Nieuw

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

Een verbijsterende video van bijna 20 jaar geleden circuleert weer op het internet. De video laat zien dat de miljardair en ‘liberal’ demagoog inderdaad zo gevoelloos en wreed is als conservatieven al dachten. Jarenlang heeft Soros geprofiteerd van het lijden van anderen, het meest bekend is toen die ‘short’ ging op het Britse Pond, en chaos creëerde in de Britse en wereldeconomie. Er is echter een nog gruwelijker verhaal over Soros’ hebzucht in het verleden, een verhaal dat plaatsvond toe hij een jongeman was in het door de nazi’s bezette Hongarije.

In een interview uit 1998 met Steve Kroft voor CBS, geeft Soros toe dat hij deelnam aan het confisqueren van Joodse eigendommen tijdens de nazi-bezetting. Hij legt ook uit dat hij er geen spijt heeft van wat hij gedaan heeft, en dat als hij het niet gedaan had, iemand anders het wel gedaan zou hebben.

 

Steve Kroft: Ik begrijp dat je er met je beschermer, die zweerde dat je zijn aangenomen christelijke zoon was, er op uitging  om Joodse eigendommen te confisqueren.

George Soros: Ja, dat klopt, ja.

Steve Kroft: Dat klinkt als een ervaring waarvoor de meeste mensen jaren later bij de psychiater op de bank belanden. Was het moeilijk?

George Soros: Nee, helemaal niet. Misschien dat je als kind het verband niet ziet. Het was absoluut geen probleem voor me.

Steve Kroft: Heb je geen gevoel van schuld?

George Soros: Nee.

Steve Kroft: Bijvoorbeeld dat, “Ik ben Joods en hier sta ik, en zie al die mensen gaan. Dat had ik kunnen zijn. Ik hoorde eigenlijk daartussen te staan”. Niets van dat alles?

George Soros: Ja, natuurlijk had ik aan de andere kant kunnen staan, ik had degene kunnen zijn van wie de bezittingen afgenomen werden. Maar ik had niet het gevoel dat ik daar niet had moeten zijn, want – nou, eigenlijk, op een grappige manier, is het net als hoe de markten werken. Als ik het niet gedaan zou hebben, had iemand anders het gedaan, die bezittingen zouden toch wel afgepakt zijn. Of ik er nou wel of niet geweest was, ik was alleen een toeschouwer, die bezittingen werden toch wel weggenomen. Dus – ik had er geen rol in. Dus ik heb er geen schuldgevoel over.

In een ander interview noemde Soros deze jaren de ‘gelukkigste’ van zijn leven.

Deze commentaren samen geven een helder beeld van Soros “de man”. Als hij al geen schuld voelt voor de rol die hij in WW II gespeeld heeft, waarom zou hij dan schuld voelen voor de rol die hij speelt bij het beïnvloeden van de loop van onze nationale geschiedenis? Als zijn miljarden ons op een rampzalig en tumultueus pad leiden, waarom zou hem dat wel wat kunnen schelen dan? Overduidelijk maakt het lijden van anderen geen indruk op Soros en heeft het geen invloed op de beslissingen die hij neemt – hij is alleen geïnteresseerd in zichzelf en zijn plannen.

Bron:

http://constitution.com/george-soros-admits-profiting-off-nazi-war-crimes-no-sense-guilt/

h/t 

Nog een weetje. Mabel Wisse Smit heeft tijden gewerkt, of werkt nog (weet ik niet), voor Soros ‘Open Society’.

*2
Mabel Wisse Smit, een dame ‘met’ pit in koninklijke sferen
http://groups.yahoo.com/group/linksnederlands/message/6453
Mabel
http://www.standejong.nl/archief/2004/2004_16_siebeltmabel.pdf
War Child ‘charity’ co- founded by member of royal family involved in arms lobby for Bosnian muslims in 2001 shuts down Chechen operations
http://www.militantislammonitor.org/article/id/2078
Mabel Wisse Smit was in de jaren ’90 nauw betrokken bij de Bosnië lobby
http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=58412

 

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldig

 1. Mijn moeder – half joods – vertelde mij vroeger al over de Joods Raad in Nederland. Hoe zij onschuldige mede joden aangaven bij de Duitse bezetter zonder enige scrupules. Het is een vreselijk clubje gore zionisten, bereid om hun eigen volk te verraden om zo buiten schot te blijven. Het is geen wonder dat zij geregeld uit de meeste Europese landen werden verdreven. Het zijn racisten zonder geweten. Dat moet ook eens ingezien worden. Nu sturen zij immigranten op ons af uit haat en misnoegen. Ik walg ervan. Dit commentaar zal vast worden weggehaald maar weet één ding: het zijn jullie vijanden. Word eens wakker!

  Like

 2. Weet je wie ook overal een Joodse samenzwering in zag ?

  Liked by 1 persoon

 3. David Cole – joods – is een zogenaamde holocaust ontkenner. Zijn onderzoeken bevestigen de leugens van de zionisten en het schuldcomplex waarmee zij het Duitse volk hebben belast. Edwin Black – joods – heeft in zijn boek ‘The Transfer Agreement’ duidelijk gemaakt dat de zionisten met de nazi’s een akkoord hadden om de Duitse joden naar Palestina te transfereren met geld van de Duitse belasting betaler! Laat dit even tot je doordringen. De enige ‘Endlösung’ die in Wannsee werd besproken is dit. Geen vernichtungslager maar werkkampen. De moffen waren niet gek. Dit alles voert terug naar de Balfourverklaring en het betrekken van de VS in WO1.

  Like

 4. Het is niet alleen een joodse samenzwering. Het ligt veel gecompliceerder dan dat maar de inhoud van mijn commentaar ligt vast. Klip en klaar. Dit zegt niets over de gewone mensen van joodse afkomst die probeerden gewoon hun leven te leven net zoals ieder ander. Ik heb de mazzel (מזל) of geluk dat mijn grootvader de dans ontsprong. Dat gebeurde ook. Maar soms maak ik mij boos om het onrecht dat velen is overkomen.

  Like

 5. De echte politiek achter de schermen – deel 11

  In toewijding van onze bondgenoot
  de intelligente en eerlijke Jood Benjamin H. Freedman

  RUSLAND IS THE BLUEPRINT

  Een heleboel mensen vertellen me ‘Dit is niet mogelijk’, zo’n kleine groep kan Amerika, de Europese Unie, en de wereld niet overnemen. Nou, het is mogelijk en ze kunnen het, ze deden het eerder. Kijk hoe groot Rusland is, het is het grootste land op aarde. Europa is niets in vergelijking met Rusland, Frankrijk, Engeland, Duitsland, zouden slechts kleine provincies van Rusland worden.

  Als ze in 1917 heel Rusland hebben gecontroleerd, het grootste land op aarde, heb je dan enige twijfel dat zij de VS en de EU niet kunnen controleren? Nu, weet je dat ze politici omkopen. Als zij de Amerikaanse president en 300 politici controleren dan hebben ze meer macht dan 300 miljoen Amerikanen omdat deze 300 de wetten en het regeringsbeleid bepalen.

  Dit is hoe ze altijd controle over landen hebben, door de top van de piramide. Misschien is het daarom dat ze zoveel van het piramide symbool houden? Wie weet.

  ALLE CHEKA OFFICIEREN WAREN JODEN!

  Als ze een Cheka peloton beheerde waar de officier een Jood was dan controleerde zij het hele peloton. Wat kan een soldaat dan doen? Hij zal niet zeggen ‘ ik schiet niet op kinderen’? Wat zullen zijn collega soldaten doen? Als hij een order weigert moeten zij hem dood schieten Zullen zij het doen? Vrees, twijfels, zelfbehoud, meeste soldaten zullen niets doen. Triest maar waar, dit is hoe zij de controle hebben over een heleboel mensen met slechts enkelen aan de top, de driehoek is hun organisatie voor alles. Lees verder >>>>> http://www.pensioenactivist.nl/de-echte-politiek-achter-de-schermen-deel-11/

  Like

 6. De eguivalenten van Soros in Nederland zijn de beruchte families Asscher en Cohen.
  Rijke joodse families, die de arme Joodse bevolking opofferden voor het behoud van hun leven en welvaart.
  Nazaten van deze families zijn nog steeds actief in de Nederlandse politiek en vertonen nog steeds die afkeurenswaardige mentaliteit..

  Like

 7. equivalenten

  Like

 8. @Virgo // november 16, 2016 om 08:15 //
  “Edwin Black – joods – heeft in zijn boek ‘The Transfer Agreement’ duidelijk gemaakt dat de zionisten met de nazi’s een akkoord hadden om de Duitse joden naar Palestina te transfereren met geld van de Duitse belasting betaler!”

  Ik heb gelezen dat de eerste bedoeling van Hitler was om de joden uit Duitsland te verdrijven en dat velen naar het Israëlisch grondgebied getrokken zijn. Er stond niet bij dat Hitler dat op verzoek van joodse raden had gedaan, dat kan ik dus niet beoordelen.

  Meneer Haj Amin al-Husseini, groot-mufti van Jerusalem vond dat niet leuk en vertelde bij zijn (gefotografeerde en gedocumenteerde) bezoek aan Hitler dat hij de joden niet wilde hebben en dat Hitler iets anders moest bedenken, anders zouden de arabieren geen bondgenoot meer zijn en het Duitse leger gaan tegenwerken of aanvallen.
  Toen pas werd de grootschalige vernietiging van joden bedacht en kwam ook het idee dat de Duitse tanks via de Kaukasus en Turkije Israël zouden binnentrekken om de joden daar te vernietigen. In de griekse havens lagen later al verscheepbare gaskamers daarvoor klaar.

  Like

 9. Esperanza // november 16, 2016 om 16:23 //

  ‘In de griekse havens lagen later al verscheepbare gaskamers daarvoor klaar.’

  Ja, ik verzin ze waar je bij staat..

  Liked by 1 persoon

 10. Esperanza // november 16, 2016 om 16:35 //

  De Egyptische politie pakte twee jaar geleden een ooievaar op die werd verdacht van afluisterpraktijken voor Israël. Het dier zou een opnameapparaatje aan zijn veren bevestigd hebben en werd daarom enkele dagen achter slot en grendel gezet. Na onderzoek bleek het zwarte kastje geen opnameapparaat te zijn, maar een bird tracker die door een groep vogelaars aan het dier was meegegeven om de vliegafstanden van de ooievaar te onderzoeken. Eerder al werden in Soedan een adelaar en in Turkije een torenvalk opgepakt op verdenking van spionage voor de Mossad.

  https://christenenvoorisrael.nl/isreality/de-5-meest-bizarre-complottheorieen-over-israel/

  Like

 11. Esperanza // november 16, 2016 om 16:36 //

  De torenvalk was extra verdacht omdat hij buitengewoon grote neusgaten had. Daar zouden de Israëliërs van alles in gestopt kunnen hebben. De vogel is met een röntgenapparaat in een academisch ziekenhuis onderzocht. Er werden geen microchips of camera’s aangetroffen en de torenvalk is vrijgelaten.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3483074/2013/07/28/Turkije-laat-vogel-vrij-die-ervan-verdacht-werd-voor-Israel-te-spioneren.dhtml

  Liked by 1 persoon

 12. Esperanza // november 16, 2016 om 16:41 //

  Drie Joodse zusjes uit Jemen. A-WA heten ze.

  Like

 13. Kan niet meer terugvinden waar dat stond van gaskamers in griekse havens, wel informatie en foto’s over mobiele gaskamers.

  http://www.deathcamps.org/gas_chambers/gas_chambers_vans.html

  Like

 14. Esperanza // november 16, 2016 om 16:49 //

  First ever song in Arabic to hit No. 1 on the Israeli pop charts.

  https://en.wikipedia.org/wiki/A-WA

  Like

 15. Esperanza // november 16, 2016 om 17:20 //

  De ‘kanarie in de kolenmijn’, zo worden de staat Israel genoemd.
  Mijnwerkers namen kanaries mee in de mijnen, omdat kanaries sterven van de gassen die uit de kolen ontsnapten nog voordat het niveau van de gassen dermate zou toenemen dat het de mannen zou doden of de gassen zouden exploderen. Wanneer de kanarie stopte met zingen, was dat een waarschuwing voor de mannen om snel de mijn te verlaten.
  Aan de basis van de metafoor ligt het idee dat wat de joden in Israel heden ten dage ondervinden van het ialam gajes weldra ook ons overkomen zal.

  Like

 16. Esperanza // november 16, 2016 om 17:22 //

  .. wordt …

  Like

 17. Het zou een goed idee zijn als onze Europese hoogwaardigheidsbekleders eens naar Israël gingen om te leren hoe je met problemen omgaat die door mohammedanen veroorzaakt worden. Maar nee, ze gaan alleen naar Israël om hun linkse evangelie te prediken en het sacrament van hun eeuwige gelijk en morele suprematie uit te delen.

  Je doet er niets tegen …

  Like

 18. SaanDeKnikkker // november 16, 2016 om 22:19 //

  Deze man, George Soros is een groot gevaar,maar het allergrootste gevaar is,DE MEDIA zij zijn de aanjager van alle onheil, zij staan de landverrader bij, zij vertellen ons de leugens, zij doen niet hun werk, en zij moeten aangepakt gaan worden, koop geen kranten meer kijk niet meer naar het NOS journaals, Pauw, De wereld draait door, enz. allemaal smerige zakkenvullers en landverraders.

  De gehele Nederlandse tv is een rotzooitje er gaat geen mogelijkheid voorbij om de mensen zand in de ogen te strooien, elke avond zien we programma’s die politiek correct zijn, ik wordt er misselijk van,en alle respect vliegt de deur uit, het is jammer dat ik niet voor het gerechtsbankje moet staan, ik had die rechter zijn huid vol gescholden, vieze smerige NSB’ers ophangen die gasten.

  P.S. Met de media bedoel ik natuurlijk niet de sites van,Fenixx, EJ Baron, Nageltjes.be en Xander, die volgens mij wel eerlijker nieuws brengen, en lage of hoge school opleiding maakt geen ene moer uit, die hebben elkaar tenslotte ook nodig.

  Like

 19. Kan iemand hier mij eens uitleggen hoe je een zionistische Jood herkennen kan? Het zijn niet de Joodse diamanthandelaars in Antwerpen die met die hoeden oplopen, of die met die kapjes. Maar welke dan wel?
  Ik heb me nog nooit hier mee bezig gehouden dus het is voor mij onbekend, dan alleen de naam wist ik maar verder niets.

  Like

 20. ‘Breaking news’ is zó Amerikaans … afijn, een hoax; d.w.z. Soros is niet dood. Nah, weten wij dat ook weer.

  Like

 21. Oh en voor de volledigheid. Soros is van geboorte joods, overleefde doordat hij door het leven kon als zgn. christen door ontferming, maar met godsgeloof heeft alles niets van doen, want hij gelooft niet in god.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Donald Trump, de Deep State, Fake News, en het ontslag van Michael Flynn – Fenixx.org
 2. “Soros-lijst” noemt 226 Europarlementariërs die onder volledige controle van George Soros staan

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: