Nieuw

Erdogans schandknaap Kuzu: moord op Van Gogh was geen terroristische aanslag

Voorman Tunahan Kuzu van de ‘denk sekte; maakt zich zorgen dat Nederland zich teveel concentreert op islamitisch terrorisme. Volgens hem is er in Nederland nog nooit een terroristische aanslag gepleegd door moslims, en telt de moord op Theo van Gogh niet mee.

Kuzu zat maandagavond aan tafel bij tv-programma Pauw om zijn verkiezingsprogramma uit te leggen. Daarin wordt met geen woord gerept over jihadisten en radicale moslims. ‘Onze zorg is dat we het rechtsextremisme uit het oog verliezen’, zei Kuzu, verwijzend naar het meest recente dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTV) waarin vooral wordt ingegaan op het gevaar van jihadisme.

Verder lezen: http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/kuzu-baart-opzien-moord-op-van-gogh-geen-terrorisme-400799/

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Erdogans schandknaap Kuzu: moord op Van Gogh was geen terroristische aanslag

 1. En met Trump als nieuwe president van Amerika, zal ook Europa extremer worden tegen het uitschot die onze cultuur willen onderdrukken om hun achterlijk geloof en cultuur op te dringen, en jij thermos Kuzu en uw aanhang zullen als de revolutie uitbreekt de gevolgen hiervan dragen, wacht maar onze tijd komt nog…………..

  Like

 2. De turkse fascist haarfijn gefileerd door Theodoor Holman.
  http://regio.tpo.nl/2016/11/15/groningse-horeca-klaar-met-noord-afrikaanse-criminelen-je-wordt-al-gauw-voor-racist-uitgemaakt/
  Het is altijd apart om een turk over racisme en terrorisme te horen kletsen.
  Grotere moordenaars bestaan er niet in de wereldgeschiedenis.

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn bek valt zonet toch ook weer eens open met het lezen van de Sorosgerelateerde Avaaz-e-mail van vandaag. Hield men zich onlangs nog bezig met het voeren van een megacampagne tégen Trump, vandaag stelt het orgaan een ‘Urgente top voor wereldburgers’ voor waarin men, zogezegd, één simpele vraag wil stellen, welke luidt: ‘Wat is jouw wijsheid voor onze weg voorwaarts? Wij hebben onze inventarisatie in drie delen opgesplitst:

  Hoe reageren we op het opkomende etnische/sektarisch nationalisme in veel van onze landen?
  Op welke gebieden van maatschappelijke verandering moeten we onze pijlen vooral gaan richten?
  Hoe moet Avaaz eruit zien, hoe moeten we veranderen, om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen gaan?

  Beste Avaazers,

  De wereldgeschiedenis is in stroomversnelling geraakt. Hoe de wereld van onze kinderen eruit zal zien hangt af van hoe de wereld met deze uitdagingen omgaat.

  Welke rol kan onze beweging spelen? We moeten onze volgende stappen goed overdenken, tot een diep begrip komen, een langetermijnvisie definiëren en onze ambities focussen. ‘

  Like

 4. De moord op van Gogh was een liefdesverklaring aan de ongelovingen volgens Islam, de sekte van liefde.
  Ik weet dat in Bulgarije mensen NEE schudden als ze JA bedoelen, ongetwijfeld zal elders ook wel een verschil in woordbegrip bestaan. Bij ons hier is NEE nee, maar voor een moslim is een vrouw die NEE zegt ja aan het roepen en dus verkrachten die hap. Zo is er nog wel meer qua begrip en opvatting, bijvoorbeeld terroristen.
  Het Nederlandse verzet was voor de Duitsers een groep terroristen, wat techtnisch gezien ook nog klopt, men had geen uniform tot het einde van de oorlog. Zo zijn de Koerden voor Erdogan terroristen, ondanks uniform en het feit dat ze wonen waar ze oren te wonen. Beetje kwestie van intrepretatie van dingen en je gelijk willen hebben.

  Meneer Kuzu stelt dat er geen moslim terrorisme op Nedelrandse bodem plaatsvind, ik wil hem persoonlijk wel even vertellen hoe het mij is vergaan in 1994, ingesloten op de kraamafdeling door noord Afrikanen met de boodschap snel mijn. Land en zetel op te geven, of anders…
  Voor mij de eerste duidelijke daad van terreur op politiek vlak door de moslims in Nederland.
  Maar Kuzu ziet het anders. Wel Kuzu, ik weet beter, geleerd door proefondervinding, uit ervaring zeg maar.
  Kuzu moet vertrekken naar Turkije,hij hoort hier niet, hij is niet gewenst en zijn woorden zijn een belediging voor het hele Nederlandse volk, de goedwillende Turken en andere nationaliteiten die hier wonen incluis.

  Islam is een cultus van de dood, van de slaaf en de onderwerping van de menselijke geest, de ultieme belediging van eender welke schepper. Niets te maken met vrijheid, met dankbaarheid van dingen, met het leven zelf. Islam is gericht op dood en onderdrukking, niet in stat tot het creeren van iets dat meerwaarde heeft. En die DENK wijze moeten we met wortel en tak uitroeien, het is een belediging voor alles wat leeft.

  Liked by 1 persoon

 5. Net zoals Eniat is Kuszus een van de intelligente van dat volk. Daarmee is alles gezegd eigenlijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: