Nieuw

azc Elderhoeve: Niet 4 maar 112 meldingen sinds februari

Buurt blijft ontevreden na bijeenkomst over azc Elderhoeve

ARNHEM/ELDEN – Wethouder Anja Haga van Arnhem trekt tegenover veertig buurtbewoners van het azc Elderhoeve boetekleed aan over foute informatie. In het afgelopen jaar waren er niet 4 maar 112 meldingen binnen gekomen.

Er zijn zoveel afspraken het afgelopen half jaar niet nagekomen dat de buren van het asielzoekerscentrum (azc) Elderhoeve in Elden de toezeggingen en boetedoening van wethouder Anja Haga niet voor zoete koek slikten. Zoveel was wel duidelijk na de evaluatiebijeenkomst van woensdagavond in het azc.

Toch meer meldingen
Haga zette een grove fout recht. „Ik heb in de raad van enkele weken geleden gezegd dat mij vier meldingen bekend waren. Dat bleek een miscommunicatie. Het waren er sinds februari 112”, gaf ze toe. Ook de politie moest een fout toegeven: niet alle meldingen werden teruggekoppeld, zodat melders tot op de dag vandaag niet weten of er iets mee is gebeurd.

Verder lezen: http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/buurt-blijft-ontevreden-na-bijeenkomst-over-azc-elderhoeve-1.6651941

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2035 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on azc Elderhoeve: Niet 4 maar 112 meldingen sinds februari

  1. Regering, gemeenten, media en politie zijn tegenwoordig allemaal tegen het eigen volk.

    Like

  2. Ik denk dat de bevolking wordt afgericht op het (door)ontwikkelen van tunnelvisie. Om daar vandaan te blijven of daaruit te breken, zijn minstens nodig: waarheidsvinding; een open mind; helikopterview en goede communicatieve eigenschappen, waarin de eigenschap van goed kunnen luisteren is inbegrepen. Slaven zouden daarmee niet dienen te zijn uitgerust. Op iets langer termijn, maar de installatie is er al, heeft het dus nut om krachten in te zetten welke gewapend zijn met normen en waarden vanuit andere, vaak dictatoriale, territoria en/of sektarische subculturen, waarvan een groot aantal het liefst behept/gewapend met analfabetisme aangezien taal(beheersing) niet langer een groot goed is, maar het grote kwaad.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: