Nieuw

De PvdA gaat aankomende jihadisten sponsoren van uw geld

Nederland stopt de aankomende jaren overheidsgeld in cultuurprojecten voor jongeren in Egypte, Marokko en Tunesië. Het gaat om workshops waarin lokale jongeren van verschillende komaf samen muziek, films of games gaan maken. Telegraaf >>

Koenders en Bussemaker willen tussen 2017 en 2020, dat is na de verkiezingen waar zij gedecimeerd gaan worden en dus een poging om over hun graf heen te regeren, 1 miljoen Draghi’s overmaken naar zeven islamitische landen aan de randen van Europa waar veel vluchtelingen vandaan komen.

Zo moet er geld gaan naar de Paljastijnse terreurstaat. En naar Marokko waar vandaan helemaal geen vluchtelingen komen, omdat die parasieten niet als vluchteling aangemerkt worden. De cultuurprojecten zijn bedoeld om de ‘sociale dialoog’ te bevorderen. Het is de vraag of iemand überhaupt uit kan leggen wat we onder ‘sociale dialoog’ moeten verstaan en wat of het doel daar dan van is. Wel zeker is dat je met islam niet in dialoog kán. Maar dit willen ze maar niet tot zich door laten dringen.

U werkt wel weer een jaartje langer door, toch?

 

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6065 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on De PvdA gaat aankomende jihadisten sponsoren van uw geld

 1. Like

 2. Links & ‘K’unst zijn dikke vrinden en het politieke etablissement is degene die het meeste van deze ongein faciliteert om een kunstzinnige band met de bevolking te scheppen. Nu gaat men nog verder; men wil verscheidene samenlevingen in diverse islamitische(?!) landen ‘steunen’ tot het komen van een sociale dialoog(?! – geënt op islamitische indoctrinatie) middels gesubsidieerde projecten voor jongeren … ??! Nou, wanneer dat allemaal doorgang vindt, willen we daar best meer van weten, ook tegen die tijd.

  Ik zocht naar een geschikt voorbeeld; stuitte op het volgende en besef dat ik aan het grabbelen ben in een geheel verkeerde (+) doelgroep:

  Kunst …

  Liked by 1 persoon

 3. Haha die Paul Joseph Watson 😀

  Subsidie in Nederland krijg je trouwens zo (of niet natuurlijk):

  Ikkes, als (ex)-beeldhouwer, decorbouwer en etcetera enzovoort, pleit voor het afschaffen van alle, ALLE, kunstsubsidies, zowel de directe, maar ook de veelvoud aan indirecte. Het is namelijk valse concurrentie. Het is een feit dat in NL slechts 95% van de kunstzinnig opgeleiden -en ik laat nietszeggende kunsthistor(kuch)ische studies met opzet buiten beschouwing- niet, NIET aan de bak komen.

  Weet je waarom?
  Omdat ze rotzooi produceren waar geen hond behoefte aan heeft.
  Daarom!

  Het is bedoeld om nuttelozen ook een inkomen te verschaffen, maar men vergeet dat men daarmee de wèl getalenteerden, en zeker diegenen die het zonder subsidie doen, het gras gruwelijk voor de voeten wegmaait. Oftewel ook de kansvollen de kans ontneemt.

  Ik heb wel eens zo-n subsidie aanvraag ingediend. Het doet er geen reet toe wat je gemaakt hebt, daar werd -echt waar- geen eens naar gevraagd. Het gaat om je motivatie, hoe je de wereld wilt beïnvloeden en je maatschappelijke betrokkenheid wilt uitstralen.

  Ik ken mensen die met een camera op het Krasnapolsky stonden, terwijl ze een rookbommetje op de Dam lieten afgaan. That’s all, niet meer dan dat. Zat echt geen enkele diepere gedachte achter dan 8 a-4-tjes vol te lullen vanwege diezelfde subsidie.

  En ik rant nog ff lekker door, ben nou toch bezig….
  Dankzij diezelfde eikels kon ik ooit eens een tentoonstelling houden in galerie W-139 (das het huisnr in de warmoestraat) Ik was de eerste sinds de opening 10 jaar daarvoor om weer eens èn de voor èn de achterzaal tegelijkertijd te vullen. Na mij is het niet meer gebeurd.
  De voormalig en de destijdse directeur waren helemaal verliefd op mijn werk en raadden me gelijk aan subsidie aan te vragen. Het was ook de eerste en laatste maal in hun bestaan dat er zoveel betalend publiek kwam dat ze, o shocker, winst maakten.
  Twee van de directeuren van het fonds (beeldende, kunst, dans en etc) waren (zij) dus al in mijn pocket. De aanvraag was nog slechts een formaliteit. De derde was een vrouw. Zij ging over de vitrines aan de vijzelstraat van de abn-amro. Of ik er even wat wou maken.

  Telefoontje, afspraak maken: of ik even langs wou komen bij haar om der muren te witten, zwart. Ja hallo, ik ben geen fucking huisschilder. Ja maar dan kunnen we even praten…

  Nou vind ik het lastig praten als ik aan het werk ben dus ik stelde voor om gewoon af te spreken en te babbelen, maar nee dat kon niet. Het corrupte kreng wou perse der muren gratis(zwart) gewit hebben.

  De tiefus! Tsja, u raadt het al. Met mijn botte antwoord ging ook mijn subsidie door de plee. En dat zonder dat ook maar iemand ooit een blik geworpen had op mijn 8 A-4tjes motivatie…

  http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/07/te-dom-om-te-poepen.html

  Like

 4. Esperanza // november 18, 2016 om 18:55 //

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // november 19, 2016 om 04:14 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 6. HetZalWeIWeer // november 22, 2016 om 17:04 //

  Eerst de dingen doen die gedaan moeten worden, daarna tijd voor leuke dingen zoals kunst, is voor naast je leven, een hobbie, hoeft dus geen subsidie voor te zijn.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De Partij van de Arabieren gaat nog vóór de verkiezingen zo veel mogelijk van ons geld ongevraagd aan de islamieten doneren!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De PvdA gaat aankomende jihadisten sponsoren van uw geld! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: