Nieuw

TRUMP: KLIMAATSCEPTICUS MACHTIGSTE MAN OP AARDE

Met Donald Trump een klimaatscepticus in het Witte Huis. Of toch een klimaatrealist?

Het establishment haat Trump en dus ook zijn kiezers. Het is immers een directe bedreiging voor hun voortbestaan. Meer en verder moet niet achter de haat worden gezocht. De elite was klaar om de ganse wereldeconomie te veranderen en om het hele economische en kapitalistische systeem op de schop te nemen. Dat is geen samenzwering, maar bewuste politieke en ideologische strategie. Met Trump valt dit allemaal in elkaar als een kaartenhuis. Het klimaatverhaal was hun paard van Troje, maar het paard bleek al leeg toen de strijd nog moest beginnen. De bevolking is net op tijd wakker geworden. De machtigste man op aarde is een klimaatscepticus en zijn minister Myron Ebell zal zijn beleid uitvoeren.

01Toen James Hansen (de toenmalige directeur van het NASA-Goddard space centre) op 23 juni 1988, zijn getuigenis aflegde voor de ‘the first congressional hearing on climate change’ was het bloedheet die dag en de airconditioning in de zaal was stuk. Zijn boodschap dat de aarde naar een gevaarlijke opwarming afstevende ging er bijgevolg in als zoete koek. Dat pas in 1974 datzelfde NOAA een rapport had uitgebracht ‘Global cooling will starve the world’ was men blijkbaar al vergeten. Hansen is dus de peetvader van de klimaatalarmistische beweging. Ondertussen heeft deze beweging de vader echter al een dolk in de rug gestoken. Hansen is samen met een hele schare klimaatactivisten pro-nucleair en dat kunnen de verdedigers van het ware klimaatgeloof, de gatekeepers van het misantropische milieubedrijf niet tolereren.

Doorbraak >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6065 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on TRUMP: KLIMAATSCEPTICUS MACHTIGSTE MAN OP AARDE

 1. Dat de laatste pion van het klimaat tuig de verkiezingen heeft verloren mogen we wel heel erg dankbaar voor zijn.

  Like

 2. hmm, is mijn laatste comment in de spambak verdwenen?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 18, 2016 om 01:41 //

  Nee hoor, ik kan niks vinden.

  Like

 4. vreemd nou staat hij er wel, misschien super slome internet vandaag, gooi de laatste er maar af als die er al staat, min of meer een kopie van 2de post.

  Like

 5. Tijl, der moet er nog 1 zweven tussen 1.41 en 1.58

  Like

 6. Je ziet ze vliegen. Er is dit op moment geen verloren reactie meer in de spambak.

  Like

 7. Misschien hebben we all internet censuur Rommel, je weet maar noit met deze maffe regering hier.

  Like

 8. Coming up:

  Merkel With Obama: Internet ‘Disruptive’ Force that Has to Be ‘Contained, Managed, and Steered’ by Government
  http://www.breitbart.com/london/2016/11/17/merkel-obama-internet-disruptive-force/

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Trump: Klimaatscepticus machtigste man op aarde | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: