Nieuw

78 procent is van mening dat de massamedia bevooroordeeld is

Het vertrouwen in de gevestigde media is sinds de laatste presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten extreem laag. Een nieuw onderzoek toont aan dat 69 procent van de respondenten van mening zijn dat de massamedia niet betrouwbaar en waarheidsgetrouw is. 78 procent is overtuigd dat de massamedia politiek bevooroordeeld is.

Het Media Research Center (MRC) en YouGov heeft in de periode van 9 tot 11 november meer dan 2006 interviews gevoerd om te peilen hoe de kiezers de rol van de massamedia zien tijdens de afgelopen 2016 presidentsverkiezingen.

– De massamedia is in complete paniek omdat het Amerikaans volk hun linkse agenda afwijst, en daarmee dus ook de massamedia zelf. De mensen zijn hun geloof in de neutraliteit van de media kwijtgeraakt. Zelfs meer dan een derde deel van de mensen die voor Hillary Clinton gestemd hebben zijn van mening dat de media haar bevoordeeld heeft, zegt MRC-chef Brent Bozell.

– Als we een grote meerderheid onder de kiezers hebben die zeggen dat de nieuwsmedia was verwikkeld in het voordeel van Clinton, en probeerde het verkiezingsresultaat te beïnvloeden door propaganda voor haar te voeren, en daarmee als fundamenteel oneerlijk wordt beschouwd, hebben we een groot probleem wat niet kan worden opgelost met een excuus. De geïnstitutionaliseerde vervalsing in het nieuws bedrijven moeten worden verholpen.

– Onze studie toont aan dat het Amerikaanse volk zich niet voor de gek laat houden.

Lees meer:

MRC/YouGov Poll: Most Voters Saw, Rejected News Media Bias

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on 78 procent is van mening dat de massamedia bevooroordeeld is

 1. Freduardo // november 17, 2016 om 00:16 //

  78%.
  Dat lijkt me veel te laag ingeschat.

  Like

 2. Ik voel in mijn kort rechts geschoren nekharen een vernieuwende frisse wind blazen. Een aangename koeling op het ondraaglijke linkse zweet op mijn rug, Wat tot in mijn naad druppelt. En vreselijk jeukt. Ga ik de nieuwe renaissance nog meemaken? Een bleekmiddel om al dat linkse ongedierte met zijn islam aanbidding schoon van mijn reet te vegen?

  Like

 3. De vrouw zei nog tegen mij een dag voor de verkiezingen dat ze op cbc radio zeiden dat Hillary ging winnen. Ze vroeg mij hoe ze dat wisten. Ik zei dat weten ze niet maar dat is wat ze willen, wacht tot morgen en zet die radio aljeblieft op een andere zender.

  Like

 4. Republikein // november 17, 2016 om 01:35 //

  We zijn er nog lang niet.

  Like

 5. SaanDeKnikkker // november 17, 2016 om 11:19 //

  En wat gaat daar aan gedaan worden, men ziet het al bij de Telegraaf (nooit meer kopen die krant), er kan bijna nergens meer op gereageerd worden de reacties waren niet bepaald in het voordeel van b.v. Clinton, daaraan kon men al lezen dat men niet voor die Clinton was en toch maar volhouden dat zij met zo`n 90% de verkiezingen zou gaan winnen, ik heb hier maar een woord voor,en dat is,HET ZIJN ALLEMAAL SMERIGE LANDVERRADERS….

  Like

 6. Megalomane nepsocialist wil definitief fascistische staat implementeren.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27051935/__Koenders_wil_een_Europese_CIA__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: