Nieuw

Kkr hoer. Jouw kkr leven is voorbij

Kkr hoer. Eh jood. Je kkr moeder. Kkr kehba. Beter ga je je gedragen, vieze kkr slet. Jouw kkr leven is voorbij. W8 maar, je gaat genomen worden, vieze joden kkr hoer. Ik ga je kkr hard verkrachten en als ik klaar ben: ik zweer jouw, jij gaat kkr erg lijden vieze hoer. Ik zie jou elke fkn dag en eerst volgende keer als ik jouw zie ga je kkr erg leiden. W8 maar.”

En bovenstaand kkr-berichtje, minus wat interpunctie, ontving mijn dochter gisteren per whatsappbericht van een anonieme bewonderaar.

AD >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

20 Comments on Kkr hoer. Jouw kkr leven is voorbij

 1. Heb je haar all bewapend? of moet ik wat bear mace(heavy duty pepper spray) opsturen.

  Like

 2. Het is niet mijn dochter, maar van de schrijver in het AD.

  Ik zal maar niet zeggen wat ik gedaan zou hebben, beter praat je niet over zulke dingen.

  Like

 3. oh sorry fub, had ad linkje gemist.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 02:34 //

  En zó strak wordt er dus op het AD gemodereerd, er is nog niet 1 reactie doorgekomen terwijl ik me toch sterk maak dat verschillende mensen hier wat over zouden willen zeggen. Maar ja gevoelig hè, we hebben hier overduidelijk te maken met zo’n befaamde “Nederlander met een migratieachtergrond” die we niet langer allochtoon mogen noemen. En ja dan moet je op je woorden passen, voor je het weet zeg je iets in de trant van minder, minder en dan is de boot aan!

  Like

 5. Meldpunt racisme, Tijl. Komt nog wel. Misschien kun je nog wel eens 30 Euro krijgen als je je buurman aangeeft.

  Like

 6. Claudia M. // november 17, 2016 om 10:04 //

  Je 14!!! jarige dochter zal maar zo’n berichtje krijgen. Als je toch dit soort teksten naar veertienjarige meisjes stuurt, is er echt iets heel verschrikkelijks mis in je bovenkamer. De lauwe reactie van politie is weer tekenend.

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 17, 2016 om 10:25 //

  Tja, daar heb je justitie voor je, als je voormalig politiecommissaris bent mag je in een goed bekeken VARA uitzending van Pauw, met Samson van de PvdA tegenover je, stellen dat ‘die Wilders gemold zou moeten worden’ en ‘dat zijn kiezers het land uitgedonderd moeten worden’, zonder dat dit tot maar een aangifte, van bijvoorbeeld de heer Samson als ‘democraat’ heeft geleid. Maar ja de ene vorm van democratie is natuurlijk niet de zijne.

  Maar hier heb je weer waar ik het al vaker over heb gehad en dat is de schuld van Wilders, wij, de tegenstanders van de krankzinnigheid zijn niet georganiseerd, de andere partij wel, zie ook DENK nu. Daarom konden zij ook zo makkelijk duizenden mensen activeren om allerlei nep aangiften te doen. Wilders wordt nu de dupe van zijn eigen stupide optreden door die partij nooit tot echte partij te hebben willen ombouwen.

  Like

 8. @bedonderde burger nr 16.000.001 // november 17, 2016 om 10:25 //
  “Wilders wordt nu de dupe van zijn eigen stupide optreden door die partij nooit tot echte partij te hebben willen ombouwen.”

  Als hij dat had gedaan, had je nu een soort LPF light gehad i.p.v. de PVV, kijk maar eens hoeveel er niet uitgetreden zijn na de verkiezingen en ondanks de strenge selectie door Wilders. Als het een open partij was geweest, hadden allerlei linkse minkukeltjes zich als lid laten registreren om van binnenuit deze partij op te blazen, dus ongeveer hetzelfde als de moslims nu binnen Europa doen en ook weer met medewerking van die rooie rotzakken. Het heeft maar 1 nadeel deze 1 mans partij, en dat is , dat ze niet net als al die andere partijen in den Haag subsidie bekomen en dat is echt een berg geld wat de PVV misloopt, geld wat b.v. die nakomelingen van de slachters van Armenen, Grieken, slaven en Koerden dus wel krijgen

  Like

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 17, 2016 om 12:44 //

  @ Jan Chik Ik kan je redenatie grotendeels onderschrijven maar het blijft een manco dat mensen geen vuist kunnen maken omdat ze dus niet georganiseerd zijn en dat is het het voordeel van de andere kant.

  Like

 10. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 17, 2016 om 12:46 //

  @ Jan Chik We hebben niet veel tijd meer, de klok staat al ver over twaalven.

  Like

 11. Ik stel voor om een geboortebeperking in te voeren , voor nederlandse kinderen met een allochtone achtergrond. Zodat het wat minder wordt. Dus niet alleen pedoseksuelen chemisch castreren, zoals de eis van DENK, maar ook die mannen van allochtone afkomst. Te beginnen bjj DENK zelf.

  Like

 12. trebor2110 // november 17, 2016 om 13:57 //

  Maar wat heeft dat meisje dan gedaan dat ze zo wordt bedreigd en uitgescholden ???

  Like

 13. Laat me raden een openbare multi culti school ?

  Like

 14. @ Claudia M
  Nee hoor Claudia dat is tegenwoordig de norm op openbare scholen ga maar eens op de computers kijken bij de jeugd .
  Sgool kkr hoer etc is tegenwoordig de multi culti taal in het openbaar onderwijs en kom alsjeblieft niet aan met dat doet mijn kind niet .
  Waar je mee omgaat wordt je mee besmet punt uit niet mee eens ? install maar eens een keylogger of andere log/spyware

  Like

 15. En deze idioot kan dit ongestrafd zeggen,maar als Wilders minder marrokkanen wil,breekt de hel los.

  Like

 16. polrderboy // november 17, 2016 om 18:15 //

  Zou maar zo snel mogelijk aangifte doen. Niet vergeten dat de rat, die dit schreef, je dochter toch psychisch ernstig raakt en dat sowieso zal blijven doen.
  Verder vang je een fascistoïde rat niet met keurig gedrag, maar anders.

  Like

 17. Oh ja en een andere tip, maar die is meer voor het schoolbestuur: trap dat joch van school en vooral niet het (/de) slachtoffer(s) van deze kakkerlak. Ik stel dit n.a.v. een ander geval waarin het het slachtoffer was die maar moest uitzien naar een andere locatie.

  Like

 18. Het is toch ook van de gekke dat aanhangers van de PVV hier niet openlijk voor durven uit te komen alleen maar omdat ze bang zijn voor represaille, zet maar geen bord in je tuin of een sticker op je raam met stem PVV, dan is de volgende dag je raam eruit of je huis beklad en daar blijft het meestal niet bij.
  Ik hoop in ieder geval dat het in maart 2017 net zo gaat als bij de Brexit en de Amerikaanse verkiezingen en dat veel, heel veel mensen daar de PVV wel durven te kiezen.

  Liked by 1 persoon

 19. Dit bericht doorsturen naar Knoops.

  Like

 20. Walther Woortman. Dat klopt ook als je op je werk begint over de PVV is het hek van de dam. Ben je gek of zo om daar op te stemmen en als je dan uitlegt waarom je PVV stemt snappen ze het nog steeds niet. Maar als het straks te laat is en we zijn onder gesneeuwd zijn dat de luidste roepers. En buiten dat geven ook Marokkanen die geïntegreerd zijn zelf aan op de PVV te stemmen en ook van die criminele Marokkanen af te willen. Ze zeggen in principe hetzelfde maar net iets anders. En dat is inderdaad de makke van Geert. Hij zegt het verkeerd. En als je je vijand wilt verslaan moet je eerst mee doen en dan in één keer goed uit halen. Hij kan er echt meer uit halen door de punten zo te brengen dat het voor meer mensen duidelijk wordt hoe we er voor staan in dit land. We worden bedrogen. En iedereen moet zijn mond houden. Je ziet het in de supermarkten gebeuren. Duur personeel wordt er uit gegooid en vervangen door vluchtelingen die nog niet eens de taal goed spreken. Is het beleid maar mag niet naar buiten anders worden ze gepakt voor discriminatie en daar kan de raad van bestuur niet tegen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: