Nieuw

For the times they are a changing

Brexit, Trump, Le pen, Wilders, AFD etc. De langverwachte backlash tegen de extreem linkse dictators is nog maar net begonnen – en net op tijd. Of misschien te laat. Alles is relatief. Ligt eraan hoe je het bekijkt. Onder druk wordt alles vloeibaar en onder drugs wordt alles voelbaar.

“Come senators, congressmen. Please heed the call. Don’t stand in the doorway. Don’t block up the hall. For he that gets hurt. Will be he who has stalled. There’s the battle outside raging. It’ll soon shake your windows and rattle your walls. For the times they are a-changing…”

Lyrics van de linkse nobelprijsdrager en 60er jaren hippie icoon Bob Dylan. De ironie.

Wij Europeanen hebben hard gevochten voor onze vrijheid van mening, maar de EU-elite en de sneeuwvlokgeneratie heeft deze vrijheid verstikt om zich verontwaardigd en beledigd te voelen. Heel misschien dat ze nu te elfder ure beginnen te beseffen dat degenen die domineren en het hardst schreeuwen niet altijd gelijk hebben. Hun politiek correcte idioterie begint ons onderhand de keel uit te hangen, we verlangen terug naar de tijd dat we het recht hadden om te zeggen wat we denken zonder meteen als het kwaad bestempeld te worden. Met een hakenkruis op het voorhoofd gestigmatiseerd worden. Wij bejubelen het argumenteren en verwerpen de mondsnoering. In die goeie ouwe tijd waar veel hippies voor gestorven zijn, aan een overdosis LSD. I can fly, van de twaalfde verdieping. Toen vrouwen nog met blote tieten op strand lagen en je voor een geeltje naar de hoeren kon.

Het patriottisme wat we ooit gekend hebben en ons verlaten heeft is op weg terug te komen. Waar het geen schande is als je je eigen land en cultuur wil beschermen. En de macht van globalisten wil breken die kruipen voor waanzinnige religies en mensonderdrukkende culturen, en ons dwingen mensen op te nemen uit landen die ze in een oorlog storten.

Maar vergis je niet, deze powermongers willen niet hun machtspositie en comfortabele riant betaalde baantjes verliezen, ze voelen zich nu onder druk gezet en zullen vertwijfeld alle vuile trucs en vieze leugens gebruiken om aan het bewind te blijven. Bereid je voor, zonder slag of stoot geven ze niet op. Misschien zijn ze zelfs bereid ons in een burgeroorlog te verwikkelen, om hun positie te behouden. Waar ze eerlijk gezegd naar mijn mening al mee bezig zijn, misschien tot nu toe nog onbewust, maar toch.

De gevestigde gezagdragers zijn met hun leugenachtige media in paniek. En mensen in panische toestand zijn gevaarlijk. Ze weten dat hun tijd voorbij is, en zullen in hun doodsstrijd proberen zoveel mogelijk slachtoffers mee te sleuren in hun afgrond. Want ze weten dat ze elk greintje respect van ons verloren hebben en na de grote opruiming in de vuilcontainer van de geschiedenis belanden.

Zegen het internet met zijn alternatieve media, de ouwe krant is zijn greep op het nieuws verloren en ligt naast een hondendrol in de goot, steeds meer mensen informeren zich op het net met het echte nieuws, waar het ongefilterd te lezen is. De ouwe boom is verrot en gaat langzaam dood, maar niet getreurd, er groeit een klimopplantje naast die op het ouwe karkas klimt en naar de hemel reikt.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on For the times they are a changing

 1. 4 december. Oostenrijk én Italië. Nog 19 nachtjes …

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 16, 2016 om 01:28 //

  Het roepen en huilen het dwepen en beloven, het moet allemaal nog beginnen. De campagne is nog niet echt begonnen maar zelfs de aanloop er naartoe is inmiddels dermate idioot dat het lachwekkend begint te worden. Een Alexander P. die vandaag in de Kamer een voorbeeld voorlas van wat de minister president volgens hem tegen Trump had moeten zeggen. Alsof je in een drie minuten telefoongesprek de gelegenheid hebt om een monoloog van vijf minuten te houden tegen de man die 62.000.000 stemmen kreeg van de Amerikanen. En Trump intussen maar vragen aan zijn adviseurs om hem heen; “wie is die idioot die ik nu aan de lijn heb? Wat zeg je Nederland? Waar ligt dat dan? Is dat in Afrika? Ten noorden van België? Ja nou weet ik nog niks!”
  Dezelfde Pechtold die beweert dat hij als hij niet in een nieuw te vormen regering komt hij niet terugkomt in de Kamer. Terwijl zelfs de meest optimistische peiling nog nimmer boven de 15 zetels is geweest. Asscher dan die denkt dat hij premier kan worden terwijl zijn partij al meer dan 2 jaar niet boven de 10 zetels uitkomt!
  Hoe ver ben je van het padje als je denkt dat je in een kennismakingsgesprekje met de nieuw gekozen president van de USA een belerend toontje aan kunt slaan?

  Liked by 3 people

 3. http://www.telegraaf.nl/binnenland/27035683/__PvdA-_debat_ettert_door__.html

  Nou hoor! Asscher en Samson hebben anders een heus kemphanengevecht. Met moddergooien en al! Het lijkt Amerika wel! Spannend hoor. Wie zou het winnen? De PvdA is toch maar een moderne partij.
  Zo en nu weer zoet naar bedje toe. En niet masturberen want dan loopt het slecht met je af.

  Like

 4. D. G. Neree // november 16, 2016 om 02:22 //

  Inderdaad Edjan, handen boven de dekens!

  Liked by 1 persoon

 5. D. G. Neree // november 16, 2016 om 02:27 //

  Volgens mij zijn ze behoorlijk in Paniek bij de gevestigde partijen. Jarenlang hebben ze ongestoord hun gang kunnen gaan Nederland te verkopen. Ieder ander geluid werd effectief neergesabeld en critici genadeloos in de nazihoek gezet, tyot aan berufsverboten voor PVV-sympathisanten aan toe. Daar is nu een sam tegen opgeworpen en het tij is aan het keren.
  Zolas rommel zegt: verwacht maar een smerige campagne, want de policor mafiosi zullen niet snel hun terrein willen prijsgeven.

  Like

 6. Lekker stukkie, rommel !

  Like

 7. Ze weten dat hun tijd voorbij is, en zullen in hun doodsstrijd proberen zoveel mogelijk slachtoffers mee te sleuren in hun afgrond.

  Nou ja, dat heeft de geschiedenis al eerder laten zien. Tot en met kinderen werden onder de wapenen geroepen om toch maar zoveel mogelijk mensenlevens te vernietigen.
  Saillant detail is dat juist die kliek die andersdenkenden als nazi’s betiteld, juist deze reeds in ’45 gebruikte methode toepast. Als zij onderuit gaan moeten zoveel mogelijk onschuldigen sterven. Dat alleen al zou voldoende reden moeten zijn om die kliek voor eens en voor altijd de rug toe te keren en ze nooit, maar dan ook nooit meer aan de macht te laten komen.
  Helaas zijn veel mensen kort van memorie en daarenboven is zoiets bij gutmenschen sowieso een verloren strijd. Hun psychologische stoornis zit zo diep dat zelfs een jarenlange behandeling geen verbetering kan brengen. Dus, als er dan toch mensen met de linkse kliek mee de afgrond in moeten, dan maar liever de gutmenschen.

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 16, 2016 om 11:40 //

  Er zijn duizenden en duizenden Nederlanders die lekker verdienen aan meer, meer en meer illegalen en migranten. Zolang deze goorlappen hun gang gaan zal het erger, erger en erger worden. Voor er oorlog uitbreekt zijn zij met de buit naar de VS vertrokken.

  Wij wachten ondertussen op verkiezingen. Ja droom maar lekker verder. We zien wat daar uit voortkomt. Voor Trump is aangetreden zitten ze op CNN al te speculeren op mogelijkheden hoe ze hem gaan impeachen. Soros en zijn volledige fascisten bende zitten plannen uit te broeden hoe ze Trump moeten afzetten.

  Hun idee over democratie is de enige vorm van democratie die deze fascisten toestaan. Dus verkiezingen? Vergeet het maar. Al kiest 80% tegen hen, zij blijven in het zadel zitten. Want zij zijn goed en wij zijn fout, oh ja!

  Middeleeuwse roofridders dat is wat zij zijn! De sheriff van Nottingham met zijn meute huurlingen in opdracht van King John, Robin Hood zal niet winnen, goed wint niet van fout, dat gebeurt enkel in de movies! We hebben vertrouwen gehad in schorem en hebben al verloren, sorry, wen er maar aan….Is dat waarom Sting al vol overgave Inch Allah zingt?

  Like

 9. Republikein // november 16, 2016 om 13:57 //

  Een aangeboren hersenafwijking, omdat de vos wel haren verliest maar geen streken.
  En dus blijft rood rood, hoe je het ook went of keert.
  Rood staat voor liefde, en voor gevaar, stop, anders bekom je een prenteke.
  Maar rood slaat ook weleens dood, gelukkig maar, hebben wij een mazzeltje.
  Op straat liep een man op leeftijd met een uitstraling van zekere verveling, zo van “wat ga ik nou eens doen vanavond”.
  De bioscoop vertoonde de populaire tragedie van Ben Hur.
  Toen hij langs de bios wandelde stond daar bij de ingang een jongedame met frivole kleding, een pakje rookwaar in één van haar handen en een filtersigaret tussen haar roodgeverfde lippen.
  Wat voor film speelt er vanavond vroeg hij aan de wulpse roodgenagelde vrouw van kennelijke zeden?
  Ben hoer antwoordde ze onverschillig.
  Ja, dat zie ik ook wel zei de man ietwat boos, maar dat vraag ik niet.
  Is het vandaag bij jullie nog rood?

  Liked by 1 persoon

 10. SaanDeKnikkker // november 16, 2016 om 21:11 //

  Deze man is een groot gevaar,maar het allergrootste gevaar is,DE MEDIA zij zijn de aanjager van alle onheil, zij staan de landverrader bij, zij vertellen ons de leugens, zij doen niet hun werk, en zij moeten aangepakt gaan worden, koop geen kranten meer kijk niet meer naar het NOS journaals, Pauw, De wereld draait door, enz. allemaal smerige zakkenvullers en landverraders.

  De gehele Nederlandse tv is een rotzooitje er gaat geen mogelijkheid voorbij om de mensen zand in de ogen te strooien, elke avond zien we programma’s die politiek correct zijn, ik wordt er misselijk van,en alle respect vliegt de deur uit, het is jammer dat ik niet voor het gerechtsbankje moet staan, ik had die rechter zijn huid vol gescholden, vieze smerige NSB’ers ophangen die gasten.

  P.S. Met de media bedoel ik natuurlijk niet de sites van,Fenixx, EJ Baron, Nageltjes.be en Xander, die volgens mij wel eerlijker nieuws brengen, en lage of hoge school opleiding maakt geen ene moer uit, die hebben elkaar tenslotte ook nodig.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De Patriotten zijn terug! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: