Nieuw

De Leugenfabriek

Zo mogen we het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) inmiddels wel noemen denk ik. Zij zijn naar buiten gekomen met hun “onderzoek” Nederland Multicultiland. Nou moet u bij het CBS om te beginnen niet denken dat daar een man of tien ergens in een woonwijk in een oud winkelpandje zitten, nee die zitten in gigantische (nieuwbouw) kantoorkolossen in Leidschenveen en Heerlen waar in 2010 al 2400 mensen ‘werkten’.

“Het Centraal Bureau voor de Statistiek, opgericht 9 januari 1899, heeft tot taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende statistische informatie die inspeelt op de behoefte van de samenleving.” zo valt te lezen op Wikipedia. Dat publiceren zit wel goed, zodra er weer een “onderzoek” is afgerond maken alle nieuwsmedia daar melding van, die betrouwbare en samenhangende informatie daar valt nog wel het een en ander aan af te dingen. Om te beginnen is de term multiculti inmiddels wel achterhaald door de feiten, beter ware het te spreken van parallelle samenlevingen, het is namelijk niet “hosanna we leven met elkaar”, we leven naast elkaar.

Maar goed laten we maar even meegaan in de manier van denken van het CBS, een waarschuwing vooraf is misschien wel nodig want ze hebben daar aardig wat gedachtekronkels, zo noemt u (en ik) het gajes dat zich vaak in winkelcentra ledig houd met het nasissen en beledigen van passerende vrouwen (zonder hoofddoek) waarschijnlijk gewoon Marokkanen. FOUT! Dat zijn Nederlanders volgens het CBS! Net zoals de Turkse drugsdealers geen Turken zijn. Nee dat zijn allemaal Nederlanders.

Gezien het feit dat beide categorieën over twee paspoorten beschikt zou je denken dat het hooguit halve Nederlanders zijn maar dit is een onjuiste denkwijze volgens het CBS.

Het CBS doet dus onderzoek naar de multiculturele samenleving en begint al direct van het begin af aan om een aanzienlijk deel ten onrechte niet mee te nemen in de cijfers, elk redelijk weldenkend mens zou zeggen dat je dan net zo goed het hele onderzoek na afronding in de kliko kunt mieteren. Stel dat wij hier onder elkaar een onderzoek op poten zouden zetten om te kijken hoeveel Opels in Nederland rondrijden en gelijk in de eerste zin van het onderzoek zeggen we even tussen neus en lippen door dat we de Corsa’s en de Astra’s niet mee hebben laten tellen zou iemand ons dan nog serieus nemen denkt u ? We gaan tellen hoeveel rookworsten er in Nederland worden gegeten maar we tellen die van de Hema en Unox niet mee. Afijn u kunt zelf nog wel wat onderzoeken verzinnen die totaal waardeloos zouden zijn door vooraf opgelegde restricties.

Zelf zeggen ze het zo ;  De cijfers, afkomstig van het CBS, betreffen alleen mensen die in het buitenland zijn geboren en in Nederland zijn ingeschreven bij een gemeente. Het gaat dus niet om Nederlanders van allochtone ouders. Dat verklaart ook de daling van het aantal Turken in de cijfers, deze eerste generatie sterft langzaam uit. De tweede en derde generatie met een Turkse achtergrond groeit, maar zit niet in de cijfers.

Telling volgens het CBS ziet er dus zo uit ;

Totale bevolking 2015 = 16.900.726

Eerste generatie allochtoon = 1.860.977

Eén ouder in het buitenland geboren = 1.021.904 

Tweede generatie allochtoon = 1.804.344

Beide ouders in het buitenland geboren = 782.440

Maar alleen de 1.860.977 tellen mee bij het ‘berekenen’ van Allochtonië, de overige 3.608.688 niet. U en ik zouden uitkomen op 5.469.665 allochtonen en dat mag je toch opmerkelijk veel meer dan de 1.860.977 noemen waar het CBS op uitkomt maar ja het is natuurlijk ook niet voor niks dat wij racisten genoemd worden toch?

Maar goed neemt u het woord van Tijl Uylenspiegel vooral niet zomaar voor waar aan, kijkt u zelf maar even maar wees gewaarschuwd het artikel kan ernstige hartklachten veroorzaken!

http://www.ad.nl/nieuws/nederland-multicultiland~a8abdc9a/

 

 

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (486 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

10 Comments on De Leugenfabriek

 1. Lees vooral ook even de comments onder het stuk in het AD. De moderator is waarschijnlijk een dagje ziek thuis 😉

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 18, 2016 om 16:04 //

  Of misschien is hij het dit keer wel eens met de kritiek voor de verandering.

  Like

 3. Henk der Niederlánder // november 18, 2016 om 16:28 //

  Ach het is heel eenvoudig Typ op Google gewoon in Leugens van het CBS en je heebt wel minimaal een dagje te lezen.
  Het CBS dankt haar bestaan gewoon om de mensen Goebeliaans voor te liegen zodat de regering hun linkse politiek en hobby’s geloofwaardig aan de burgers kan verkopen.

  Liked by 1 persoon

 4. Mooiste (en felste) reacties (voor mij):

  Danny Martens
  Precies. En dat is de zorgvuldig verzwegen dubbele agenda van onze politieke leiders van vrijwel alle Europese landen. Islamisering moet onbesproken en ongehinderd doorgang vinden want er is geen weg meer terug. Voor je het weet zit je in een Burgeroorlog. Dus doorgaan met WEGKIJKEN, niet benoemen, masseren, knuffelen en WEGGEVEN.

  Kritisch Realist
  In 2060 – zo is dat recent doorgerekend- is 50 (ja 50!) procent van de inwoners in Nederland niet van Nederlandse afkomst. Kies wijs in 2017

  Radovits Lazlo
  Mooi hoor, zo’n percentage van 11,3. Omgerekend gaat het dan wel om bijna 2 miljoen inwoners die hier niet geboren zijn. Zullen wat mensen tussen zitten van Nederlandse ouders (expats e.d.), maar het merendeel valt dus onder de noemer multi-culti. Ik vind dat veel.

  Like

 5. Even grofweg geteld is dat dus gewoon zo ongeveer 1/3 (EEN DERDE !!!!) allochtonen.
  EEN DERDE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // november 18, 2016 om 16:47 //

  Grappig is wel dat ik enkele jaren geleden een aantal keer door Leidschenveen moest en dat mijn mond letterlijk openviel bij het zien van het gebouw waarin het CBS is gehuisvest. Vandaag ontdekte ik op de Wiki pagina dat ze nóg zo’n kolos hebben in Heerlen! Het geeft aan de buitenkant het idee dat er net als bij het UWV binnenin ook niet op een paar centen meer of minder gekeken is. Alles gaat tegenwoordig met de computer, dat zij 2400 man personeel nodig hebben zegt al een hoop, te vrezen valt dat ze daar nog niet veel verder dan een telraam gekomen zijn. (ik kon een glimlach niet onderdrukken toen ik het in gedachten voor me zag! 🙂 )

  Like

 7. Esperanza // november 18, 2016 om 18:44 //

  ‘Ik geloof alleen de statistieken die ik zelf vervalst heb.’
  Quote die aan Churchill wordt toegeschgreven en sterk blijft.

  Liked by 1 persoon

 8. Mijn jongste studeert economie.
  Hij lachte zich al een slag in de rondte bij de uitkomst van slechts +60% van 32,2% .
  Diens eerste reactie was” Bij 100% opkomst zou de uitkomst precies hetzefde uitvallen, dus +60%.
  Rutte en zijn prutskabinet weten dat ook. Helaas de rest van de natie niet.
  Statistieken is een enorm rekbaar begrip, de werkelijkheid niet.
  Steeds meer geloven niet alleen de MSM niet meer maar ook de statistieken niet, die kijken om zich heen😱

  Liked by 1 persoon

 9. Oekraine referendum! Sorry fff vergeten te benoemen..

  Like

 10. SaanDeKnikkker // november 19, 2016 om 11:58 //

  5.469.665 zoveel , dat worden heel veel boten of vliegtuigen voor de enkelen reis terug.

  En houd jullie dochters van de straat, je weet nooit hoe die beesten reageren op de nieuwe wet in Turkije dat de verkrachters hun slachtoffer trouwen en niet vervolgd worden, je kunt als vrouw niet alleen meer de straat op, het is toch krankzinnig dat hun geloof ook hier de wet is !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: