Nieuw

Dronken Hillary Clinton gebruikte fysiek geweld tegen haar werknemers tijdens de verkiezingsnacht

De haatkielzog van Hillary Clinton gebruikt sinds de overwinning van Trump massaal geweld in de V.S. om zijn ongenoegen duidelijk te maken. Dat er geweld wordt gebruikt is misschien niet geheel verrassend aangezien Hillary Clinton zelf ook fysiek geweld gebruikte tijdens de avond van de verkiezingen, volgens een CNN reporter.

Een CNN-verslaggever die tijdens Clinton’s verkiezing aanschouwing bij de partijtop aanwezig was twitterde in de verkiezingsnacht dat Hillary Clinton fysiek geweld had gebruikt tegen twee van haar meest hooggeschatte medewerkers, Robby Mook en John Podesta, rond middernacht toen het duidelijk was dat ze de verkiezingen verloren had. Volgens aanwezigen bevond Clinton zich in een “psychotische en door alcoholmisbruik razernij”.

“Hillary’s been having screaming, child-like tantrums that have left staff members in tears and unable to work,” says a campaign aide. “She thought the presidency was hers for the asking, but her mounting problems have been getting to her and she’s become shrill and, at times, even very violent.”

De situatie werd zo ernstig dat Clinton fysiek werd tegengehouden om anderen te beschermen tegen haar geweld. Naast deze gewelddadige uitbarsting gaat ook het verhaal dat de reden waarom Clinton geen speech in de verkiezingsnacht heeft gegeven, maar in plaats daarvan John Podesta naar voren schoof, het gevolg was van teveel alcoholconsumptie gemengd met medicijnen, ze was teveel onder invloed om een speech te houden.

Hillary Clinton basking herself in alcohol and having drunken outbursts in nothing new. Several Secret Service agents have gone on record and indicated that Hillary has a serious problem with angry tantrums and getting drunk.

Volgens de CNN-reporter die aanwezig was werd hij door de televisiekanaal geweigerd om zijn informatie op CNN te publiceren, omdat het een negatief beeld van Clinton zou geven.

Bron:

https://conservativedailypost.com/insider-hillary-clinton-attacked-john-podesta-on-election-night-after-losing/

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3904 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Dronken Hillary Clinton gebruikte fysiek geweld tegen haar werknemers tijdens de verkiezingsnacht

 1. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 00:41 //

  Ach laten we ook de menselijke kant niet uit het oog verliezen, het mens is 69 jaar en heeft een lange campagne achter de rug, het programma dat zij en Trump achter de rug hebben moet waanzinnig zwaar zijn geweest, vliegtuig in vliegtuig uit, van de ene naar de andere bijeenkomst, toespraken, persconferenties. En alles, letterlijk alles ligt onder een vergrootglas. In geval van Hillary zal zij zelf ook overtuigd zijn geweest dat de overwinning haar niet kon ontgaan, en dan in de verkiezingsnacht stort het hele kaartenhuis in elkaar. Is het dan onvoorstelbaar dat ze een paar flinke borrels neemt? Niet echt, ik heb mij met minder reden weleens een stuk in mijn kraag gezopen, ook bij mij valt alcohol weleens verkeerd, ook ik heb met mijn dronken kop dingen geflikt die ik nuchter nooit gedaan zou hebben. Dus in dit geval gaat op; wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Ik ga niet gooien 🙂

  Liked by 2 people

 2. Als je niet tegen drank kunt moet je niet gaan zuipen. Zo simpel is het.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 14:46 //

  Wat een onzin, niemand kan tegen alcohol, de grens ligt bij iedereen anders en kan ook nog eens per dag verschillen. Je gemoedstoestand telt, de snelheid waarmee je drinkt telt en zo zijn er nog wel wat factoren te bedenken die tezamen maken of je al dan niet dronken wordt.

  Like

 4. Er zijn getuigenissen van meerdere fysieke aanvallen van Hitlery op figuren uit haar staf, nog ver voor de verkiezingen.

  Like

 5. D. G. Neree // november 17, 2016 om 16:13 //

  En zo’n labiel figuur moest President van de Verenigde Staten worden? Dan waren we in no time in een (nucleire) oorlog met Rusland gestort door die psychoot.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // november 17, 2016 om 16:46 //

  Neree mijn bedoeling was niet om Hillary plots op het schild te hijsen maar om de menselijke kant niet uit het oog te verliezen, als je maandenlang onwaarschijnlijk hard gewerkt hebt en op het eind blijkt dat je tegen alle verwachting toch verliest dan moet dat een enorme impact hebben, dat iemand dan een borrel neemt, en misschien ook een paar teveel is nou niet bepaald een doodzonde en ook best voorstelbaar.

  Like

 7. en dat moet dan een natie besturen en ook voor een deel de rest van de wereld ,een wereld geleid dorr psychopaten

  Like

 8. Niet voor niets, dat Bill zo grootschalig vreemd ging.
  Helleray is compleet mesjogge en Bill ontliep maar wat al te graag de ranselpartijen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: