Nieuw

De Sneeuwvlok Generatie

sneeuwvlok-generatieIn een samenleving waar jongeren wordt aangeleerd dat “iedereen een winnaar is”, leren ze niet te verliezen. Hierdoor krijgen we een verwende, beschutte, hyper-gevoelige populatie van jonge gehomogeniseerde verliezers die ten onrechte denken dat ze voor eeuwig aan de winnende kant van de geschiedenis staan. Dus wanneer de democratische kracht van de Amerikaanse republiek zich tegen hun waanvoorstellingen en fantasieën keert door te kiezen voor Trump als president, verliezen ze totaal hun besef van concept en piesen bijna van angst in hun broek terwijl ze wanhopig knuffels en raadgeving zoeken, schreeuw-sessies en andere uitingen van krankzinnigheid die de meeste Amerikaanse volwassenen al voor de leeftijd van tien jaar waren ontgroeid.

Vraag een antropoloog over overleven van een soort in de echte wereld van natuurlijke concurrentie, het proces waarin de zwakkere, meer kwetsbare en minder aanpasbaar leden van een bepaalde soort sterft of reproductieve partners geweigerd wordt. Dit verwijderd ze uit de genenpool van de soort, wat resulteert in een sterkere, meer aanpasbaar en succesvoller soort die de uitdaging in een concurrerende wereld kan overleven.

De generatie Sneeuwvlok is de verliezer die waarschijnlijk door Moeder Natuur zelf zal worden geëlimineerd uit de menselijke genenpoel, met natuurlijke selectie – een wereldwijde economische ineenstorting, internationale oorlog, terreuraanslagen op de energie infrastructuur, een massale gecoördineerde cyberaanval op banken, een burgeroorlog, een dodelijke virale epidemie, de ineenstorting van de mondiale voedselvoorziening, en ga zo maar door.

Het is zeer waarschijnlijk dat alleen degenen die competitief en adaptief zijn zullen overleven en zich reproduceren. Degenen die zwak, zielig en dom zijn zullen uitsterven.

Bron:

http://everykindapeople.blogspot.se/2016/11/trigger-warning.html

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3939 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

7 Comments on De Sneeuwvlok Generatie

 1. ongesgoolde // november 19, 2016 om 00:35 //

  Snowflakes(muildieren) begrijpen weinig van water.
  De diversiteit in de natuur bestaat bij de gratie van discriminatie en racisme.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 01:29 //

  Toeval bestaat niet zegt men, ik liep al een tijdje te kauwen op een artikel met dezelfde strekking, ik wilde echter een paar flinke stappen verder gaan. Ik denk niet dat we de jonge generatie als enige moeten aanwijzen als zijnde een generatie die niet weet wat vechten om te overleven werkelijk inhoud. Naar mijn mening leggen wij het fysiek en mentaal af tegen wat hier ingestroomd is, mensen die hier vanuit het Midden-Oosten zijn gekomen komen in feite uit achterlijk gebied waar men een stuk dichter bij de natuur staat dan wij. Mensen beginnen hier al te grienen als ze zien hoe een konijn geslacht wordt, geef een Arabier een mes en wijs een konijn aan en binnen een paar minuten ligt het gevilde beestje kant en klaar voor je gereed.
  Dat zou een slechte voorbode kunnen zijn maar dat valt wel mee. Oorlogen worden niet meer man tegen man uitgevochten maar met technologisch vernuft, men gaat elkaar niet meer te lijf met de blanke bajonet maar met een joystick achter een computer. En technologisch hebben we nog wel een voorsprong van een eeuw of zo.

  Like

 3. Als ik al die jonge plofkippen zie janken omdat Clinton verloren heeft denk ik…wat moet dat worden als er echt iets ergs gebeurd….plegen ze dan zelfmoord?
  Ze zijn allemaal opgegroeid in weelde en weten niet om te gaan met tegenslag.

  Liked by 1 persoon

 4. Sneeuwvlokjes om Volk en Vaderland te beschermen. De geschiedenis knipt en plakt met steeds hogere snelheid de reeds lang vergeten dramatische gebeurtenissen die de mensheid over zich heen kreeg en die meestal te wijten waren aan vergaande homogenderisering van de toenmalige samenlevingen die trouwens ook niet samen participeerden. Nou, laat de hele zooi aan Sneeuwvlokjes maar snel smelten en hun overweldigers in dat smeltwater verzuipen dan kom ik tegen die tijd wel weer eens kijken hoe het in het voormalig zo mooie moerasje aan de Noordzee gaat. [Ter overname gevraagd divers bouwhout om een Ark te bouwen en een duif]

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // november 19, 2016 om 14:56 //

  Lisa groeien naar meer welvaart is reuze gemakkelijk, maar vergeet niet dat de generatie van na de oorlog ook alleen de weg naar boven kent, een weg terug naar beneden zou ook ons weleens zwaarder kunnen vallen dan je denkt. Vergeet niet dat je voor echte armoede toch al gauw terug moet naar de vroege jaren zestig of daarvoor. Natuurlijk zijn er altijd individuele gevallen van armoede maar dat zijn de uitzonderingen, kijk maar eens om je heen op de snelweg over wat een weelde velen beschikken, auto’s met een waarde onder de € 20.000,00 zijn ver in de minderheid.

  Like

 6. @Tijl
  Die mooie auto’s, die geweldige huizen, die bubbelbaden, vakanties naar All You Can Eat en zelfs de smartphone’s, de studieschulden, de stenen van de Rijksgebouwen Dienst en de AZC’s zijn allemaal van de bank. Op hetzelfde moment dat de economie helemaal aan gort gaat en iedereen z’n schuld in mnoet lossen omdat er niemand meer is die stenen wil omdat je die niet kunt eten, vallen we terug naar de jaren 5000 van een paar millennia geleden. En dit duurt niet lang meer. Op de stranden van Afrika verdringen ze zich om te zien of de avonturiers nog een brokje hebben kunnen kapen voordat de hele zooi daar ontploft en ze het in de see weg sie sinke, zo het putteke in.

  Liked by 1 persoon

 7. @BB
  …Die mooie auto’s, die geweldige huizen, die bubbelbaden, vakanties naar All You Can Eat en zelfs de smartphone’s, de studieschulden, de stenen van de Rijksgebouwen Dienst en de AZC’s zijn allemaal van de bank……en hebben we gekregen opdat we in sneeuwmannetjes en ijsvrouwtjes veranderden om sneeuwvlokjes te kunnen maken die we vervolgens de schuld kunnen geven dat ze ons straks niet kunnen verdedigen tegen de Boeman, die op zeker komt, als ie al niet in grote getalen aan het dobbervingeren is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: