Nieuw

De mainstream media zijn de weg kwijt

Het vertrouwen in de journalistiek is weg. Dat is de onverbiddelijke conclusie die na de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen getrokken kan worden. De oorzaak: corporate media maken tegenwoordig deel uit van het establishment, in plaats van deze het vuur aan de schenen te leggen. Ook in Nederland.

Wil de journalistiek als vierde macht niet overbodig worden, dan zal ze zich veel meer moeten inspannen om de gedragingen en het gedachtegoed van de zittende macht tegen het licht te houden en alternatieven in beeld te brengen. Doet ze dat niet, dan zal ze op een dag met dezelfde verbijstering op haar eigen onvermijdelijke teloorgang terugkijken als ze nu terugkijkt op de Amerikaanse verkiezingen.

FTM >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De mainstream media zijn de weg kwijt

  1. Ja toen journalistiek nog niet zo geinfiltreerd was en volkomen verziekt was het moeilijk te verkopen wat de regering flikte .
    Maar ook toen had men volkomen schijt aan de burgers en werdt kindermoord als gewoon verkocht.
    Dit is Amerika kijkt u even mee ?. (let wel alleen de doden onder de leeftijd van vijf jaar zijn geteld niet erboven en ook niet de ouders:
    Maargoed de Amerikaanse norm even verduidelijkt de gehele docu Is ook op dit kanaal te vinden

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: