Nieuw

The Organization of Islamic Cooperation and its Role in Enforcing Islamic Law

Het is een wat langere video, en daarom staat die ook op de voorpagina en niet onder video’s. Het is zeer essentieel om te begrijpen op welke wijze islam oorlog tegen ons voert. (Islam voert op nog veel meer niveau’s en vlakken oorlog tegen ons, maar dit is …):

Het is de OIC die streeft naar het strafbaar stellen van islamofobie. Want als er geen kritiek meer mogelijk is op islam, kan islam zijn moorddadige gang gaan zonder dat wij er kritiek op mogen leveren. Het idee ‘islamofobie’ komt van Khomeini, die was niet gek, en had bedacht dat als die het voor kon stellen als racisme, dat het Westen – dat helemaal panisch is voor racisme – dat islamkritiek dan onmogelijk zou worden.

Naamloos.png

Het is volledig in lijn met de gedragingen van Mohammed:

List of Killings Ordered or Supported by Muhammad

The use of assassination to achieve political/religious goals has been important throughout the history of Arabia and Islamic expansion, and the very word “assassin”[1] has Arabic roots (حشّاشين).

This list contains the results and reasons for the targeted killings and assassinations ordered or supported by Prophet Muhammad, as well as the primary sources which mention these incidents. Bron.

Daar ligt de grens. Als we geen kritiek meer mogen geven, dan zie ik niet hoe we islam nog vreedzaam gaan verslaan, of – en belangrijker – de Collaborateurs met islam . Want, onze democratie is gebaseerd op het vrije debat. En zoals gezegd in de video, de OIC is zeer onzichtbaar, maar heeft wel de hele VN in de greep. Het is niet voor niks dat bijna alle resoluties tegen Israël gericht zijn en alle mohammedaanse misdaden onbesproken door kunnen gaan. De OIC bestaat uit 56 landen, dat is al het grootste blok in de VN. En er zijn een hele hoop corrupte, kleine, arme, omkoopbare landjes in de wereld, die de OIC bijna altijd van een meerderheid voorzien.

En het eerste doel van de OIC is islamofobie islamkritiek bestrijden.

Besef dat in Amsterdam, op initiatief van D66 en de VVD, er al een gemeentewet doorgedouwd is om islamofobie te registreren. Dat is de eerste stap als je het strafbaar wilt stellen. Het enige dat er nog tussen ligt is een heel versleten drempeltje. Ja, D66 (daar hadden we het van kunnen verwachten), maar ook de VVD voert een snoeiharde sharia-islamiseringsagenda uit. Of ze het zelf beseffen is niet relevant.

01.png

Zogenaamde VVD-hardliner Dilan Yesilgöz heeft me zelfs op mute gezet op twitter, omdat ik haar hiermee confronteerde. Ze maakte me uit voor leugenaar, en dat ik beter moest weten. Wel, ik wéét het beter Dilan. Zie hier en hier.

Met de verkiezingen in aantocht is het belangrijk te beseffen dat de VVD de agenda van Khomeini uitvoert. Deze Khomeini:

Khomeini2.png

The invention of Islamophobia

Islamophobia was invented to silence those Muslims who question the Koran and who demand equality of the sexes. By Pascal Bruckner

At the end of the 1970s, Iranian fundamentalists invented the term “Islamophobia” formed in analogy to “xenophobia”. The aim of this word was to declare Islam inviolate. Whoever crosses this border is deemed a racist. This term, which is worthy of totalitarian propaganda, is deliberately unspecific about whether it refers to a religion, a belief system or its faithful adherents around the world.

But confession has no more in common with race than it has with secular ideology. Muslims, like Christians, come from the Arab world, Africa, Asia and Europe, just as Marxists, liberals and anarchists come or came from all over. In a democracy, no one is obliged to like religion, and until proved otherwise, they have the right to regard it as retrograde and deceptive. Whether you find it legitimate or absurd that some people regard Islam with suspicion – as they once did Catholicism – and reject its aggressive proselytism and claim to total truth – this has nothing to do with racism.

Pascal Bruckner >> (heeft het beste stuk er over geschreven).

Bonus:

TPO: De mythe van ‘islamofobie’ Ideeën hebben geen rechten, mensen hebben rechten

Volkskrant : Racisme is altijd fout en moet keihard worden bestreden. Maar wie weerzin tegen de islam of angst voor moslims bestempelt als racisme, probeert een zinnig debat te smoren, betoogt Jonathan van het Reve.

Doe mee met 8.063 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6084 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on The Organization of Islamic Cooperation and its Role in Enforcing Islamic Law

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 16, 2016 om 12:40 //

  ‘Bekeert u het einde der tijden is nabij’, stond al in Kuifje naar de maan, als ik me goed herinner. Nee, sorry de geheimzinnige ster.
  Ten tijden van der fuhrer was er maar een idioot en die heette Chamberlain, nu staan ze rijen en rijen dik, duizenden en duizenden gekken, die allemaal weten dat er ‘niets aan de hand is’. Dus citeer ik maar uit Kuifje!

  Liked by 1 persoon

 2. Michael Jacobs // november 16, 2016 om 13:29 //

  De idee dat de volgelingen van Mohammed, de aanbidders van Allah en diens wetten, een apart ras van Übermenschen zijn komt rechtsreeks uit de koran (98:7).

  Like

 3. De islamitische ubermensch blijkt een trieste zakkenroller.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/11/14/groningen-overspoeld-rovende-marokkaanse-asielzoekers/

  Like

 4. het blijft doorgaan met de achterlijkheid.

  http://www.therebel.media/ezra_levant_november_15

  Like

 5. Sorry dat ik het hier neer plemp.

  DENK wil dat Nederlands leger ontwapend wordt (!)
  Hij krijgt eindelijk eens een grote bek terug: van Bontes (VNL)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27041803/__Scheldpartij_in_Tweede_Kamer__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: