Nieuw

In heel Duitsland razzia’s tegen islamistennetwerk

In tien Duitse deelstaten is dinsdag een politierazzia aan de gang tegen vermoedelijke aanhangers van terreurgroep IS. Honderden politieagenten doorzoeken meer dan 200 woningen en kantoren van organisaties en leden van de radicaal-salafistische organisatie “Die wahre Religion”. Die organisatie zit achter de controversiële uitdeelacties van Korans (“Lies!”) in verschillende Duitse steden.

Volgens informatie van het Duitse persbureau DPA heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière die uitdeelacties verboden. De autoriteiten zouden van mening zijn dat ze in strijd met de grondwet zijn. HLN >>

Het uitdelen van korans is in strijd met de grondwet staat er. Mooi, nou komen we ergens.

De groep heeft als doel de Duitse constitutionele orde te verwerpen, aldus het ministerie. Elsevier >>

Niet alleen deze salafistische groep heeft als doel de constitutionele orde te verwerpen. De hele islam heeft dat als doel. De opdracht die islam geeft is om overal islam te vestigen, goedschiks of kwaadschiks.

In die video’s zou Abou Nagie ‘een militante houding hebben ten opzichte van de vrije democratische rechtsorde’. Een voorbeeld: in een video met als titel ‘de misleiding van de democratie’ zegt Abou Nagie: ‘Democratie is tegen islam. Democratie is het tegenovergestelde van islam.’

Abou legt gewoon keurig netjes de islam uit. En er zullen weinig moslims zijn die zijn uitleg betwisten. Bij onderzoeken blijkt elke keer weer dat een ruime meerderheid van de moslims de sharia prefereert boven door mensen gemaakte wetten. En dat komt neer op vervanging van de constitutionele orde.

De Duitse regering benadrukt dat het verbod op de salafistische organisatie geen verbod op de islam of de distributie van korans betekent.

Toch geeft de islam de opdracht zoals Abou die verwoordt.

Alleen waar de islam wordt misbruikt door extremisten, is een verbod mogelijk.

De islam wordt helemaal niet misbruikt door extremisten. Ze doen keurig netjes wat islam ze opdraagt. De zogenaamde ‘gematigde moslims’ zijn in werkelijkheid een beetje luie moslims die te bedonderd zijn om te doen wat ze zouden moeten doen.

01.jpg

 

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on In heel Duitsland razzia’s tegen islamistennetwerk

 1. polderboy // november 15, 2016 om 23:09 //

  “All in all, security officials say that there are about 9,200 so-called Salafists in Germany who practice an ultra-conservative form of Islam that can also turn violent.”
  https://www.thestar.com/news/world/2016/11/15/germany-bans-islamic-organization-as-police-raid-190-sites-across-country.html

  Oh, dus in Duitsland hebben we het maar over 9200!!! potentiële Mekkaanse massamoordenaars die wel een religieus en vredelievend 9/11, Bataclan of Nice feestje willen bouwen in naam van Allah…

  Like

 2. Like

 3. Die salafisten zijn gewoon de S.A. van de islam, de stoottroepen en de rest ven de zogenaamde gematigden komen in actie als de tijd gekomen is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: