Nieuw

Amerikaanse beroemdheden trekken hun keutel in over de belofte van vrijwillig ballingschap bij overwinning van Trump

Put your money where your mouth is. Oftewel in Nederlands: De daad bij het woord voegen. Geen woorden maar daden. Een man een man, een woord een woord.

Maar woorden zijn dwergen en daden zijn bergen. Vooral als je met je stinkend rijke Hollywoodreet in het geld zwemt kan je zeggen wat je wil en zonder consequentie de meest waanzinnige idioterie uitblazen. De domkoppen die ze verachten blijven toch wel hun muziek en films kopen. Al smeren ze zich met stront in en rollen over doodgeboren baby’s. Of beloven een pijpbeurt aan iedere vent die op Clinton stemt. Met veel beloftes krijg je uiteindelijk niets en word je op de koop toe in je bek gescheten. Het schreeuwt maar wat zonder de woorden in daden om te zetten. Leven op een filmdoek. Groteske stripplaatjes in hun eigen smurfenwereld. Als multimiljonair aan de reet van het socialisme ruiken en net doen alsof je het lekker vindt. Voor een goed gevoel. Want je wil natuurlijk niet alleen maar rijk zijn zonder dat goede gevoel van een politiek correct goedmens. Want geld is niet alles. Het geweten knaagt ook, vooral met veel geld wat over de rug is verdiend van die sukkels waar je op neerkijkt. Dus doen we ook een potje mee in het link-liberale goeddenken, om het innerlijk besef van goed en kwaad in balans te brengen.

Een lange rij van beroemdheden in de VS hebben voor de presidentverkiezing duidelijk uitgesproken dat ze zouden verkassen als Trump president wordt. Maar nu na de verkiezing trekken ze hun keutel in.

Een van degenen die van mening is veranderd is de linkse komediant Amy Schumer. Op Instagram legt ze uit dat haar belofte om te verhuizen van de VS naar Londen als een “grapje” moet worden gezien.

Een andere grote beloofreus, Chelsea Handler, programmaleidster van Netflix, verklaarde na de verkiezing dat ze nu voor echt “naar Spanje verhuist”, maar is ondertussen tot de conclusie gekomen dat ze in de VS blijft om “verantwoordelijkheid” te nemen.

Zelfs de zwarte beroemdheid Whoopi Goldberg is van mening veranderd.

– Het spijt me als ik u teleurstel maar ik ga dit land niet verlaten, waar ik geboren en opgegroeid ben, zegt Whoopi de poepie in het tv programma “The View” op afgelopen donderdag.

Andere beroemdheden die beloofd hebben te vertrekken na een overwinning van Trump zijn onder andere Cher, Bryan Cranston, Lena Dunham, Sienna Miller och Samuel L. Jackson. Tot nu toe zijn ze bij de grens niet waargenomen.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Amerikaanse beroemdheden trekken hun keutel in over de belofte van vrijwillig ballingschap bij overwinning van Trump

 1. lafaarden.

  Like

 2. Verbaast me niks. Ik heb mijn TV nog steeds niet weg gedaan en zie wel eens iets Amerikaans. En ik vind het vaak zo’n opgeklopte namaak lolligheid. Kijk mij eens leuk en interessant doen. Zelfs het narcisme is nep.
  Of ben ik misschien een ouwe zeurkous?

  Liked by 1 persoon

 3. Het lijkt erop dat onderhand de hele planeet is vergeven van zeurpieten. Het klagen is voor een normaal mens zoals ik niet meer te verdragen.

  Liked by 1 persoon

 4. Zag Streisand pas nog trump bashen zingend wat een kotswijf is dat .
  Kan leuk zingen maar de mentaliteit is ver beneden peil van die yidishe shiksah hahahahaha

  Like

 5. Links volk is per definitie laf, dus niet geheel verrassend. Valt me behoorlijk tegen van Bryan Cranston overigens. Hij is diep gezonken. Films van mijn voormalig favoriete acteur Samuel L Jackson zal ik nu ook moeten missen.

  Like

 6. Dit moet een van de bruutste filmpjes zijn die ik ooit gezien heb:
  Een moeder schopt haar 7 jaar oude zoontje op straat nadat die op school voor de gein ‘trump’ had gestemd. Waarom? Hij had die op tv gezien, en dat leek hem wel een aardige gast. Zijn moeder was het daar niet mee eens, en schopte hem op straat. NOT KIDDING.

  Zijn jongere broertje wilde hem nog verdedigen. ‘Wil jij ook op straat?’

  Mijn hart stond 10 seconden stil na het zien van dit filmpje. HOE kan een MOEDER zo WREED zijn tegen haar kind. De leugen dat Trump een ‘racist’ zou zijn, gaat VEEL TE VER.

  Dit filmpje laat het orgineel zien, met wat kommentaar. NIET kijken als je vandaag vrolijk wil zijn.

  Like

 7. Hersenspoeling is al heel lang bezig, merk je hier ook. Mensen zijn enorm voorzichting als het over de PVV gaat en polsen eerst hoe jij erover denkt. De indoctrinatie en de cultuur van uitsluiting als je niet policor denkt is enorm, maar de scheuren zijn onderweg. Ik denk dat vooral de Zwarte Piet discussie en de massa aanrandingen in Keulen de ogen hebben geopend, de druppel die de emmer deed overlopen. En Trump is een signaal dat het nu gaat veranderen, dat mensen nu wel hun mening gaan durven zeggen. Triest dat ze niet gewoon altijd achter hun eigen gedachten hebben gestaan, maar begrijpelijk is het wel. De cultuur van uitsluiting in een democratie is net zoiets als een Adolf Herdenking en een gezamelijk Horst Wessel lied op een Bar Mitza doen, staat gewoon zo tegenstrijdig dat het meer dan smerig is.
  De cultuur van uitsluiting is een Groen Links/ PVDA uitvinding, en het heeft dit land de afgelopen veertig jaar naar een soort nazi of ddr staat gebracht. Vrijheid is dus relatief, ook in Nederland, net als wetten die voor de een wel en voor de ander niet gelden.

  Het zal in de VS ook wel zo zijn, de cultuur van uitsluiting en het gelijk dat enkel links bezit.

  Liked by 2 people

 8. Karakterloos rijk gajes.

  Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 15, 2016 om 14:32 //

  Volle maan.

  Like

 10. Republikein // november 15, 2016 om 17:59 //

  Links is een aangeboren hersenafwijking.
  Ben er op afgestudeerd.
  Het is in kleine kring gevierd.

  Liked by 2 people

 11. Nog van harte, Republikein! Ik heb er een biertje op gedronken.

  Liked by 1 persoon

 12. onozele gasten al die media figuren , ze denken op die manier nog eens in de belangstelling te komen ,dat was te denken , al hun dure villas achterlaten wat denk je ??
  het onnozele volk loopt daar allemaal in mediageile losers

  Liked by 1 persoon

 13. Republikein // november 15, 2016 om 21:36 //

  Like

 14. Die acteur met die pukkel op zijn rechterwang (ben ff zijn naam kwijt) was eens mijn favoriete .Maar na ik een vidio bekeek waarin hij The Donald voor rot schold en zelfs bedreigde,mag hij van mij ook aan het gas…..oftewel ”’een mondje Slochteren nemen”.

  Like

 15. Republikein // december 5, 2017 om 23:02 //

  Robert de Niro.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: