Nieuw

PUTIN ISSUES INTERNATIONAL ARREST WARRANT FOR GEORGE SOROS … DEAD OR ALIVE

Russia has officially declared that Billionaire George Soros is a wanted man in their country, citing him and his organizations as a “threat to Russian national security”.

Putin banned Soros from Russia last year due to the fact that Soros helped to nearly destroythe Russian economy in the early 1990’s.

Matt Taibbi of the Rolling Stone said of Goldman Sachs six years ago:

“The first thing you need to know about Goldman Sachs is that it’s everywhere. The world’s most powerful investment bank is a great vampire squid wrapped around the face of humanity, relentlessly jamming its blood funnel into anything that smells like money.

“In fact, the history of the recent financial crisis, which doubles as a history of the rapid decline and fall of the suddenly swindled dry American empire, reads like a Who’s Who of Goldman Sachs graduates.”

Obviously Soros wants to be like Goldman Sachs. Phil Butler puts it well when he says: “George Soros has a finger in every political pie there is. If there is a crisis on our world, it’s a safe bet he’s had a hand in it.”

US Defense Watch >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on PUTIN ISSUES INTERNATIONAL ARREST WARRANT FOR GEORGE SOROS … DEAD OR ALIVE

 1. Mooi zo.
  Als Trump die Soros het land uit kiepert hoeft Putin alleen nog maar zijn uitlevering te vragen.
  Misschien wil Trump hem zelf wel uitleveren. Laat hij dan ook meteen maar zoon Alex Soros ook meesturen, die wordt al net zo erg als zijn vader.

  Liked by 1 persoon

 2. Sleep ze voor het gerecht die geldwolven.

  Like

 3. Wat brengt ie op, dood? Is er ook een beloning voor zijn famillie of handlangers, al dan niet dood? Kan je de onderdelen inleveren in Rusland of met TNT meesturen? Worder cash betaald of via de bank?

  Lijkt me dat de wereld al veel te lang deze meneer heeft laten doorgaan met het kapot maken van samenlevingen en mensen. tijd om te ruimen.

  Like

 4. Soros financieerde in Oekraine een prive leger met bijna 2000 man, incluis enkele piloten en jets. Nooit is er onderzoek geweest naar de acties van het leger van Soros en van zijn piloten, maar het blijft bij mij hangen dat Soros mogelijk Putin heeft willen afschieten en toen per vergissing MH17 heeft laten neerhalen, zekergezien de uiterlijke gelijkenins en de kleuren van MH17 en de Russische vlag. Mocht het ooit uitkomen datdit het geval is dan wasClinton echt wle op de hoogte, en Rutte ook. De tijd zal ons leren wat en hoe, maar niet via de huidige onderzoeken die absoluut politiek gekleurd zijn en ook niet neutraal of onafhankelijk. Moord onder het tapijtomdat het de bondgenoot schaad…..Turkije idem, massamoorden en nog schudden onze leiders de handen van de moordenaars. Dat maakt hun medeplichting.

  Wat zijn wetten nog waard als de leiders ze negeren en de bevolking geen machtsmiddel meer heeft omdat de leiders de oppositie hebben kapotgemaakt. Wat nu nog opposiitie mag worden genoemd is PVV en een paar splinter partijen. Zoals iemand al schreef, de meeste partijen, zowel links als rechts zijn een filliaal van hetzelfde concern.

  Liked by 1 persoon

 5. Het wordt tijd om niet meer hele landen plat te bombarderen, maar gericht tegen de kwaadaardige elitaire aanstichters actie te ondernemen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: