Nieuw

Zero Hedge Targeted On Liberal Professor’s List of “Fake News” Sources

We have a confession to make, everything we’ve said over the past ~7 years has been fake.  Well, not really, but that’s what the ultra-liberal, Assistant Professor of Communications at Merrimack College, Melissa “Mish” Zimdars, would like for you to believe.

While it’s unclear exactly what prompted Zimdars to publish a list of “fake news” sources, we have a sneaking suspicion it was a coping mechnism cleverly employed by the New England, liberal arts snowflake to deal with the stunning defeat of her chosen Presidential candidate.  Or, perhaps she was simply trying to help the folks at Google and Facebook who have vowed to censor “fake news” sources by cutting off their access to advertising.

Zero Hedge >>

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Zero Hedge Targeted On Liberal Professor’s List of “Fake News” Sources

 1. Republikein // november 19, 2016 om 02:12 //

  Heeft dit met algoritme te maken?
  Wie?

  Like

 2. Bullshit.

  Like

 3. Republikein // november 19, 2016 om 02:28 //

  De hoaxlist dan maar, k weet het ook niet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: