Nieuw

Merkel admits that US free trade deal is now dead

German Chancellor Angela Merkel admitted Thursday that a trade deal between the European Union and United States would not be concluded now, after the election of Donald Trump, who opposes the planned accord.

“I have always been strongly engaged for a conclusion of a trade deal with the United States. We have made a lot of progress on the negotiations, but it will not be concluded now,” she said, following talks with US President Barack Obama on his farewell tour of Europe.

The Local >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Merkel admits that US free trade deal is now dead

  1. Greengo // maart 25, 2017 om 13:37 //

    Tweelinguglypsycho CETA is altijd nog in de running. Met het samengaan van Bayer en Monsanto en het gebruik van Roundup in de agrarische sector ook in Nederland, heeft men via een slinkse omweg al een heel flinke poot in hollandisch honingpot. Let op mijn woorden: in de nabije toekomst zullen we huilen en weten we hoe rot …

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: