Nieuw

De zorgpremies gaan flink omhoog

Zilveren Kruis verhoogt de zorgpremie van haar meest gekozen basisverzekering komend jaar met 8 euro per maand. In 2017 zal de premie van zo’n basisverzekering 117,45 euro per maand bedragen, een stijging van 7,3 procent. De stijging is lager dan die van de concurrenten CZ (7,5 procent) en DSW (9,4 procent). NOS >>

En het zal in alle toonaarden ontkent worden, maar dit moet natuurlijk ergens van betaald worden:

En dan is er nog de groeiende groep wanbetalers en dat zijn bovengemiddeld vaak buitenlanders dei hier verblijven met een Nederlands paspoort, allochtonen met een immigratie achtergrond, naast moslims ook veel lui van wie we de voorouders uit dat vreselijke Afrika gered hebben.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De zorgpremies gaan flink omhoog

 1. Blijf maar lekker stemmen op onze uitzuigers in den haag dan gaat de premie
  ieder jaar weer omhoog om de mosliminvasie te bekostigen.

  Like

 2. Esperanza // november 18, 2016 om 19:14 //

  Omdat hij niet verzekerd was, bij geen enkele gemeente was ingeschreven en ook geen identiteitsdocumenten bij zich had, kon hij uiteindelijk – nadat hij min of meer was genezen – niet verhuizen naar een zorginstelling. Hij verblijft dus nog steeds in het ziekenhuis.
  Niemand wil hem hebben”, zegt Frits van der Velde, zorgmanager van Sint Jansdal. “Het klinkt raar, maar we zijn inmiddels al een kerstmaaltijd voor hem aan bestellen. Ik vrees dat hij hier ook volgende maand nog zal zitten.

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2985059/2016/11/16/Dakloze-Belg-woont-al-half-jaar-in-Nederlands-ziekenhuis-omdat-hij-nergens-anders-terechtkan.dhtml

  Liked by 1 persoon

 3. Esperanza // november 18, 2016 om 19:18 //

  Dit hier ook maar even droppen.
  Oorlog tegen cash lijkt in een stroomversnelling te komen.
  .http://beurs.com/2016/11/17/hier-e1000-afhaalt-krijgt-fiscus-vloer/152130

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: