Nieuw

OM komt met waanzinnige eis tegen Wilders

Het OM eist een boete van 5000 euro, waar normaal gesproken 350 euro de gebruikelijke straf is voor iemand die voor het eerst veroordeeld wordt voor ‘discriminatie en haatzaaien’. Het OM komt met een verscheidenheid aan argumenten in de kennelijke hoop dat er eentje raak is. Als ze overtuigd geweest zouden zijn van hun gelijk dan hadden ze het wel bij één of twee gehouden.

Het malste argument is wel dat er blijkbaar rekening gehouden moet worden met de lengte van de tenen van de zich gekwetst voelenden.

Wilders was volgens het OM ook haat zaaiend door de toedracht en de uitwerking, zoals de gekwetstheid die het opriep onder Marokkanen. Elsevier >>

Dat het OM ‘Marokkaan’ tot ras verklaart, kunnen ook de nodige vragen bij gesteld worden en de bewering dat Marokkanen niet aan hun nationaliteit kunnen ontsnappen is zelfs feitelijk onjuist.

De nationale blinde vlek: Marokkanen ‘kunnen niet van hun dubbele nationaliteit af’

Je kon erop wachten tijdens het Zweedse-paspoorthypje: wanneer komt de fabel dat die arme Marokkanen voor eeuwig aan hun geboortenationaliteit vastzitten? Ditmaal was het premier Rutte. En alle media beaamden het haastig, zoals eerder in het debat over de dubbele nationaliteit van oud-staatssecretaris Al Bayrak. Raar dat geen Haagse journalist of parlementariër uitzoekt hoe het zit. Waarom toch telkens dat bange, gedresseerde gedrag als het om moslims gaat?
Hoeiboei >>
Dat het OM meent dat de uitspraken van Wilders de sfeer van tolerantie en respect ondermijnen, doet bij mij de vraag rijzen in welke van de buitenwereld afgesloten kelder deze lui zich de afgelopen jaren verstopt hebben. Kijk eens naar de anti-Zwarte Piet demonstraties. Hangt daar een sfeer van tolerantie en respect? Hing er een sfeer van tolerantie en respect toen Peter Kwint (SP) en Rutger Groot-Wassink (GL) hun achterban opriepen om Pegida niet te laten lopen in Amsterdam, waarop de AFA knokploeg vervolgens met stenen begon te gooien?
.
En om kennis te maken met de Marokkaanse ‘sfeer van tolerantie en respect’ hoef je maar een klein stukje door bijvoorbeeld de Baarsjes te wandelen en er iets van te zeggen als je weer gesneden wordt door een auto met Marokkaanse inzittenden. Is het een uiting van  sfeer van tolerantie en respect als Marokkanen vrouwen en meisjes na-sissen en voor hoer uitmaken. Is het een sfeer van tolerantie en respect als Marokkanen de zoveelste juwelier overvallen of zelfs rouwstoeten verstoren? Is het een sfeer van tolerantie en respect als er week na week haatpredikers langskomen in moskeeën?
.
Dit OM is de weg kwijt.
.
PVV-Kamerleden protesteerden dan ook onmiddellijk:
Naamloos.png

 Hier kun je een petitie tekenen:
Naamloos.png
.

OM eist geldboete van 5000 euro van Wilders, Telegraaf >>

Wilders vindt eis waanzinnig, Telegraaf >>

Wildersproces2 – verbazing overheerst, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on OM komt met waanzinnige eis tegen Wilders

 1. Republikein // november 17, 2016 om 17:10 //

  Zwaktebod.

  Like

 2. Nederland ontwikkelt zich steeds meer tot een totalitaire staat, waar de islamitische straatbendes de bevolking dienen te terroriseren in opdracht van hunvan hun sociaal fascistische bazen.
  Daar voor krijgen ze gratis kickboksles en worden aangiftes van geweld intimidatie etc. zoveel mogelijk ontmoedigd.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 17, 2016 om 17:15 //

  Er is een psychologische oorlog aan de gang. Aan een stuk door zie ik me geconfronteerd met die ene godsdienst, via kranten en televisie op alle kanalen. Ik krijg het gevoel dat ik niet meer in Nederland maar in een land met dat geloof woon en dat is wat men wenst. Dat iemand zo gewend raakt aan alles met betrekking tot die ene godsdienst dat als je er een dag niet mee wordt geconfronteerd je jezelf direct afvraagt wat er aan de hand is, dat je voor je gevoel ‘iets’ mist. Een goede vriend, iets moois, iets goeds. En zo zorgt de gedachtepolitie van ‘1984’ en ‘Brazil’ dat wij allen braaf functionerende mieren in de socialistische DDR kolonie worden. Zo niet dan betaal je straks duizenden Euro’s tot je toegeeft.

  1984 is wel bekend, minder bekend is Brazil, Sam Lowry leeft in een futuristische maatschappij die nodeloos ondoorzichtig en inefficiënt is. Hij droomt van een leven waarin hij kan wegvliegen van de technologie en de allesoverheersende bureaucratie om voor eeuwig bij de vrouw van zijn dromen te zijn. Terwijl hij de onterechte arrestatie van ene Harry Buttle probeert recht te zetten, ontmoet hij Jill Layton, de vrouw die hij steeds achternazit in zijn dromen. Ondertussen houdt de niets ontziende bureaucratie hem verantwoordelijk voor een golf van terroristische aanslagen.

  Like

 4. Republikein // november 17, 2016 om 17:16 //

  Liked by 2 people

 5. Kan niet tekenen 😦
  Onze excuses, er is een fout opgetreden.

  Wij zijn op de hoogte gesteld van deze fout en zullen er zo spoedig mogelijk naar kijken.

  Via het contactformulier of webmaster@petities.nl helpen we u graag verder.

  Like

 6. Republikein // november 17, 2016 om 17:35 //

  Ik heb net aan mijn dure hospita uitgelegd dat een ijsbeer zwart is.
  K snap er geen reet van.

  Like

 7. duidelijk verhaal, maar in 1994 werd je al aangevallen om je mening en de toenmalige ” nette” politici keken de andere kant op dan moet je nu niet verwachten dat ze ineens vol de democratische gang van zaken steunen. Ze vreten en bestaan bij de gratie van wegkijken, wie verandering wil kan het beste een overstekende politicus over het hoofd zien, of zoiets. Met respect en gelijkwaardighedi komen we nergens, niet bij de moslims en niet bij de gevestigde orde. Met een “zware voet” ofeen uitschieter van een scherp mes of schroevendraaier kunnen we de democratie beter herstellen dan met nog meer verkiezingen.

  Het zijn HUN verkiezingen, verkiezingen zijn HUN excuus om alles door de strot van de bevolking te drukken. Je mocht zelf kiezen, maar de meerderheid beslist. Welke meerderheid? De meerderheid van Nederland besliste in een referendum geen Europeese grondwet te accepteren, dus werdhet omzeild, als teken van respect voor de burger, als bewijs dat democratie werkt….
  En dan nog de meerderheid die tegen anschluss van Oekraine stemde, word ook slinks gepasserd.

  Stemmen werkt niet, de hooivork, een berg touw en een schavot met een honderd plus aan politici en Duchesne die de krukjesonder de pootjesuittrapt. Dat is hoe je democratie nog kunt redden, door te gaan ruimen. Niet door de regels te volgen van hen die ze tijdens het spel aanpassen naar hun wens. Noemen we valsspelen geloof ik….

  Like

 8. Like

 9. polrderboy // november 17, 2016 om 19:37 //

  Het requisitoir telt 188 pagina’s, 6400 aangiften opgenomen, dagenlange rechtbank zittingen, etc. Een uiterst kostbare Pyrrhus overwinning: Wilders zijn blazoen besmet.

  Gelijk Pyrrhus inzag, bleek dit de laatste overwinning.

  Like

 10. Het zou wel eens de bedoeling kunnen zijn om Wilders een strafblad aan te smeren en hem op die manier het werken als politicus onmogelijk te maken.
  Je zou toch hopen dat het volk dit niet pikt?

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 23:52 //

  Om eerlijk te zijn begrijp ik de ophef op dit moment niet, we wisten dat het Openbaar Ministerie aan de hand van de aangiften besloten had tot vervolging over te gaan dus is het niet meer dan logisch dat ze met een strafeis komen en of dat nou € 50,00 of € 5000,00 is dat maakt eigenlijk geen ruk uit. Het punt gaat worden wat de verdediging hier tegenover gaat stellen en hoe de rechtbank uiteindelijk gaat beslissen en hoe ze die beslissing gaan onderbouwen. Ongeacht de uitspraak zal de partij die in het ongelijk wordt gesteld hoger beroep aantekenen en dat kan dus het OM zijn of Wilders, maar geen van beiden zal zich bij een uitspraak neerleggen. Gaat Wilders electoraal profijt hebben van deze rechtszaak? Ik denk het wel en daarbij maakt het gek genoeg niet uit of hij wint of verliest. En feitelijk is dat de paradox in het geheel, men keurt de uitspraak af en verwijt Wilders daarmee oa. de polarisatie aan te wakkeren maar deze rechtszaak polariseert de samenleving vele malen meer dan de uitspraak ooit gedaan zou kunnen hebben. Veel kwalijker is de rol van de media, je kunt je tv nog maar nauwelijks aanzetten of er zit er weer eentje met een schijnheilig gezicht te beweren hoe vreselijk die uitspraak wel niet was. Rot toch op! Loop de eerste de beste arbeiderswijk in en vraag aan een Nederlander (mocht je die kunnen vinden) wat hij vind en dan zul je zien dat de uitspraak van Wilders nog uitermate mild is. Het is net zoals die man in het filmpje van Republikein zegt al die zogenaamd nette mensen wonen in hun blanke enclaves, die maken niet mee dat mensen als een toerist in hun eigen land ronddolen, dat ze hun buren niet eens verstaan en ga zo maar door. Je kunt natuurlijk wel in je dure Mercedes door een volksbuurt rijden maar daarmee weet je nog niet wat zich daar afspeelt, dat is aapjes kijken, daarmee proef je de sfeer niet. En die sfeer wordt almaar explosiever.

  Like

 12. En we hebben er weer 1. Zal wel onbestraft blijven, zoals meestal.
  https://mobile.twitter.com/Sunnydusoleil/status/799538192831643649

  Liked by 1 persoon

 13. POLITIEKE CORRECTHEID
  HOE NEDERLAND ZICH AL MEER POLITIEK CORRECT AAN HET AANPASSEN IS (WORDT AANGEVULD).

  2005: Koekfabrikant Van der Breggen verandert na 86 jaar de lekkernij ‘Negerzoenen’ in ‘Buys Zoenen’.

  2005: Columnisten, politici en cabaretiers passen vaker zelfcensuur toe, uit angst voor bedreigingen. Cabaretier en columnist Youp van ’t Hek verklaart dat hij al enige tijd regelmatig het mes van de zelfcensuur hanteert.

  2006: In Amsterdam wordt het kruis op de mijter van Sinterklaas vervangen door de drie andreaskruisen uit het wapen van Amsterdam, aangezien het kruis aanstootgevend is voor moslims.

  2008: De Fortis Bank besluit hun zeven jaar oude pluchen knuffel Knorbert niet langer cadeau te geven bij het openen van een jeugdspaarrekening, ’omdat hij niet voldoet aan de eisen die de multiculturele samenleving aan ons stelt’. Oftewel: een handjevol religieus bezwaarden meldde zich bij de bankverzekeraar om te klagen dat ons oer-Hollandse spaarvarken niet strookte met hun geloof.

  2008: De gemeente Huizen haalt een aantal schilderijen weg uit een expositie in het gemeentehuis. Reden is de kritiek van allochtone bezoekers op de paar geschilderde naakte vrouwen. De doeken worden nu getoond in een ruimte waar geen publiek komt. Kunstenares Ellen Vroegh is onthutst door het besluit van de gemeente. Ze voelt zich gediscrimineerd.

  2009: De directie van de Haagse Hogeschool zet geen kerstboom meer in de centrale hal. Een kerstboom past namelijk niet bij de ‘diversiteit’ van de school.

  2013: De meeste scholen in de randstad houden een ‘eindejaarsmaaltijd’ in plaats van het gebruikelijke kerstdiner omdat islamitische ouders hun kinderen anders thuis houden.

  2014: Op verschillende plaatsen in Nederland wordt Zwarte Piet voor het eerst verruild voor of aangevuld met een Piet met roetvegen of andere kleuren.

  2015: Het Rijksmuseum gaat woorden zoals ‘neger’, ‘eskimo’ en ‘indiaan’ schrappen. Het museum heeft zelfs een werkgroep ingesteld die alle benamingen afloopt. Naambordjes op de zalen worden indien nodig aangepast. Naast het Rijksmuseum blijkt dat andere grote musea in Nederland, zoals Het Museum Volkenkunde, het Afrikamuseum en het Tropenmuseum al druk bezig zijn met het politiek correct aanpassen van de beschrijvingen.

  2015: De Volkskrant stopt met het woord ‘allochtoon’ omdat men dit stigmatiserend en niet politiek correct vindt.

  2015: De montessorischool de Gouden Kraal in Huizen schrapt het Paasontbijt van het menu en vervangt het door ‘lente-ontbijt’ als gebaar naar de moslimleerlingen.

  2015: Aangezien pedofilie nog altijd strafbaar is in Nederland, blijkt er een uitzondering gemaakt te worden voor mensen met een andere cultuur en religie. Een motie van de CDA’er Peter Oskam om de in Nederland voorkomende honderden kindhuwelijken te ontbinden wordt op 13 oktober 2015 door de VVD, PVDA, GroenLinks en DENK verworpen. Lees verder >>>> https://gerard1945.wordpress.com/2016/10/31/hoe-nederland-zich-al-meer-politiek-correct-aan-het-aanpassen-is/

  Liked by 2 people

 14. Esperanza // november 18, 2016 om 17:37 //

  @Edjan november 17, 2016 om 22:21

  No worries, Wilders kan zijn politiek werk hier in Nederland gewoon blijven doen ook met eventueel strafblad.
  En Trump zal hem heus de toegang tot de States niet weigeren.

  https://www.msn.com/nl-nl/video/sport/wat-als-wilders-een-strafblad-krijgt/vp-AAkpOtR

  Liked by 1 persoon

 15. Republikein // november 19, 2016 om 02:21 //

  De 1e man van Frankrijk schenkt geen wijn en zijn collega uit Italië gooit lakens over beelden en wij zijn niet wijs.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. HET OM IS DE WEG KWIJT! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s