Nieuw

Kabinet schrapt financiële jihadbonus voor Barbarijse rovers

Het kabinet schrapt de premie voor uitgeprocedeerde asielzoekers uit Marokko en Algerije die vrijwillig terugkeren naar hun moederland. Ook voor andere Noord-Afrikaanse landen wordt de regeling per direct geschrapt. Telegraaf >>

Je bent ook wel goed gek, meer gek dan goed, en maak daar maar regelrecht kwaadaardig van, als je gratis reisgeld geeft aan rovend Riftuig, 2000 Weimar Draghi’s, aan Marokkanen om hier te komen roven en plunderen zoals ze al 1400 jaar doen.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie bezweert dat de vertrekbonus nauwelijks werd toegekend. Vijftien Marokkanen zouden dit jaar een premie van 200 euro hebben ontvangen, vijf personen de volledige 1950 euro. Deze is bedoeld voor ‘herintegratie’ in het thuisland.

Welke stinkhippie die afgestudeerd is aan één van onze vermolmde door en door verrotte universiteiten heeft bedacht dat Marokkanen moeten herintegreren in Marokko? Ben je wel eens in dat kutland geweest? En dan niet in een of ander resort. Zo ja, dan had je geweten dat elk Marokkaans joch van dezelfde snit is als het Marokkaanse gajes dat we hier hebben. Herintegreren? Ze gedragen zich hier zoals ze zich gedragen, omdat ze dat daar geleerd hebben.

Wat ze hier doen is jihad voeren. Dat is een oorlogsdaad. Behandel ze eens als zodanig, als de vijandelijke soldaten die het zijn. Geen 2000 euro’s, maar 2000 kogels.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie is een aanslag op onze Veiligheid en Justitie en schaffen we beter in zijn geheel af.

Drie dagen voor Bataclan:

dick-schoof-1

Als je dat durft te zeggen, dan ben je of kwaadwillend, of, op zijn best, niet goed bij je knar. Schaf het af, doek het op. Begin opnieuw.

Drain the Swamp !

Onze eigen overheid voert oorlog tegen ons, en zet daar de mohammedaanse SA voor in. Dat is de realiteit.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Kabinet schrapt financiële jihadbonus voor Barbarijse rovers

 1. Liked by 2 people

 2. Volgens mij mis je een beetje het plaatje Fubar .
  Het was geen oprot bonus maar een blijf alsjeblieft hier bonus valt het kwartje al?.
  Quote : Het kabinet schrapt de premie voor uitgeprocedeerde asielzoekers uit Marokko en Algerije die vrijwillig terugkeren naar hun moederland.
  Dus nu keren ze al helemaal niet meer terug hahahahahahha tjah en heel Nederigland trapt er weer in .
  Populisten retoriek met een omgekeerd bedoeling en effect en Nederland denkt mooi dat scheelt weer geld …………. nee het kost je juist geld !.
  Kijk als ze oprotten met een bonus wat sommige al gedaan hebben met een dike knip terug is mooi opgeruimd .
  Maar wat je nu krijgt is dat ze echt niet meer uit het land van melk en hoing te verdrijven zijn en nog steeds gehuisvest zijn en geld vangen

  Liked by 3 people

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ze zijn hier volkomen geschift! Al die tijd kregen de geweigerde gelukzoekers dus een vette bonus bij hun vertrek!

  Like

 4. ‘Australië zou het voorbeeld van India moeten volgen en alle grote bankbiljetten uit omloop moeten halen, aldus de Zwitserse bank UBS. In een nieuw rapport schrijft analist Jonathan Mott dat het verbieden van grote biljetten kan bijdragen aan het bestrijden van corruptie en belastingontduiking. Ook zou een dergelijke maatregel goed zijn voor banken, omdat consumenten dan meer geld naar de bank brengen en minder contant geld zullen aanhouden.’
  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/australie-moet-grote-bankbiljetten-verbieden
  ‘moet’ vanuit dringend dan wel dwingend advies. verbieden = uit omloop halen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: