Nieuw

PETITIE: “Ik sta naast Geert Wilders”

Ik sta naast Geert Wilders

5668 ondertekeningen

Wij willen onze afschuw uitspreken over deze schaamteloze poging een gekozen politicus te intimideren en daarmee zijn gehele achterban monddood te maken. Geert voor het volk, het volk voor Geert! Met deze petitie willen we Geert Wilders een hart onder de riem steken. Samen sterk, Coniunctis viribus!

Petitie

Wij

Bezorgde en door politiek correct Nederland genegeerde burgers,

constateren

 • Dat met de vervolging van Geert Wilders onze vrijheid van meningsuiting, onze veiligheid en onze identiteit ernstig worden aangetast en dat de man wel een steuntje in zijn rug verdient,
 • het OM, beroepsboeroepers en andere gekwetsten moeten maar een hobby zoeken, danwel elders uithuilen.

en verzoeken

de Tweede Kamer om dit soort processen onmogelijk te maken.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer
Petitieloket:
Einddatum:
14-03-2017
Antwoord verwacht:
15-03-2017
Status:
Ondertekenbaar

Teken hier >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

33 Comments on PETITIE: “Ik sta naast Geert Wilders”

 1. Als je leest wat een gore streken de US-democraten hebben uitgehaald om Trump zwart te maken en dwars te zitten, dan is de link met het NL systeem niet ver weg, ook hier zal de gevestigde orde er àlles aan doen om de status quo, hùn status quo te handhaven met alle geoorloofde en ongeoorloofde middelen…
  En dus elke bedreiging van die status zo goed mogelijk zwart maken en dwarsbomen met alle vieze spelletjes die zij voorhanden hebben.
  Er is een wereldwijde kentering gaande, de tijdgeest is rijp voor een radicale verandering, ook hier!

  Liked by 1 persoon

 2. Getekend.

  Liked by 1 persoon

 3. Het zijn ook zeer zwakbegaafde debielen,in 1985 ben ik afgestudeerd in straf,privaat,bedrijfsjuridisch en toen op die dag zei ik al,deze studie,die ik in 4 jaar deed,stelde niets voor,de meest achterlijke studie ,die ik ooit deed,alleen maar stampwerk. Ik had een advocaat Erna Kouters voor de echtscheiding in 1992 en ik was suïcidaal depressief,omdat mijn kleindochter seksueel was misbruikt en haar opa mij zei:je moet net doen of je het niet hoort. Het was of ik met een wildvreemde was getrouwd.Volgens die debiele advocaat was dat ongesteld en vele leugens door dat togatuig volgde,te achterlijk om te kunnen rekenen. Nu moslim een ras? Totaal geschift,een ras is een groep mensen,wat wordt bepaald door erfelijke eigenschappen,niet door een religie,dat is niet erfelijk,maar aangepraat,gehersenspoeld.Rechters zijn heel goed in aannames,veronderstellingen en leugens ipv bewijs.Hun status quo heet fascisme,een ander hun wil op willen leggen,net als al die dictators met hun miljoenen doden,geen haar beter.Recht is alleen maar willekeur.

  Liked by 1 persoon

 4. Eigenlijk zei die rechter het al bij Cliteur, zijn woorden waren maar aannames,heeft ze daar bewijs voor dan,ze kan alleen iets van zichzelf zeggen,dus wat zij zegt,is louter gebaseerd op aannames,want verstand heeft ze niet, ze uitermate bevooroordeeld.Dat zie je ook aan haar lichaamstaal,de haat spuit eruit.

  Liked by 2 people

 5. Net getekend.
  Schandalige uitspraak.
  Voor de duidelijkheid nog EEN keer.
  Marokkanen zijn een volk, GEEN ras.
  Dus minder Marokkanen is geen racistische uitspraak.

  Like

 6. Ik sta naast Geert Wilders
  13761 ondertekeningen

  Gewoon té triest voor woorden dat 13761 Nederlanders de petitie hebben ondertekend, dit is een fractie van wat het zou moeten zijn. Nou mijns inziens verdiend het Nederlandse volk de regering die ze momenteel heeft in alle hevigheid, drink de gifbeker nu maar leeg tot op de bodem, want met deze slappe en schijterige houding van de overige “Nederlanders” komt het nooit meer goed. Wil Dhr. Wilders veel sterkte toewensen met de de uitspraak van de vooringenomen magistratuur die het politieke, globalistische, kosmopolitische en nationaal socialistische show-proces de rechtsspraak tot een lachertje heeft verheven.

  Liked by 1 persoon

 7. In hoeverre ik naast Geert sta, dat merkt hij wel met de stemming op 15 maart.
  Ik vind het onnodig om dat dan ook nog een keer andere te laten weten.
  De beste steun betuiging is dan nog steeds een stem op de PVV op 15 maart.
  En niet om andere te laten zien dat ik ook deug.

  Like

 8. En nogmaals, als iemand mij 1 bewijs kan leveren over welke petitie ooit enig effect heeft opgeleverd, dan teken ik ze allemaal die ik tegenkom.
  Ze weten allang hoe de bevolking hier over denkt en daar gaat dit niks aan veranderen.

  Liked by 1 persoon

 9. Bij Bron staat een petitie om DENK verboden te verklaren, zonder dat ze zelf beseffen, als zo iets zou werken, dat ze dat zelfde dan ook tegen de PVV kunnen inzetten.

  Like

 10. BertG. // november 23, 2016 om 12:41

  Het is uit het oogpunt van solidariteit dat men deze petitie tekent, niet dat het enigszins zal helpen om dit politieke show proces een stok tussen de wielen van de rechterlijke macht te steken BertG, de uitslag stond reeds bekend bij het begin mijns inziens. Hetzelfde geldt óók voor 15 maart 2017 om roet in het eten te gooiende van de bestuurlijke elite krijgt Dhr. Wilders mijn stem hoe dan ook.

  Liked by 1 persoon

 11. (Door Haye van der Heyden)

  Het is overmacht; ik móet op Geert Wilders stemmen
  Kan je een aanklacht indienen tegen het Nederlandse rechtssysteem?

  Onlangs zag ik op Facebook een vlogje van heer Wilders, kan een oud clipje zijn geweest, die op onaangename en boze toon zo ongeveer de oorlog aan Turkije verklaarde, wat me deed besluiten het niet langer voor hem op te nemen. Of in ieder geval niet meer op hem te stemmen, zoals ik in het verleden wel gedaan heb, uit protest omdat hem en vooral zijn kiezers de mond werd gesnoerd. Klaar met Wilders nu, vond ik.

  Pauw
  Natuurlijk heeft de man recht op de plek die hij heeft, hij vertegenwoordigt immers vele landgenoten – een heel bepaald soort mensen is dat, als je de redactie van talkshow Pauw mag geloven – maar het moet wel een beetje leuk blijven. Hoewel Nederland het er met zichzelf wel over eens is, geloof ik, dat Turkije op dit moment een koers vaart die niet in de richting gaat van Europese wateren, zou het ons sieren minstens een heel klein beetje respect te hebben voor ’s lands wijs, ’s lands eer, zoals wij dat ook vragen van mensen met een niet-Nederlandse achtergrond die naar ons toe komen. Persoonlijk lijkt het me gepast pas een mening te geven over het wel en wee van een ander als daar om gevraagd wordt. Wilders scheldt redelijk zinloos en zeer ongevraagd op van alles en nog wat, dus Wilders steun ik maar niet meer. Klaar mee dus.

  Cliteur
  Maar wat hoor ik nu? Als zelfs Paul Cliteur, de man die zijn hoofd koel houdt, het grote voordeel van weinig haar, denkt dat er een veroordeling voor Wilders aan zit te komen, voor opruiende en haatzaaiende uitspraken – het feit dat iemand in staat is haat te zaaien veronderstelt een zeer domme akker – en al die anderen gaan vrijuit, dan heb ik toch echt een probleem. Al die anderen die vergelijkbare teksten hebben gedebiteerd, maar gewoon wat sympathieker overkomen of iets meer vriendjes hebben bij de media en in het old boys network komen er glimlachend mee weg en Wilders krijgt een strafblad?

  Daar gaan we weer! Dat is dan weer zo oneerlijk dubbele moraal hypocriete bullshit allemaal, dat ik wel weer op Geertepeert móet stemmen. Het is overmacht, de rechtbank dwingt me daar toe!

  Aanklacht
  Juist ja. Zou ik dan een aanklacht kunnen indienen tegen het Nederlandse rechtssysteem? Omdat het mij aanzet tot het stemmen op Wilders? Er zijn mensen die de man een fascist vinden, dus de rechter zet mij dan aan tot fascisme! Holy shit, dat is nogal wat. Ja, ik heb er echt schade van, lig ‘s nachts wakker en mijn kinderen hebben het ook heel erg zwaar. Ze huilen zelfs wel eens.

  Of zou ik met zoiets naar de ombudsman kunnen? Heel gek, maar ik heb het gevoel van niet.

  Liked by 1 persoon

 12. Als de rechterr Wilders veroordeeld, heeft voor mij de rechtstaat opgehouden te bestaan. We leven dan officieel onder de sharia.

  Ik zou maar oppassen met grapjes te maken zoals hierboven Adriaan Jansens doet. Ook al doet hij net alsof feitelijk Haye van der Heyden dat gezegd heeft. Het is een kwestie van tijd of dat badinerende verhaaltje over haar kinderen die “huilen”, is strafbaar. Wat denkt Adriaan/Haye wel niet? Mohammedaanse kinderen, die moeten ECHT huilen en die ga je niet nog eens natrappen door ze bespottelijk te maken.

  Like

 13. HetZalWeIWeer // november 23, 2016 om 15:09 //

  Dat het OM Geert aan het vervolgen is, is al een kenmerk van een sharia rechtbank.

  Like

 14. HetZalWeIWeer // november 23, 2016 om 15:52 //

  @ Adriaan Jansens

  Knoops maakt toch iets moois van die ruim 14000 mensen die petitie hebben gedaan, dat is 2x zoveel als het aantal aangiften, je weet wel, die voorgedrukte aangifte.

  Liked by 1 persoon

 15. Hoe laat gaat Wilders spreken? Komt er hier, of ergens anders een livestream? Zo heet fat toch?

  Like

 16. ed, GeenStijl heb telkens van alles een live stream op de site staan.
  Moet je daar even kijken als Geert gaat spreken.

  Liked by 1 persoon

 17. Hij heeft al gesproken. Het politieke showproces is afgelopen. Uitspraak 9 december.
  De dag dat we officieel onder de sharia staan?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27092398/__Wilders__Ik_geef_nooit_op__.html

  Like

 18. HetZalWeIWeer // november 23, 2016 om 16:34 //

  Saskia Bellemans heeft verslag gedaan.
  Het spreken is net een kwartier voorbij.

  Like

 19. HetZalWeIWeer // november 23, 2016 om 16:38 //

  Ik moet zeggen, dat Knoops gehakt van het OM maakte.

  O.a., Wilders heeft de context steeds voor en na zijn uitspraken gegeven.

  Hier nog een paar:
  OM verwijt verdediging selectief gebruik citaat van prof. Lawson, maar Knoops kaatst het verwijt terug. #Wilders

  Knoops:
  Het OM heeft zich ook schuldig gemaakt aan selectief shoppen in uitspraken, om veroordeling #Wilders mogelijk te maken.

  Repliek OM heeft alleen maar meer grote zwakte vervolging #Wilders aangetoond, zegt Knoops.

  Like

 20. En hij was goed. Van het eerste tot het laatste woord. Eén lang-gerekte explosie.

  Like

 21. Ik heb de helft kunnen zien, daarna een error load mededeling.
  Half Nederland zit er naar te kijken, probeer het later nog wel eens.

  Like

 22. Terecht zit half Nederland te kijken. Dezer video kan zó het museum in als het grote document van onze tijd. Misschien wel van het verlies van vrijheid van meningsuiting, onafhankelijke rechtspraak en vrije pers. Misschien markeert deze rede wel het einde van Nederland. Zelfs een boete van een tientje zou dat al doen.

  Liked by 1 persoon

 23. Linkse rechters laten in Belgie, veroordeelde marokaanse verkrachter weer los op jonge Belgische vrouwen.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/11/23/verkrachtende-illegaal-kon-weer-toeslaan-belgisch-meisje/

  Like

 24. Nog maar een keer: de video van het laatste woord van Wilders:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/live_laatste_woord_greet_in_wi.html

  Like

 25. Ik kan niks meer plaatsen

  Like

 26. Niet zo ongeduldig, edjan.
  Als je wordpress gaat tarten dan pakken ze je terug met een vertraging of een spambox bezorging.

  Liked by 1 persoon

 27. Ik sta naast Geert Wilders
  19015 ondertekeningen tot nu toe.

  Wat een klote volk zijn “wij” toch ook, om met nog geen 20.000 handtekeningen achter de enige politicus die het goed voor heeft met “ons” te staan.

  Like

 28. Dat mag je vinden, Adriaan. Dat “wij” een klote volk zijn.
  En of ik tot dat zelfde klote volk behoor, daar komen we dan wel achter op 15 maart.
  Laten we het er dan nog eens hebben over wie er tot dat klote volk behoort.

  Morgen begint er weer iemand een petitie met, vinden de Geert de beste of niet.
  Teken alle en laat zien dat hij de beste is, en zo blijf je aan de gang.
  Bezigheid therapie vind ik het, elke petitie. Totaal niets zeggend.
  Niet meer dan, laat andere weten dat je er bij hoort en deugt.

  En laat ik daar nou nog nooit geen enkele behoefte toe gehad hebben, om andere iets te laten weten over wat ik vind. Dat merken ze vanzelf wel, waar ik achter sta.

  Like

 29. BertG. // november 27, 2016 om 15:22

  Nou Bert je moet je niet gelijk aangesproken voelen door “wij” en “ons” heb deze woorden niet voor niets tussen aanhalingstekens geplaatst. Misschien wel zo onhandig van mij, maar ik bedoel maar. Hier op een islam kritisch blog/site neem ik een ieder serieus. Het klootjesvolk Bert dat weet jij ook zijn de naïeve dwaze Nederlanders die zich op allerlei manieren laten naaien door de overheid, zonder het zelf in de gaten te hebben, misschien dat ze een sprankje vermoeden van deze indoctrinatie hebben, maar dan nog laten zij het niet merken. Het is toch bekend dat het volk verdeeld is tot op het bot, en door de politieke versplintering wordt alles nog onduidelijker, precies wat de bestuurlijke elite voorstaat (divide et impera). Enfin voor de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar 15 maart a.s. verwacht ik niets bijzonders behalve dat de PVV meer zetelwinst behaald dat niet omgezet kan worden in werkbaar politiek-beleid.

  Like

 30. Ontwapen de burgers…opdat ze vermoord kunnen worden!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: