Nieuw

VN-plan om de wereld te veranderen in een islamitische kolonie?

Hoe kan Griekenland op een geloofwaardige manier vragen voor om hulp van de internationale gemeenschap over een kwestie van de Hagia Sophia in Istanbul (rechts), wanneer die politici een neutrale houding aannemen in een vrijwel identiek probleem van Jerusalems Tempelberg (links)?

Toen het nieuws kwam dat UNESCO niet de verbinding erkende van het Joodse volk met de Tempelberg in Jeruzalem, wekte dat de gedachte op dat de VN het moederschip is van onrecht en radicale globale islamisering. Haar leden, waaronder het grote blok van de organisatie voor islamitische samenwerking (OIC) – de 56 islamitische naties plus “Palestina” – gelooft blijkbaar dat ze de westerse wereld willen omzetten naar een islamitische kolonie, maar zij eerst de staat Israël ten val moeten brengen. Dit doet denken aan het oude Griekenland met de suggestie van de verbannen Griekse generaal Demaratos naar Xerxes de koning van Perzië: als u wilt dat Griekenland zal vallen, moet u eerst de Spartanen vernietigen.

Als Jeruzalem in de handen van de islam valt, zal de rest van de wereld vermoedelijk ook vallen. Het besluit van de UNESCO is niet alleen onzinnig vanuit een historisch perspectief (de islam bestond zelfs niet eens op het moment van het oude Jeruzalem), maar is in principe ook een strategische zet tegen de culturele fundamenten van het westen.

Als de Verenigde Naties niet de historische aanwezigheid en de continuïteit van het Joodse volk in hun land erkennen, zijn de volgende mensen die waarschijnlijk op het menu van de UNESCO staan, de Grieken en dan de Italianen. De Turkse President Recep Tayyip Erdogan zei al zoiets vorige week.

Griekenland is de gastheer van twee miljoen illegale immigranten uit landen met een moslim-meerderheid. Onderzoek in Griekenland toont aan dat met het verouderen van de autochtone bevolking en emigratie van jonge mensen als gevolg van de economische crisis van Griekenland, tegen 2050 de autochtone Grieken slechts 8,3 miljoen zal bedragen, oftewel 2,5 miljoen minder dan vandaag. Met het cijfer voor de toelating van moslims in Griekenland, tegen 2050 zullen de Grieken een minderheid zijn in hun eigen land.

Niemand zal verbaasd zijn als een paar jaar vanaf nu de UNESCO de islamitische aanwezigheid zal institutionaliseren in de internationale gemeenschap, door te beweren dat de Grieken niets te maken hebben met de Akropolis en het Parthenon, en dat Italië geen historische banden heeft met het Colosseum in Rome.

De recente resolutie van de UNESCO over Jeruzalem moet met name het politieke establishment, en niet alleen in Griekenland, maar in heel Europa zorgen baren. Dit flamboyante onrecht van de VN tegen de geschiedenis van een oude natie, zoals de Joden, toont een blinde partijdigheid naar de islam toe en is kan gericht zijn tegen een ieder van ons.

De Turkse President wil de iconische Hagia Sophia Kathedraal in Istanbul al omzetten in een moskee en heeft een fulltime imam benoemd om de dagelijkse islamitische gebeden te zeggen in deze heiligste ruimte van de Grieks Orthodoxen. De Hagia Sophia Kathedraal in Istanbul is voor deze orthodoxe christenen wat Mekka is voor de moslims en de Klaagmuur voor de Joden. Het is uitgeroepen tot een UNESCO wereld-erfgoedmonument, maar de Turkse President wil het toch omzetten in een moskee.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/9345/vn-islamitische-kolonie

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on VN-plan om de wereld te veranderen in een islamitische kolonie?

 1. Jeruzalem is over 10000 jaar nog Joods.
  Arabisch racisme zal niet winnen.

  Like

 2. likoednederland // november 17, 2016 om 21:52 //

  Zo blijkt dat islamitische landen glashard kunnen liegen over de historische en zelfs de islamitische waarheid, als die politiek niet uitkomt:
  https://likud.nl/2016/11/palestijnse-autoriteit-bestempelt-klaagmuur-islamitisch/

  Liked by 1 persoon

 3. Tijd om uit de Verenigde Nazi’s te stappen.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: