Nieuw

Voor wanneer een islamban?

Onze universiteiten, rectoren en wetenschappers falen totaal bij het naleven van hun morele plicht de bestaande kennis openbaar te maken over de barbaarse samenlevingsvorm die zichzelf islam noemt.
Pro memorie: de islam, wat een andere naam is voor het mohammedanisme van de aanhangers van Mohammed die geloven in de maangod Allah, kent geen wederkerigheid of verdraagzaamheid tegenover andersdenkenden waarmee ze overigens permanent in oorlog zijn. Zo wil het de geopenbaarde koran, bij veronderstelling van goddelijke oorsprong.

Islam betekent in het Arabisch “onderwerping” van alle andersdenkenden. Islam is discriminatie, onverdraagzaamheid en apartheid ten top gevoerd. Misdadiger is onmogelijk. En toch zwijgen onze academici onder de bedreiging met fascistische broodroof ingevolge oneervol ontslag en ingevolge een misdadige omerta gefinancierd door mohammedaanse machthebbers vnl. op het Arabisch schiereiland en uitgevoerd door een totaal onbekwame kaste politici, allochtone parasieten, linkse collectivisten  en supra-nationale oligarchen die niet eens verkozen werden door de volkeren maar wel zoals Jüncker openlijk durven verklaren dat ondemocratisch tot stand gekomen Europese verdragen afschaffen ondemocratisch zou zijn.

Nageltjes >>

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Voor wanneer een islamban?

 1. Islam is geen godsdienst maar een sekte met een god verering en een doctrine gericht op geweld en dood.
  De boodschap is simpel: anders gelovigen moeten worden bekeerd of gedood. Of beiden.
  Enkel die boodschap zou genoeg moeten zijn om te zien dat deze sekte een directe bedreiging is voor de vrijheid van godsdienst en voor “democratie” , voor zover nog aanwezig.

  Islam is gewoon geen godsdienst maar een ideologie die een directe bedreiging is voor onze manier van leven en denken.
  Vandaag nog, anders morgen zou de Islam van dit continent af moeten worden getrapt, of we moeten zin hebben in honderd jaar constante oorlog en onlusten.

  Like

 2. HetZalWeIWeer // november 18, 2016 om 10:19 //

  Er had angst moeten zijn voor Zweedse vrouwen, wat zou onze overheid dan gedaan hebben?

  Like

 3. Ze zijn allemaal bang voor hun [vette]baantje en regeringen worden gekocht
  met oliedollars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: