69-6 // november 18, 2016 om 21:29 //

  Logisch. Een in Mexico in elkaar gezette Ford Kuga wordt onder Trump belast met 40% importheffing. De Pablo’s Escobars hebben het nakijken. Laat de cocaine-elite’s en regering in hun sop lekker gaarkoken.

  Liked by 3 people

 2. Als Trump zegt America First, denk ik echt: Was het hier maar zover. Ik kan niet wachten op maart volgend jaar. Geert kan zeker op mijn stem rekenen. U ook?

  Like

 3. Odrama’s eerste benoeming was November 24, geen MSM haan die er naar kraaide

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 18, 2016 om 23:46 //

  Niet om het een of ander hoor maar Pablo Escobar was een Colombiaan en Colombia ligt een flink aantal straten verder weg dan Mexico 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. Mexico heeft geen ene fuk te zeggen in grote delen van Mexico, de Escobar-achtigen daarentegen…

  Like

 6. goed begin van die Donald.

  Like

 7. Volgens Erik Mouthaan, ‘journalist’ RTL, klopt het niet. Grappig, neemt die een filmpje op om te zeggen dat de journalistiek het toch echt wel allemaal eerlijk en goed bedoeld had en dat die niet vooringenomen was, en zijn tien eerstvolgende tweets zijn allemaal negatief voor Trump. Ze zien het zelf niet eens, zo verblind zijn ze.

  Like

 8. Als antwoord op:

  Like

 9. Macarios 69-6 // november 19, 2016 om 08:54 //

  Fub, ik heb voor het gemak de meest bekende uit Zuid Amerika genoemd, zodat het probleem direct wordt herkent. Ik wist nog niet dat je graag vliegen afvangt. Voor jou hier nog Joaquin Guzman en Carrillo Fuentes. Zo goed? :)

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Eén verkiezingsbelofte al vervuld – Na de verkiezingsoverwinning van Trump blijft Ford-fabriek in de VS | E.J. Bron
 2. Dankzij Donald Trump blijven werkgevers in de Verenigde Staten – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: