Nieuw

Bijna oud minister Koenders (PvdA) vindt het de hoogste tijd voor een Europese Gestapo

De verkiezingen komen er aan en sommige ratten verlaten het zinkende schip om aan te monsteren bij een bootje dat wel kans biedt op overleven en dus behoud van het baantje in het Haagse luilekkerland. Andere spuiten nog een laatste maal hun fantasierijke gedrochten de lucht in om te pogen hun ter ziele gaande partij nog enige kans op overleven te bieden. Bert Koenders heeft een idee gejat dat al vele en vele malen eerder naar voren is gebracht en waar feitelijk niet eens veel mis mee is. Echter wanneer dit plan op een grote gezamenlijk Europese politiemacht naar voren gebracht wordt door een anti Nederland en anti Nederlanders partij zoals de PvdA dan gaan bij mij de haren recht overeind staan en schiet ik spontaan in de ‘defence’ mode. Gaan onze oudere het echt nog meemaken dat de hernieuwde uitvoering van de Gestapo gaat marcheren door hun straten en wijken?

Er moet ,,serieus” worden nagedacht over een Europese FBI en CIA. Dat zei minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken vandaag in een toespraak tot studenten van de Universiteit Leiden. Hij ging in zijn toespraak in op de wereldwijde ontwikkelingen op veiligheidsgebied.

Dat melde deze oud minister voor Ontwikkelingssamenwerking die volgens goed PvdA principes reeds in 2007 een aantal partij genoten, die zich goed ingezet hadden voor de partij in aanloop naar de verkiezingen zonder enige kans op concurrentie middels die lastige en irritante openbare aanbestedingen, 750.000 euro van ons belastinggeld cadeau deed voor het een of andere nutteloze linkse subsidie projectje. Een en ander werd weer met de mantel der liefde bedekt en leverde Koenders zelf uiteindelijk zijn huidige functie van minister bij Buitenlandse Zaken op. Inderdaad dit soort functies moeten bekleed worden door een minister met een brandschoon blazoen.

En nu het einde van de PvdA in zicht komt en ze voorbij gerend gaan worden door Groen Links en zelfs de respectloze Turken uit de ‘denk’ sekte poogt Bertjuh middels een laatste stuiptrekking ons land op te schepen met een Europese Gestapo.

Een Europese federale recherche en inlichtingendienst zijn nodig in de strijd tegen terrorisme, aldus de bewindsman. In het verleden bleek dat informatie over terroristen wel aanwezig was, maar ze werden niet gedeeld door de verschillende landen. Met een Europese CIA en FBI kunnen ,,we sneller die puzzelstukken samen leggen en handelen”.

Voor het gemak vergeet hij even dat wij middels Interpol al zoiets hebben en dat deze enkel en alleen wat beter zou moeten worden benut. Informatie die niet werd uitgewisseld had enkel en alleen met desinteresse te maken. Tevens had dit te maken met het feit dat juist ministers als Koenders een totaal gebrek aan realiteitszin ten toon spreiden en de vele waarschuwingen niet hebben willen onderkennen. Tegen onwil, onbeholpenheid en zware zelfoverschatting door overbetaalde ministers is ook een Europese Gestapo niet opgewassen. Dus de reden die Koenders aandraagt raakt kant nog wal. Het zijn niet de agenten in het veld die er een levensgevaarlijke teringzooi van maken maar de bureaucraten die op hen neerkijken en het gevaar niet wensen in te zien.

De waarschuwingen die Koenders en zijn collega’s in de wind sloegen brachten ons aanslagen gepleegd door jihadisten die hun gruwelijke werk vrijwel ongestoord hebben kunnen uitvoeren op het Europese land. Had een betere inlichtingendienst dit kunnen voorkomen? Had een grote Europese politiemacht geholpen? Of had het geholpen wanneer mensen als Koenders en zijn Europese collega’s de waarschuwingen niet in de wind hadden geslagen?

Mijn angst voor een Europese FBI, CIA of nieuwe Gestapo is eigenlijk simpel. Er wordt ook door Koenders zijn nieuwe Gestapo niets gedaan tegen de gruwelijkheden die voortvloeiende uit de islam. Er worden geen jihadisten, terroristen, antisemieten en welk ander tuig dan ook door gestopt. De Europese grenzen worden niet beter bewaakt, asielparasieten worden niet beter doorgelicht en aanslagen worden niet voorkomen. Wat er wel staat te gebeuren is een nog grotere censuur op berichtgeving. Blogs zoals deze kunnen eenvoudiger worden aangepakt en monddood gemaakt aangezien het dan geen moer meer uitmaakt of deze functioneert vanuit Zweden, Nederland of waar dan ook, de stekker wordt er uitgetrokken door de Europese Gestapo van Koenders. De vrijheid van meningsuiting wordt nog harder onderuit getrapt door Koenders zijn Gestapo aangezien het hem en zijn eveneens corrupte en islam liefhebbende Europese collega’s geen enkele moeite meer kost om dat te doen waar ze zin in hebben en dan ook nog eens met toestemming van Europa. Blijf dromen dat een en ander in gang gezet wordt voor onze veiligheid, want als er één ding is wat ze geen moer uitmaakt dan is het wel het welzijn van de blanke Nederlanders of Europeanen. En zeer zeker niet wanneer deze er een vervelende eigen mening op naar houden, want daar heb je enkel last van.

Nog een maand of 5 en dan zijn we verlost van Koenders en zijn fascistische socialisten clubje. Niet dat we daar veel mee opschieten aangezien de vervangende bruine hemdjes echt niet beter of minder slecht zijn dan de PvdA.

We kunnen enkel dromen en hopen op een nieuwe regering die ons niet wenst cadeau te doen aan Brussel om ons te laten onderwerpen aan de islam. En denk maar niet dat de Europese Gestapo van Koenders ook maar een poot uit gaat steken om ons te helpen.

met groet Bolo

 

 

 

 

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Bijna oud minister Koenders (PvdA) vindt het de hoogste tijd voor een Europese Gestapo

 1. Dat krijg je als veel om gaat met turkse fascisten.

  Like

 2. Tsja, als je in de broek schijt van angst voor het schuimbekkende volk dat straks losraast met rieken en dorsvlegels, brandstapels en guillotines, denk je het eerste aan Europeese legers, E-pliessie, E-Geheime Diensten omdat je dan Niet-Europese Huurlingen in kunt laten vliegen om die legers en diensten te vullen met de gedachte dat die huurlingen er niet wakker van zullen liggen om genocide te plegen terwijl de eigen legers en pliessie het eigen volk, hun broer, de buuv en opoe wel eens zouden kunnen gaan beschermen

  Liked by 1 persoon

 3. De goedkoopste huurlingen zijn afrikaanse mohammedanen. Al vanaf hun tiende getraind in moorden.

  Liked by 1 persoon

 4. Je artikels en de kunst van het schrijven worden steeds beter Bolo. Complimenten.
  Ik weet dat het bepaald niet makkelijk is om een verhaal in je hoofd op papier te zetten. En die loftuiting geldt ook voor de rest van mijn redactiegenoten. Ik vind dat jullie het reuze goed doen. Voor een stel ouwe hippies en een bootbewoner.
  Mag ook wel is gezegd worden.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // november 18, 2016 om 00:39 //

  Als je even probeert afstand te nemen van de politiek en er van een afstandje naar kijkt dan krijg ik steeds vaker het gevoel dat we een twee partijen stelsel gekregen hebben, aan de ene kant de PVV (en misschien VNL) en aan de andere kant het hele zootje bij mekaar, het ene clubje is wat linkser of rechtser dan de anderen maar ze steunen elkaar door dik en dun, alles om te voorkomen dat de PVV iets voor het zeggen krijgt. Natuurlijk, voor de bühne houden ze de schijn op, zij zijn die ene partij die het verschil maakt, maar puntje bij paaltje tekenen ze ongezien bij het kruisje dat hun wordt toegeschoven. En ze vertrouwen erop dat ze met elkaar meer zetels zullen hebben dan Wilders in zijn eentje. Het gaat pas echt een probleem worden als Wilders straks echt een eclatante overwinning uit het vuur sleept. Vraag is waar de grens ligt, tot hoeveel zetels moet Wilders komen zodat ze werkelijk niet meer om hem heen kunnen zonder ( ook internationaal) uitgejouwd te worden omdat ze de wil van de kiezer negeren.

  Like

 6. Republikein // november 18, 2016 om 01:43 //

  De mensen zijn reeds lang de weg kwijt, teveel E-nummers.
  En dan ook nog die klote chemtrails.

  Like

 7. Had ik ook maar chemtrail. Dan kon ik misschien beter slapen. Maar ons slaan ze weer over.

  Like

 8. polrderboy // november 18, 2016 om 08:32 //

  Die gladjakker Koenders ziet ook wel dat dat goedkope mensenrechten geouwehoer zijn langste tijd heeft gehad, want dat lege geleuter klinkt met de dag krommer dan ooit.

  Beetje mee lullen over veiligheid is een nieuwe kans voor dat soort populistische leeghoofden,
  om binnen de hofkringen van de elite de zakken te blijven vullen.

  Like

 9. polrderboy // november 18, 2016 om 08:57 //

  De schijtpooier Saban moet de bak in volgens de Telegraaf.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27055027/__Saban_Baran_moet_brommen__.html

  Dat hij sinds 2009 tot eind 2016 vrij rondliep, lag volgens de Telegraaf aan het feit, dat de Turkse coup uit Juli 2016 de zaak sinds 2009 ophield? “Logisch”, zal Koenders zeggen.

  Paar Nederlandse commando’s hadden voor heel wat minder geld de zaak effectief kunnen oplossen, gelijk het dossier betreffende het uitschot Bin Laden correct werd afgesloten.
  Dat had ook een politiek daadkrachtiger signaal geweest richting Erdogan natuurlijk.

  Like

 10. @Breinbrouwsels // november 17, 2016 om 21:58 //

  Complimenten.
  Ik had het niet beter kunnen zeggen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: