Nieuw

Waar is nu de verontwaardiging?

Herinnert u zich nog hoe heel Nederland maandenlang op zijn kop stond omdat Wilders zich tegenover Rutte liet ontvallen “Doe eens normaal man”

Wat daar allemaal over gezegd en geschreven is daar kun je meerdere ordners mee vullen. Schandalig was het, een Kamerlid onwaardig en ga zo maar door.

Hier heeft u het fragment waar zoveel commotie over ontstond;

Erg hè? Twee mannen die maandenlang met elkaar hebben vergaderd en gewerkt, dat mislukt, beiden zijn hevig teleurgesteld en dan als klap op de vuurpijl zegt de een een pertinente onwaarheid en schiet de ander uit zijn slof; “Doe eens normaal man” en het hele land is in rep en roer, politici, journalisten, iedereen valt over elkaar want dit kón echt niet in een land als Nederland, de onbeschoftheid!

En vandaag gebeurde dit;

Het mankeert er nog maar aan dat die Turk niet zegt “kom een effe mee naar buiten”!

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de reacties die hier dan op gaan komen?

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (487 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

25 Comments on Waar is nu de verontwaardiging?

 1. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 01:50 //

  Oei, ik zie zojuist dat collega Bolo hem al bij de rubriek video had geplaatst!
  Nou ja beter een keer teveel dan te weinig nietwaar?

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Zie net herhaling van het NOS journaal, waar ze het lieten zien. De presentatrice maakt aan het einde de opmerking: “De kamervoorzitter stelde na afloop ook nog voor dat de twee politici op yoga gaan.”

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 03:02 //

  Deze is misschien ook nog wel de moeite waard, want Wilders kon de selectieve verontwaardiging ook al duiden;

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 03:08 //

  In het filmpje blijkt dat ook ik soms dingen fout heb, de uitspraak ‘doe eens normaal man’ was nog voordat de gedoogconstructie uit elkaar knalde in het Catshuis en niet daarna.

  Like

 6. Die turk wil dat wij overal in de wereld nederig excuus maken voor ons koloniale verleden (en geld betalen, dat komt vanzelf) en alle straatnamen veranderen. Verder dienen wij het leger te ontwapenen. Dan moeten wij ons niet meer druk maken over moslimextremisme want dat bestaat in Nederland helemaal niet: des te meer moeten wij ons druk maken over rechts extremisme (zoals hier, bij Fenixx) Daartoe moet er een racismepolitie komen (1000 man) en racisten dienen opgepakt en heropgevoed te worden en met hun slachtoffers geconfronteerd.

  Ik noem het maar: de snelste manier om Nederland op te heffen. En ik denk dat bijv de snotneus en de flapdrol het nog met hem eens zullen zijn ook. Het “leuke” zal zijn dat ze maar een beetje hun zin krijgen. Een meldpunt rechts-extremisme of zo.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 03:19 //

  En nou ik toch bezig ben met filmpjes, voor degenen die zich afvragen of ik wellicht een miljoenenjacht heb gekocht, het valt wel mee hoor, deze komt akelig overeen met wat ik heb, het zou zelfs kunnen dat het eenzelfde is;

  Like

 8. Toe maar!

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 03:25 //

  Nou ik merk steeds vaker Edjan dat als ik kennissen vertel dat ik een bootje heb gekocht dat ze dan gelijk aan een of ander groot jacht denken en ondanks dat ik het heftig naar mijn zin heb met mijn bootje dat is teveel eer.

  Like

 10. Zo te zien kun je erin slapen. Keukentje? Fles jenever in het vooronder. Doodskop in de top. Er is ook plaats voor een zonnebadend vrouwtje, mits niet te groot .

  Like

 11. Tijl, ineens zie ik dat jij dingen in de tekst kunt veranderen. Zou jij heel asjeblieft in mijn stukkie “Nil volentibus arduum” het woord “stichten” willen wijzigen in “stichtten”? Dat zou me erg goed doen. Alvast hartelijk bedankt.

  Like

 12. Done:

  “Zij stichtten grote fabrieken”

  Liked by 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 03:53 //

  Leuk is dat dat mensen het pas door hebben als je het een keer gezegd hebt, maar kennelijk zijn er een hoop die hun eigen reacties niet meer teruglezen want ik heb het al veel vaker gedaan! Ach kleine moeite en ik maak ook in de haast ook weleens verschrijvingen.

  Like

 14. Bedankt!

  Like

 15. Die verontwaardiging komt er niet, en na maart 2017 hoop ik nooit meer van deze kliek te horen.

  Liked by 1 persoon

 16. Die fascistische turk moet eerst naar eens excuses maken voor de moordpartijen van zijn voorvaderen. De turken leven in een land waar ze de oorspronkelijke bewoners hebben uitgemoord of verdreven.
  Het is een schande, dat die fascistische rat in de TK zit.

  Like

 17. SaanDeKnikkker // november 17, 2016 om 10:51 //

  Een ding, als die Wilders vandaag veroordeeld wordt is het respect voor de gerechtelijke macht bij mij helemaal verdwenen, de agenten op straat zullen het wel merken, en het lijkt mij geen leuke baan als je elke dag voor hoerejong wordt uitgescholden, want wat zij, ja die kut marokanen kunnen kennen wij ook.

  Like

 18. @SaanDeKnikkker // november 17, 2016 om 10:51 //
  Vandaag komt de eis van de officier van justitie (vroeger ooit “het volk” geheten)
  De veroordeling komt een paar weken later. Mijn glazen bol zegt: voorwaardelijke taakstraf.

  Het is opmerkelijk dat de advocaat de strafeis niet bijwoont. De beschuldigde woont het proces ook al niet bij. Alsof ze zeggen willen: bij een politiek showproces is de aanwezigheid van aangeklaagde en advocaat irrelevant!!

  Like

 19. trebor2110 // november 17, 2016 om 11:43 //

  Edjan // november 17, 2016 om 03:15 //
  Daartoe moet er een racismepolitie komen (1000 man) en racisten dienen opgepakt en heropgevoed te worden en met hun slachtoffers geconfronteerd.

  En daarom hebben we in Europa ook Fema campen
  http://www.bing.com/videos/search?q=fema+kampen+nederland&view=detail&mid=B0BC42165E91C1198810B0BC42165E91C1198810&FORM=VIRE

  Like

 20. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 12:14 //

  Vraag is trebor waarom deze “actievoerders” niet zijn opgepakt en voor de rechter gebracht bijvoorbeeld wegens vernieling van andermans eigendom…… oh wacht het zijn Linksche gekkies en daar gelden andere regels voor, die mogen Shell benzinestations straffeloos beschadigen, die mogen Makrovestigingen tot de grond toe afbranden, die mogen aanslagen plegen op mensen met een andere politieke mening en ga zo maar door.

  Like

 21. Republikein // november 17, 2016 om 12:50 //

  Tja, ik snap er ook geen reet van.

  Like

 22. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27049280/__Weer_bootdrama_s_migranten__.html
  Wanneer komt Merkel, Frontex en de rest van de profiteurs van het migrantencircus voor de rechter?.
  Duizenden verdrinken als gevolg van de waanzinnige politiek van de zogenaamde “moreel” superieuren.
  Laat die mensen hun land gaan opbouwen en geef ze een beetje hulp daarbij, i.p.v. ze hier naar toe te lokken met vals beloftes en duizenden de dood in te jagen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: