Nieuw

Verklaart miljardair George Soros de oorlog aan Trump?

Je kunt de negatieve reacties op de winst van Donald Trump bijna niet meer los zien van de invloed van de steenrijke George Soros. Zijn naam duikt overal op. Als leider van het ‘verzet’. Als ‘organisator’ van protesten. En als geldschieter van Barack Obama en Hillary Clinton. Maar wie is hij eigenlijk?

Een eerste stap naar georganiseerd verzet tegen Trump lijkt al gezet. Volgens Amerikaanse media zal Soros met andere invloedrijke liberalen de komende drie dagen achter gesloten deuren vergaderen over de verkiezingswinst van Trump en de gevolgen van die keuze van het Amerikaanse volk.

AD >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Verklaart miljardair George Soros de oorlog aan Trump?

 1. Hoog tijd dat dit vreselijke monster tussen 6 plankies komt en zijn geld onder de echte armen en vluchtelingen wordt verdeeld net als van dat andere uitschot met hun miljarden.

  Like

 2. HetZalWeIWeer // november 16, 2016 om 14:38 //

  \o/ for susan soomers!

  Like

 3. IJdele hoop Susan Soomers, nl. als dit monster tussen de zes planken ligt, wordt zijn taak overgenomen door een nog groter monster zijn zoon Alexander, die op dit moment ook al vuistdiep in de Obama government zit met zijn Alexander Soros Stichting.
  Het wordt tijd dat ze al die zogenaamde goede doelen stichtingen eens aan een nader onderzoek gaan onderwerpen, maar wat mij betreft gewoon verbieden, omdat het gewoon witwasfabrieken zijn. Ook in Nederland.

  Like

 4. Deze zijn het die overal oorlog maken
  Denk dat h genen besmet zijn met negativieit
  Ook zij zouden achter de website van Avaaz zitten en zo de bevolking manipuleren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: